Team żył sobie ponad pół roku. Powstał 4 stycznia br. Wtedy poszukiwałem do teamu samotnych strzelców. Przez pierwszy tydzień szło nawet dobrze ponieważ do resistance trafiło 3 mocnych graczy (Unique, Wiorek i Emsi). Po tygodniu odeszli narzekając na brak nowych graczy (było o nich bardzo trudno ponieważ rozgrywało się wtedy PL7). Po 2 tygodniach wpadłem na pomysł połączenia ze soba dwóch trzecioligowych zespołów. Początkowo miały to być zespoły FC i NooL. Jednak FC nie zgodziło się i ostatecznie zamiast FC dołączyło do nas TDH.Jak się okazało był to strzał w dziesiątke ponieważ team zaczął się bardzo szybko rozwijać i zdobywalismy coraz lepszych graczy.
W końcu do teamu zaczeli trafiac bardzo mocni jak na taki team gracze. Odeszli od nas jedni z najfajniejszych ludzi w historii tego teamu (John Cena i skt7). Grając z takimi teamami jak Exiliado i NN potrafilismy nawiązać wyrównana walke i każde z tych spotkań przegralismy zaledwie jednym punktem. Po tych meczach byłem bardzo szczęsliwy bo wiedziałem, że team idzie we właściwym kierunku. Mieliśmy "małą" kłótnie z teamem nar ale wszystko się poprawiło i teraz nie mam żadnych zastrzeżeń do tego tego teamu.
Jednak w czasie HP Cup sytuacja zaczela się pogarszac. Zaczely się wakacje a ja nie mialem czasu przypilnowac teamu na sparingach. W koncu odeszli najlepsi gracze. 2 dni teamu podczas mojej nieobecność odeszli kolejni gracze a ja ogłosiłem rozpad teamu. Jest to dla mnie smutna wiadomość bo liczylem ze powalcze z tym teamem w PL8. Nie udalo się ale licze ze kiedyś będzie reaktywacja.
Chciałbym podziękować paru osobom:
- Johnowi Cenie za to że zgodził się na wstąpienie TDh do resistance. Jest to jedna z najfajniejszych piczy jakie istnieją
- skt7 za to ze nas rozbawial na TSie ;*
- Boczuxowi za to że był w resistance od początku jego istnienia i został w nim do końca. Wspierał mnie w trudnych sytuacjach i była to osba na której moglem polegac ;*
- Anusi za to że była ^^ ;*
- Pszczole i ksdfanowi za to że zastępowali mnie podczas moich nieobecności ;*
- Teddowi za to że przychodził na spary mimo skończenia z trackmania ;*
- całej reszcie teamu i akademii za to ze w ogóle byli w resistance
- Ziomowi za to ze to dzięki niemu ten team się rozpadł. Bez Ciebie bysmy tego nie zrobili <d*pa>
resistance 4ever [']