PGS, a kultura?

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Outsid3r
Pirat drogowy

PGS, a kultura?

Post by Outsid3r »

Według mnie agrument siły jest najgłupszym z możliwych argumentów jaki wymyślili ludzie. czy to na forum czy w realu z takim argumentem to można se iść conajwyżej ziemniaki zbierać :| sztuką jest dogadać się bez tekstów w stylu "a wyje*** ci kurffaa?". no to tyle ode mnie. aaaaa i jak się pisze takie artykuly to IMO wypadaloby się podpisac chociaż nickiem ;x
Image
Image
skt7
Pirat drogowy

PGS, a kultura?

Post by skt7 »

Outsid3r wrote:Według mnie agrument siły jest najgłupszym z możliwych argumentów jaki wymyślili ludzie. czy to na forum czy w realu z takim argumentem to można se iść conajwyżej ziemniaki zbierać :| sztuką jest dogadać się bez tekstów w stylu "a wyje*** ci kurffaa?". no to tyle ode mnie. aaaaa i jak się pisze takie artykuly to IMO wypadaloby się podpisac chociaż nickiem ;x
Outsider, a jak byś się sam zachował jak by ci ktoś nawrzucał? Już widzę jak mówisz "No dobra, ale weź mnie nie obrażaj, porozmawiajmy",a w między czasie krew cię zalewa i masz kurwiki w oczach, bo jakieś dziecko grające w cs'a wyzywa cię od skurwieli itp.
Nie mów mi, że rozwiązywanie niektórych spraw siłą jest złe. Na nie których tylko to działa, i przynosi dobre efekty. Oczywiście bez poważnego powodu używanie siły jest głupie i nie zrozumiałem dla mnie, ale czasami nie ma innego wyjścia.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
wasciu
Jeździ konno

PGS, a kultura?

Post by wasciu »

od strony prawnej to się nazywa "naruszenie nietykalnosci osobistej".
pozdro siłacze
Image
Image
Image
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

PGS, a kultura?

Post by RaDuS »

proponuje na reke jak w poznaniu i było wszystko wiadomo;D
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Outsid3r
Pirat drogowy

PGS, a kultura?

Post by Outsid3r »

Wiesz.. co innego np. zbuntowane emokidneodziecko ktore ma 10 lat przy kompie siedzi 48/24 i wyzywa wszystkich dookola a co innego człowiek dorosly lub prawie dorosly. A jak mnie krew zalewa to i tak w sumie nic nie mozna zrobić ;x czuje się takie toto bezkarne i chodzi z forum na forum wyzywajac wszystko i wszystkich, takim to by się przydal dozywotni ban na neta i tyle. i pewnie byloby to bardziej skuteczne niz dostanie wpier**** :)
Image
Image
=VND=
Doświadczony driver

PGS, a kultura?

Post by =VND= »

Wszystkim to by się przydała spora dawka dystansu do tego co ktoś pisze w sieci i tyle. O jakim zalewaniu krwią, nerwach mówicie? Mam gościa w głębokim poważaniu i już. Gość który zachowuje się jak debil robi antyreklamę tylko sobie a nie obrażanemu, co całe otoczenie na forum/serwerze/w realu widzi.

sorry za offtopa.
bax
ESWC.pl 2k7 winner

PGS, a kultura?

Post by bax »

to się porobilo :D tmpl.info nadal potrafi zaskoczyc :D

na lanie będzie tak ze ludzie sobie wytlumacza wszystko, ktos kogos uderzy ?? pff skonczy się na pyskowce o ile do niej dojdzie takie szczekanie do siebie :) ja pieprze na ramien i tyla :D

co do artykulu jest trochę zlosliwy bo tylko ma forme atakujaca bez jakiegoś wsparcia wiec pisany w afekcie przyplywu zlosci - nie ma tam analizy i zalet jakuba napisanych

mylicie się bardzo co do Jakuba, uwazam ze chce dac wiele, tylko zle w slowa to ubiera, oraz ma za dużo agresji w tym co wypisuje czasami, wiele mu natruliscie w glowie tymi telefonami, przyspiewkami, wpychaniem się czasami przed niego, wiele zrobil a tego nie widzicie, bo na zywo mało kto z was z nim rozmawial, na trzezwo jest bardzo kulturalnym czlowiekiem - przewyzsza wiekszosc z was, a ten artykul jest zlepiem wycietej agresji w wątkach, gdzie raz ze go ponioslo, a dwa ze pisal riposte bo przez internet to mozna albo pisać capsem ale ubrac odpowiednio w slowa zeby wyrazic emocje

skonczcie z tym straszeniem itd to jest chore ... do czego prowadzi granie

Jakub trzymaj się chlopie zawsze byles w tm moim no 1 :) i wez sobie do serducha co ci napisalem ostatnio na gg :)

