John Skill Video
John Skill Video
Już drugi mój filmik w przeciągu kilku dni. Tym razem w roli głównej John.
Nie będę się rozpisywał:
http://www.youtube.com/watch?v=_cniTdgDmuE
Liczę na więcej komentarzy niż po ostatnim filmiku ;p
Nie będę się rozpisywał:
http://www.youtube.com/watch?v=_cniTdgDmuE
Liczę na więcej komentarzy niż po ostatnim filmiku ;p

John Skill Video
nawet fajny film. taki nieprzebajerowany
choć wydaje mui się że mogłeś dać jak na Ciebie jakieś ciekawe efekty 
prodigy <3
jest dobzre ale mogło być ciut ciekawiej
prodigy <3
jest dobzre ale mogło być ciut ciekawiej

John Skill Video
zarabisty filmik, bardzo dobra jazda johna do fajnej muzyki... super.
Pierwszy filmik który w calosci obejrzalem
Pierwszy filmik który w calosci obejrzalem
John Skill Video
przyjemnie się ogladalo ;p zajebisty filmik
muzyka pasuje w sam raz ;]
muzyka pasuje w sam raz ;]

mister kratka z browarkiem
John Skill Video
A dla mnie to nigdy takiego fajnego nie zrobiłes 
Bardzo przyjemnie się oglądało, muzyka idealnie dobrana, graty
Bardzo przyjemnie się oglądało, muzyka idealnie dobrana, graty
John Skill Video
Filmik jak dla mnie jeden z lepszych w ostanim czasie, bo efektów nie było ani za dużo ani za mało. :>
Co do czasów to jak na johna to jeszcze można było -0.40 na Aurorze i Nameless.
Co do czasów to jak na johna to jeszcze można było -0.40 na Aurorze i Nameless.
John Skill Video
Bardzo przyjemny do oglądania filmik 
Świetna robota John, nie wiedziałem, że aż tak umiesz zapierdalać
Oczywiście też brawo dla Szyma, że nie popadł w szaleństwo super obróbek i ładnie wszystko w całość posklejał
się należy, bo też muzyczka zajebista ^^
The Prodigy - Omen <33
Kto wybierał muzę? Kocham go ;p
Świetna robota John, nie wiedziałem, że aż tak umiesz zapierdalać
Oczywiście też brawo dla Szyma, że nie popadł w szaleństwo super obróbek i ładnie wszystko w całość posklejał
The Prodigy - Omen <33
Kto wybierał muzę? Kocham go ;p

John Skill Video
Wielkie dzięki szym za ten filmik
Tylko jeden taki malutki błędzik ^^ na Dominhead'zie przed przejazdem napisane jest 57.72 a repek to 57.52
Poza tym, wszystko git 

John Skill Video
najs John
film fajny ale ja poprosze o caly soundtrack bo dawno mi się tak przyjemnie zadnego filmu nie ogladalo czy to tm czy innego 

John Skill Video
TDH ^^Ludwik' wrote:Ładnie Janek ;p Od czasów THD się mocno wyrobiłes
Piosenki to:
Rise against - Injection
The Prodigy - Omen
Boy kill boy - Back again

John Skill Video
Fajny filmik, czysto skillowy, ale: Na Creepie zchrzanił Ci się render, Szymku
A poza tym troszkę za mocno chciałeś jakościowo do tego filmu podejść, nie jest płynny, trochę przycina. Poza tym dałeś 3 muzyczki, które do siebie nijak się nie kleją moim zdaniem, pierw rock, potem prodigy, a na koniec takie hmm... ;p Cały film jest fajny, miło się ogląda, pomimo tego, co tu napisałem
Daję 8/10, bo kurna, skill Johna też nice 
John Skill Video
GJ szymek prodigy - omena ja wybrałem
ale ja CIe flagg nie kocham
to byłby związek bez przeszłości zadaleko mieszkasz
buahahha
John Skill Video
John czasy PRO. ;] film fajnie zrobiony. Wszystko mi się podobało. Muza fajnie podłożona. ;]
John Skill Video
już dawno nie jezdzilem w tm na pelnej k**wie, wiec mogę się mylic, ale odnosze wrazenie ze na wielu, wielu zakretach (na tych pierwszych trasach) za dlugo trzymales hamulec... Nie zmienia to jednak faktu ze umiesz zapierdalac ;]
btw. kto jest autorem resistance rekru 3? track jest miejscami świetny ^^
btw. kto jest autorem resistance rekru 3? track jest miejscami świetny ^^

- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
John Skill Video
Chyba będę pierwszym, który skrytykuje filmik. To są jedynie replaye i taka muzyka żeby tylko była. Któryś raz już widze spojrzenie na trase z góry przed "biegiem". Jest to oklepane, nudne. Wydaje się, że nie można już nic więcej wymyślić . Może ktoś się w końcu wysili i udowodni, że z tej mizernej zielonej scenerii da się wycisnąć coś miłego dla oka.
Nie porównuje Waszych filmików z tymi z TMtube albo z YT, w ogóle ich nie oglądam, szukam czegoś nowego... nie chodzi o efekty nad, którymi pracuje setka grafików i programistów, baaa, w ogóle nie chodzi o efekty ale o pomysł, montaż, ewentualnie dopasowanie do dźwięków itp.
W skill video fajnie byłoby zbudować klimat, uwidocznić ten charakterek, bo przecież chcemy jak najbardziej skupić uwagę zainteresowanych na kierowcy i jego popisach. To czyż kamera nr 2 nie pokazuje "zajebistości" gracza? Moim zdanie w małym stopniu. Rep gracza, który przejechał trasę w czasie 59,60 nie różni się praktycznie niczym od tego co zrobił to o sekundę szybciej... więc czym się podniecać? . Grunt to pokazać jakieś ciekawe i dynamiczne ujęcia kamery, zmoncić to i tyle. Chcecie pochwalić się skillem to załóżcie temat "Skill repy by xxxxx".
Ten post nie dotyczy tych, którzy na własne życzenie chcieli, by ich film tak wyglądał, by kamera pozostała w jednej pozycji a muzyka dopasowana czy niedopasowana nie miała znaczenia lub dla tych co nie potrafią otworzyć prostego edytora video, a szukają dywizji do swoich multigejmingów.
Patrze na niektóre rzeczy trochę inaczej niż wszyscy dlatego nie bierz tego do siebie Szym. Zawsze musi się ktoś wyłamać
Pozdro
Nie porównuje Waszych filmików z tymi z TMtube albo z YT, w ogóle ich nie oglądam, szukam czegoś nowego... nie chodzi o efekty nad, którymi pracuje setka grafików i programistów, baaa, w ogóle nie chodzi o efekty ale o pomysł, montaż, ewentualnie dopasowanie do dźwięków itp.
W skill video fajnie byłoby zbudować klimat, uwidocznić ten charakterek, bo przecież chcemy jak najbardziej skupić uwagę zainteresowanych na kierowcy i jego popisach. To czyż kamera nr 2 nie pokazuje "zajebistości" gracza? Moim zdanie w małym stopniu. Rep gracza, który przejechał trasę w czasie 59,60 nie różni się praktycznie niczym od tego co zrobił to o sekundę szybciej... więc czym się podniecać? . Grunt to pokazać jakieś ciekawe i dynamiczne ujęcia kamery, zmoncić to i tyle. Chcecie pochwalić się skillem to załóżcie temat "Skill repy by xxxxx".
Ten post nie dotyczy tych, którzy na własne życzenie chcieli, by ich film tak wyglądał, by kamera pozostała w jednej pozycji a muzyka dopasowana czy niedopasowana nie miała znaczenia lub dla tych co nie potrafią otworzyć prostego edytora video, a szukają dywizji do swoich multigejmingów.
Patrze na niektóre rzeczy trochę inaczej niż wszyscy dlatego nie bierz tego do siebie Szym. Zawsze musi się ktoś wyłamać
Pozdro
John Skill Video
mikohn_vegas bo tak naprawdę to imo ta gra nie jest stworzona do robienia filmów... W grach typu fps możesz pokazać świetnego fraga, w sportowych możesz pokazać super akcję i bramkę, a w tm co pokażesz? Jedzie sobie formułka i tak naprawdę gdyby nie czas podany przed rozpoczęciem danej trasy, to można by myśleć ,że to wr, bo tak jak powiedziałeś tak naprawdę prawie niczym się nie różnią takie przejazdy, niewiele osób zobaczy różnice gołym okiem.
Ale i tak GJ Szym i Dżordż
Ale i tak GJ Szym i Dżordż
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
John Skill Video
Vegg a Ty miałeś questa na zrobienie filmiku i co? ^^ szukaasz weny i tego "czegoś" o czym pisałeś? 

John Skill Video
no i dobrze vegas, lepiej uslyszec krytyke kogos kto się zna na robieniu filmow niz 1000 pochwal od ludzi, ktorzy się nie znaja :>