Polski Multigaming Born2Frag

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
TwiX_PL
Samochodowy prawiczek

Post by TwiX_PL »

O.o ... panie JA OBRAŻAM tu kogoś? :shock: Kurcze no albo ja albo ty jesteśmy nie w temacie :shock: Przeczytałem asz 2x twój post żeby sprawdzić jeszcze czy to nie złudzenie, uszczypnąłem się, to nie sen.

Bez komentarza- Twój post kładzie publiczność na kolana :lol:
www.b2f.boo.pl Poszukujemy sqadu TM
=HornET=
Pirat drogowy

Post by =HornET= »

Tak obrażasz mówiąc, że NN to zgrupowanie dzieci we mgle nawet nie wiedząc o co chodzi zbytnio. Widocznie nie masz w tej dziedzinie żadnych zahamowań.
Rzuć jakiś obrazek jeszcze to może kogoś przekonasz, że masz rację.

Co do całego tematuto najlepiej niech ktoś go zamknie, bo już chyba się rozwiały wszelkie wątpliwości co do gamingu.
TwiX_PL
Samochodowy prawiczek

Post by TwiX_PL »

Napisałem tak oczywiście....

A jak inaczej miałem napisać, jeśli ktoś do mnie pisze o jakimś "NN" nie wyjaśniająć nawet co to jest, a parę postów wyżej napisałem że nie jestem zbytnio wciągnięty w tę grę, więc odczułem takie prawo że mogłem tak napisać i to zrobiłem, no chyba że ktoś by mi to przed tym całym zamieszaniem wytłumaczył co to jest to nie miał bym nic do tego.

PS. dopiero teraz w twoim podpisie pod postem zauważyłem http://www.nnteam.pl/ to dopiero teraz zczajiłem ocb. Jeśli bym wiedział wcześniej o co chodzi to bym nigdy nie napisał takich rzeczy, przepraszam.

A i jeszcze taka mała dygresja :)
Zobacz sobie chociażby stronę NN, która Waszą ściga o kilka klas i to jeszcze w blokach
Teraz widzę no jest ładniejsza, ale nasza strona ma większą wartość bo była wykonana przez nas samych wspólnymi siłami a nie ściągnięta ze strony:

http://www.gamer-designs.de/index.php?s ... etemplates

I to jeszcze darmowa oferta. Phihihihihi
www.b2f.boo.pl Poszukujemy sqadu TM
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

dalem szanse, zostawilem otwarty temat, no coz flame war trwa
jak ktos będzie chciał to się zglosi, zamykam
Locked

Return to “Klany/Drużyny”