Scrappler :D ja ci wspolczuje na tym lanie :D prponuje regulamin z podpisem osob o odpowiedzialnosc, zebys się pozniej tlumaczyc nie musial

I tak oholnie nie dowalajcie sobie wzajemnie bo i tak jest wystarczajaco chu... w zyciu kazdego z was, nie dolewajcie do koryta. Szanujta się ludziska i odwagi w przepraszaniu.

hej :)
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Majkel
Lubi ostrą jazdę

PGS, a kultura?

Post by Majkel »

zawsze jak widze
Ostatni post: Bax
to wiem ze będzie dłuższy niz jakikolwiek inny w danym watku ;p
poznales go na zywo, masz dużo wiecej do powiedzenia niz inni ;]
i jak zwykle, piszesz mądrze ^^

i naprawdę dajcie już spokoj z tymi klotniami ;f
Image
Image
w4rLike
Jeździ konno

PGS, a kultura?

Post by w4rLike »

Smiesznie, choć trochę prawdy w tym jest. Jakub czas traci panowanie nad soba, i wtedy jest nie do przegadania ani nie do wytrzymania. Co do diav3la, mimo wszystko kamilos zle postapil, ale nie dla wszystkim "skurwysyn" oznacza dosłownie to co może diav3l chciał uslyszec, bądź jest przewrazliwiony jak wielu z nas. Dlatego tak btw Diav3l jak ktos Cie nazwie Chujem to będziesz czul się penisem czy jak ?
Image
Jarecki
Pirat drogowy

PGS, a kultura?

Post by Jarecki »

w ogóle co tu komentować... Wszystko to jest tak śmieszne (nie koniecznie tylko ten artykuł) , że nie powinno zasługiwać na więcej niż 1 zdanie z mojej i Waszej strony, a Wy tu dyskutujecie ;p pozdro (sorry za 2 zdania w tym 1 rozwinięte).
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

PGS, a kultura?

Post by Jakub »

shadowowi nie chce się pisać, mi tez nie, innym tez nie.
irred nie wiem czy w ogole żyje.
jest "dobrze".

zrobilisice se fajnie i z tym zyjcie.

ja nikomu nie groze i z nikim nie chche się bic.
TheViP
Emerytowany Admin

PGS, a kultura?

Post by TheViP »

Jakub wrote:shadowowi nie chce się pisać, mi tez nie, innym tez nie.
jest "dobrze".

zrobilisice se fajnie i z tym zyjcie.

Ze mną się miałeś lać już x razy. Co ty mówiłeś że nie zrobisz z moją "pupką" a potem ze nie, bo %%%% jesteś ;] I cały czas ta sama śpiewka.
IrRed
Emerytowany Admin

PGS, a kultura?

Post by IrRed »

Jakub wrote:shadowowi nie chce się pisać, mi tez nie, innym tez nie.
jest "dobrze".
a co tutaj jest do pisania ?! ... 'artykuł' jest na stronie PGS'u i nic mi do niego, zresztą nawet nie ma w nim możliwości skomentowania ...

Co myślę na jego temat ?! To zupełnie inna rzecz. Uważam, że autor tekstu, kimkolwiek jest, wyskoczył jak Filip z konopi z tymi tekstami i wątpię, żeby znał arkana naszej sceny. Niemniej zamiast agresji (w stosunku do ?! hmmm ... wychodzi na to, że przypisujecie to komuś ze sceny, choć nie wiem komu) czasami przydałaby się chwila refleksji, bo każdy z nas popełnia błędy. Dłużej nie mam zamiaru tego komentować.

