Mam problem z systemem!
Mam problem z systemem!
Sluchajcie kompa nie mam najnowszego ale bez przesady, chodzi o to ze wlaczanie jakiegokolwiek programy trwa 3 minuty, wylogowanie potrafi trwac 15 minut tak samo jak logowanie się do systemu:F probuje wszystkim czyscic m.in. Spybot, Zone alarm, Comodo, Avg, odkurzacz, CCleaner ... ma ktos jakieś pomysly? w trackmani z 100 fps zostalo mi 25 :F

Mam problem z systemem!
antywirus?
Mam problem z systemem!
Zone alarm, AVG, Comodo jeszcze był superantivirus coś takiego i nic:Fenvy wrote:antywirus?
próbowałem combofixem jeszcze, zotobem, avastem

Mam problem z systemem!
offtop: jak to mowia: Fuck the system!
ontop: mialem to samo.. pomogl mi jedynie format

Mam problem z systemem!
bronie się przed nim nogami i rekami :F raz ze mam w ch** waznych rzeczy a dwa ze zniszczyla mi się naklejka z serialem windowsa:FOutsid3r wrote:offtop: jak to mowia: Fuck the system!

Mam problem z systemem!
hehe popieram 
na zamulonego kompa to najlepiej format pomaga
to będzie jedyne słuszne rozwiązanie jak wszelkiego rodzaju oczyszczacze nie pomagają
to będzie jedyne słuszne rozwiązanie jak wszelkiego rodzaju oczyszczacze nie pomagają

Mam problem z systemem!
chce jakieś rady a nie oczywistej rzeczy, nie wiesz co zrobić nie odzywaj siędeVt wrote:hehe popieram

Re: Mam problem z systemem!
Skoro w TM ze 100 fps spadlo Ci na 25 to pewnie coś zżera czas procka.
Najpierw magiczna trójca (CTRL+ALT+DEL) i w zakładce cpu sprawdź czy coś nie używa procka na okrągło. Jeśli tak to prawy myszy na procesie i zakończ a potem odinstaluj/usuń aplikacje.
Edit:
Nie zaszkodziło by też sprawdzić twardziela czy nie ma błędów, bad sektorów itp. Miałem dokładnie podobne objawy i wina leżała po stronie padniętego dysku, nawiasem mówiąc miał 3 dni
Najpierw magiczna trójca (CTRL+ALT+DEL) i w zakładce cpu sprawdź czy coś nie używa procka na okrągło. Jeśli tak to prawy myszy na procesie i zakończ a potem odinstaluj/usuń aplikacje.
Edit:
Nie zaszkodziło by też sprawdzić twardziela czy nie ma błędów, bad sektorów itp. Miałem dokładnie podobne objawy i wina leżała po stronie padniętego dysku, nawiasem mówiąc miał 3 dni
Re: Mam problem z systemem!
mam wiele niepotrzebnych procesow ale po usunieciu ich i tak nic nie daje, sprawdzalem dysk itp=VND= wrote:Skoro w TM ze 100 fps spadlo Ci na 25 to pewnie coś zżera czas procka.
Edit:
sprawdzalem tez programem dysk moj dysk ma forme 88%

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Mam problem z systemem!
Miałem podobne objawy, opiszę ci mój przypadek:
Też mi muliło niesamowicie, komputer zwolnił niesamowicie. Okazało się że mam padniętą baterię płyty głównej i nie zachowuje ustawień BIOSu. Wejdź tam i zobacz czy wszystko jest tak jak powinno, zależnie od płyty głównej - czy procek ma właściwe taktowanie rdzenia i mnożnik, czy użytkowana jest cała pamięć karty graficznej etc.
Też mi muliło niesamowicie, komputer zwolnił niesamowicie. Okazało się że mam padniętą baterię płyty głównej i nie zachowuje ustawień BIOSu. Wejdź tam i zobacz czy wszystko jest tak jak powinno, zależnie od płyty głównej - czy procek ma właściwe taktowanie rdzenia i mnożnik, czy użytkowana jest cała pamięć karty graficznej etc.
Discord: vanitasss
Mam problem z systemem!
Zdefragmentuj dyski i wyrzuć wszystkie pliki z C:/WINDOWS/Prefetch. Nie rozwiąże 100% problemu, ale częściowo powinno pomóc.
Mam problem z systemem!
ide już spac ale napisze
1. kosz out, 2. temporary internet files out, 3. start-uruchom wpisz msconfig powywalaj z autostartu nieptorzebne rzeczy (50% ze ci to zwalnia), 4. defrag 5. pousuwaj zbedne rzeczy z pulpitu i daj klekka tapete 6. miej minimum 20% wolnego przed defragiem 7. odinstaluj wszystkie pierdoly niepotrzebne 8. sprawdz transfer dysku i wlacz w biosie S.M.A.R.T. opcje 9. xp 1 gb ramu min vista 2 gb 10. zdefragmentuj programem rejestr systemowy 11. uaktualnij wszystkie sterowniki uprednio odinstalowujac ! stare 12. sprawdz napiecia w biosie i temperature procka to rownie wazne
a jak to nie pomoze to win95
1. kosz out, 2. temporary internet files out, 3. start-uruchom wpisz msconfig powywalaj z autostartu nieptorzebne rzeczy (50% ze ci to zwalnia), 4. defrag 5. pousuwaj zbedne rzeczy z pulpitu i daj klekka tapete 6. miej minimum 20% wolnego przed defragiem 7. odinstaluj wszystkie pierdoly niepotrzebne 8. sprawdz transfer dysku i wlacz w biosie S.M.A.R.T. opcje 9. xp 1 gb ramu min vista 2 gb 10. zdefragmentuj programem rejestr systemowy 11. uaktualnij wszystkie sterowniki uprednio odinstalowujac ! stare 12. sprawdz napiecia w biosie i temperature procka to rownie wazne
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam problem z systemem!
ta dzięki Bax, meczylem się od rana z tym i co, chujnia, pi***olę jebne formata bo już wysiadam :Fbax wrote:ide już spac ale napisze

Mam problem z systemem!
Radus
a może ty kompa na allegro w dziale antyki kupiles
:D:D
hyhy jak se instalniesz sysa to wgraj stery i daj cosik ala tune up 2010 zrób sobie obraz partycji jakims dyskiem bo jak masz tendencje do zasmiecania systemu to ci to pomoze no i nod32 lub avg
hyhy jak se instalniesz sysa to wgraj stery i daj cosik ala tune up 2010 zrób sobie obraz partycji jakims dyskiem bo jak masz tendencje do zasmiecania systemu to ci to pomoze no i nod32 lub avg
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam problem z systemem!
Możesz spróbować tego pakietu odświeżającego: http://odsiebie.com/pokaz/4030115---8c5d.html
Ni wiem czy działa kuzyn mówi że tak
Ni wiem czy działa kuzyn mówi że tak
Mam problem z systemem!
tak tez będę robil:p a kompa z dzialu antyki nie mam;Dbax wrote:Radusa może ty kompa na allegro w dziale antyki kupiles
:D:D