Był ktoś kiedyś w Ustroniu Morskim ?

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

Witam

Z Moniką wybieram się w tym roku nad nasze morze, wybór padł na Ustronie Morskie.

Jeżeli ktoś z Was był tam niedawno i może polecić jakieś miejsce do spania, albo jest ktoś z okolic i da jakieś dobre rady to będziemy dźwięczni :)

Jeszcze tam nigdy nie byliśmyi na razie posługujemy się stroną internetową z ogłoszeniami.

z góry dzięki za pomoc :)
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

siemka ja jezdzilem 3 lata na obozy sportowe :) nazwy niestety nie pamietam, ale osrodek znajduje się na przeciwko poczty to jest w centrum i jest bardzo blisko na plaże, natomiast moja Ciocia byla w ośrodku " Mati " i tez sobie chwalili :)

miłego wypoczynku pozdro :)
Cappy
Pirat drogowy

Post by Cappy »

Eee tam, dawajcie do Świnoujscia :D Wcale nie jest droższe od innych nadmorskich miejscowości (chyba że te lepsze, 4 i 5-gwiazdkowe hotele). Teraz imprez sporo mamy, oczywiście najpiękniejszą plażę na polskim wybrzeżu, błękitna flaga już któryś raz z rzędu.
Jeżeli mieszkacie gdzieś dalej w Polsce i zamierzacie przejechać taki kawał drogi, to już trzeba wybrać to, co najlepsze :D
Image
pikaczu
Doświadczony driver

Post by pikaczu »

ja byłem, i mogę co nie co powiedzieć, hm co do miasteczka to życie tam kręci się wokół jednej ulicy, polecam wycieczkę ciuchcią po okolicznych wsiach, dobry dojazd do kołobrzegu, super plaża, bardzo dużo fajnych barów gdzie można dobrze zjeść, hmm pozostaje mi tylko polecić tą miejscowość :).

miejsce noclegowe podam jak znajdę numer : DDDDDDd

pozdrawiam ;).
Image

Image

screen usunięty na żądanie Macieja N pseudonim 'Wiechu'
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

szopek wrote:siemka ja jezdzilem 3 lata na obozy sportowe :) nazwy niestety nie pamietam, ale osrodek znajduje się na przeciwko poczty to jest w centrum i jest bardzo blisko na plaże, natomiast moja Ciocia byla w ośrodku " Mati " i tez sobie chwalili :)

miłego wypoczynku pozdro :)
:DDDDDDDDDDDDD

Tez tam bylem i się z szopkiem spotkalem ! i potem zapierdalalem do kolobrzegu o 1 w nocy plaza : D
Sanford
Jeździ konno

Post by Sanford »

Polecam ten hotel oczywiście jeżeli cena odpowiada ok.160os z widokiem na morze. Odleglosc od plazy ok. 40 m http://www.wodnik.pl/wodnik_spa.html Milego pobytu

Image
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

Dzięki wielkie za odpowiedzi :D, hmm Sanford zajebisty hotel ale poki co w obecnej sytuacji nie kreci mnie przez ceny, zalezy nam na klimacie jakiegoś pensojantu czy kwatery prywatnej, ale dzięki za info.

Holus jak ty ku.. pieszo do Kołobrzegu ? :shock: lol

jak co to nadal szukamy bo okolo 27.07-9.08 mamy urlop i w tymterminie na tydzien chcemy się wybrac

pozdraiwam i dzięki
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Post Reply

Return to “Off-Topic”