Jakubie, znasz moje gg, więc dosyć łatwo możesz sprawdzić czy żyję czy nie ;).
Jakub wrote: zrobilisice se fajnie i z tym zyjcie.

nie wiem do kogo to jest adresowane, ale zauważ, że ten tekst (według mnie) nie jest 'dziełem' żadnego ze scenowiczów ...
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
SuNRisE
Emerytowany Admin

PGS, a kultura?

Post by SuNRisE »

Jak ktoś już pisze o takich złych rzeczach co czesto po pijaku były to powinien napisać też dobre strony Jakuba bo nie wiem czy jest taka osoba która tyle dla sceny zrobiła. Wady każdy ma ale po co pisać na glownej stronie PGS-u takie rzeczy niech wypisze liste rzeczy które Jakub zrobił na scenie.
Image
Image
Fan
Zaczyna szaleć na ulicach

PGS, a kultura?

Post by Fan »

Spore kompleksy ludzie mają, ciągle PGS to, PGS tamto...

Nuuuuda :D
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

PGS, a kultura?

Post by Jakub »

az mi przykro to wszystko czytac.
nie tylko, ze jakiś polglowek pisze na stronie gamingu i się zkarzy jak dzieciatko mamusi, ale jeszzce te wasze komenty.

naprawdę już zero objektywnosci w tym wszystkim, wazne ze na mnie lub na pgs.

nie wiem vip skad ty mnie tak nienawidziesz naraz. także nie pamietam, ze bysmy się kiedyś klucili. mamy wspolne zdiecia z roznych lanach, skad ty to teraz wyciagnales, ze ja ci kiedyś grozilem? co to za bzdora?
jesteś 20 cm wyzszy i pewnie z 15 kg ciezszy, wiec co ja ci mogę grozic?
jak to jest moztliwe, ze na PGA się ładnie bawilismy, a teraz niby ci grozilem i jestem jedno wielkie zlo?

szkoda ze niektorzy z was nie umieja chociaż w miare być rozsadnymi.

ja doskonale sobie z tego zdaje sprawe, jakie bzdury nieraz pisze i nawet jest mi nieraz glupio, ale chyba już trochę tu siedze i mnie znacie, a tu coraz wiecej nienawidzi i dziwnych aluzji. poza tym ciagle wiecej siebie wycofuje z tej gry, wiec co wy ode mnie jeszcze chcecie? co was dalej tak boli?

robcie poprostu swoje a nie mieszajcie się zawsze do mnie.
czy wy naprawdę potzebujecie kogos, kogo nienawidzicie, bo inaczej jest wam zle?

przeciez z niczym już nie chce miec do czynienia, nigdzie się nie mieszam w zadne organizacje, nic. sami robicie i decydujecie co i jak na forum i rozgrywkach. mnie to nie interesuje i nigdzie się nie mieszam.
a tu cholera dalej jakub to jakub tamto. ehhh :/
IrRed
Emerytowany Admin

PGS, a kultura?

Post by IrRed »

Cały czas Jakub piszesz tak jakby to ktoś z nas Cię atakował, a tutaj nikt nie napisał niczego przeciwko Tobie. Tekst pojawia się na zupełnie innej stronie, a Ty masz pretensje do społeczności tmpl. Źle adresujesz swoje pretensje.
Image
Image
Image
Diav3l
Emerytowany Admin

PGS, a kultura?

Post by Diav3l »

Skąd ta pewność Red, że to nikt ze sceny?
Image
ImageImage
IrRed
Emerytowany Admin

PGS, a kultura?

Post by IrRed »

Diav3l wrote:Skąd ta pewność Red, że to nikt ze sceny?
Na 100% pewności, wiadomo, nie ma. Ale czytając ten tekst nie sposób odnieść inne wrażenie.

Przy czym zaznaczam, że to jest moje osobiste zdanie. Nie chce mi się wierzyć, że ktokolwiek choć odrobinę zaangażowany w scenę TM pokusiłby się o taki wywód. Jakub jest specyficzny, ale jest 'Nasz'. Tyle ode mnie na ten temat.
Image
Image
Image
Crystal
Doświadczony driver

PGS, a kultura?

Post by Crystal »

Ale ludzie mają kompleksy...
Image
Post Reply