problem z tmx'em

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
Jack Bauer
Moderator

problem z tmx'em

Post by Jack Bauer »

Witam :D mam taki problem. Gdy zrobie tmx'a na jakims serwerze i chce wgrac go na stronke to wyskakuje mi komunikat po angielsku ze powtorka nie może być wgrana, gdyz zostala wykonana w trybie multi. Czy mozna coś z tym zrobić, bo wiem ze dużo ludzi robiac tmxy w trybie multi wrzuca bez problemu na stronke. :roll:
Image
iam
Admin Mniejszy

problem z tmx'em

Post by iam »

Rekordy na tmx są robione na solo. Niby możesz edytować replay w samej TM usuwając ścieżki ghostów innych graczy, ale komu się chce bawić? ;p
LECHU
Team Poland

problem z tmx'em

Post by LECHU »

jak jebłeś w tmnf ekstar rekord w multi to masz najlepszy replay z danej tarsy w autosaves. poszukaj i chyba da się go uploadować na tmx bo wygląda jak solo
Image
devt
Doświadczony driver

problem z tmx'em

Post by devt »

LECHU wrote:jak jeb**łeś w tmnf ekstar rekord w multi to masz najlepszy replay z danej tarsy w autosaves. poszukaj i chyba da się go uploadować na tmx bo wygląda jak solo
... o ile server będzie miał ustawioną opcję autosave'u ;)
Image

Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

problem z tmx'em

Post by Gobis »

Z tego co pamiętam musisz tylko przenieść plik z autosaves do innego folderu.na pewno repa z servera można upchać na TMX bo tak kiedyś robiłem.Chodzi tylko o zmianę ścieżki podczas upa żeby plik z autosaves nie szedł.Nie wiem czy to tak szło ale możesz to dokładniej sprawdzić.
Jack Bauer
Moderator

problem z tmx'em

Post by Jack Bauer »

ok, coś tam spróbuje wykombinowac :D
Image
Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach

problem z tmx'em

Post by Ekwador »

Miałem kiedyś ten problem i napisałem do tmx w tej sprawie, odpisali że trzeba wejść na ta trasę w singlu i kliknąć na "zegarek" w rogu przy czasie aby zapisać replay w odpowiedniej formie
Image
Jack Bauer
Moderator

problem z tmx'em

Post by Jack Bauer »

teraz to mi to wsio, bo mialem formata i znikly wszystkie zapisane powtorki. Dziekuje wszystkim za pomoc :)
Image
Post Reply

Return to “Pomoc”