Moj pierwszy filmik w sumie o sobie ale coz.. chciałem miec zawsze taki filmik wiec go zrobilem:) Ogolnie nie umiem robić filmikow ,może to widac,ale mnie się podoba i to najwazniejsze.
http://www.youtube.com/watch?v=NQy11jqeoyg
H5F.Sliwa Skill Video
H5F.Sliwa Skill Video
Filmik całkiem fajny, dobre czasy na dobrze dobranych mapkach, fajna muzyka, tylko napisy są niestety niewyraźne :/ dlatego daje 8/10.
H5F.Sliwa Skill Video
A Ci powiem szczerze Śliwek, że umiesz zapierdzielać 
W prosty sposób pokazałeś swoje najlepsze przejazdy no i o to zapewne chodzi w Skill Videło.
trochę jakość nie do końca idealna, ale wszystko widać
Jak na Twój debiut w robieniu filmików to jestem naprawdę pod wrażeniem
9.5/10
Normalnie dałbym 9/10 za monotonię w replayach, ale dałeś Prodigy, a to zawsze jest +0.5 : DDD
W prosty sposób pokazałeś swoje najlepsze przejazdy no i o to zapewne chodzi w Skill Videło.
trochę jakość nie do końca idealna, ale wszystko widać
Jak na Twój debiut w robieniu filmików to jestem naprawdę pod wrażeniem
9.5/10
Normalnie dałbym 9/10 za monotonię w replayach, ale dałeś Prodigy, a to zawsze jest +0.5 : DDD

H5F.Sliwa Skill Video
skill zajebisty i dobra muza;] napisy takie trochę nie tego ale nie ma tragedii 9/10
H5F.Sliwa Skill Video
no mój ulkubiony kawałek 
prodigy modne się robi ^^
a film jakby to powiedziec nudny jak flaki z olejem, w sumie co innego mozna się spodziewac po skill vid, ale mogles chociaż dac zcasami jakieś efekty
no i jakosc tez nei bardzo
prodigy modne się robi ^^
a film jakby to powiedziec nudny jak flaki z olejem, w sumie co innego mozna się spodziewac po skill vid, ale mogles chociaż dac zcasami jakieś efekty
no i jakosc tez nei bardzo

H5F.Sliwa Skill Video
Skill do pozazdroszczenia
A co do efektów to jak na pierwszy filmik nie jest źle
8/10