PS mini i *R*Nar
PS mini i *R*Nar
Zglaszam się do admina PS mini z prosba o zbanowanie tych loginow:
lukimistrz13
thunderwind
vexuslord
luka6
gdyz zaczeli mnie wyzywac dlatego ze bylem lepszy, do tego dostalem kicka i wyzywali mnie jak co bardziej mnie wkurwilo moja rodzine...:/
pierwszy z nich to gracz *R*Nar Lukasso
Nar szanuje Was ale k**wa mac zrobcie coś z tym...
mam skriny, jeśli ktos chce to pokaze
NS tez zapanujcie nad waszym graczem- luka
lukimistrz13
thunderwind
vexuslord
luka6
gdyz zaczeli mnie wyzywac dlatego ze bylem lepszy, do tego dostalem kicka i wyzywali mnie jak co bardziej mnie wkurwilo moja rodzine...:/
pierwszy z nich to gracz *R*Nar Lukasso
Nar szanuje Was ale k**wa mac zrobcie coś z tym...
mam skriny, jeśli ktos chce to pokaze
NS tez zapanujcie nad waszym graczem- luka

PS mini i *R*Nar
Jak ktoś chcę to pokaże? Powinieneś od razu je wkleić bo tak na słowo nie każdy musi ci wierzyć.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
PS mini i *R*Nar
Proszę moderatora Enviego o zbanowanie tego idioty.
/
/
Człowiek banda
PS mini i *R*Nar
Masz te screeny?
Jak tak to dawaj
Jak tak to dawaj
PS mini i *R*Nar
mogę zrobić to od ręki - ale rzeczywiście jakiś mały dowód by się przydał. Ale jak dla Ciebie man to zrobie to bez potwierdzenia 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
PS mini i *R*Nar
PS mini i *R*Nar
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 1a50e.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... fe6d6.html
mam wiecej skrinow ale to te najwazniejsze, skrin poczatkowy i koncowy^^
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... fe6d6.html
mam wiecej skrinow ale to te najwazniejsze, skrin poczatkowy i koncowy^^

PS mini i *R*Nar
nie no jak już na rodzine wjezdzaja to trzebna coś z tym zrobić .
PS mini i *R*Nar
Śmieszne wytłumaczenieLuka! wrote: Ach znowu ktoś podpierdzielił mi konto.
PS mini i *R*Nar
nie lubie wrzucac tych obrazkow na te serwisy i w ogóle z dupy chyba sobie tego nie wymyslilem zacznijmy od tego, jestem już dlugo na scenie i raczej jestem wiarygodny, tak mysleskt7 wrote:Jak ktoś chcę to pokaże? Powinieneś od razu je wkleić bo tak na słowo nie każdy musi ci wierzyć.
@Szyna; to walsnie bardzo mnie zdenerwowalo...:/
@Xenun: niestety nie da się tego zrobić...:/
@Leon: bywa zabawnie tutaj;d

PS mini i *R*Nar
stanowczo zbanowac, szczegolnie pukacza
PS mini i *R*Nar
Chce chłopak zabłyszczećRaDuS wrote:nie lubie wrzucac tych obrazkow na te serwisy i w ogole z dupy chyba sobie tego nie wymyslilem zacznijmy od tego, jestem już dlugo na scenie i raczej jestem wiarygodny, tak mysleskt7 wrote:Jak ktoś chcę to pokaże? Powinieneś od razu je wkleić bo tak na słowo nie każdy musi ci wierzyć.
PS mini i *R*Nar
Lukasso takie kity wciśnij w słoik dżemu.Nie tylko ban na servy,ale też wypier**** ich z klanu,ale to należy do CL...
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

PS mini i *R*Nar
nie ma to jak się użerać z małolatami.. opanuj nerwy i olewaj takie osoby będzie łatwiej 

PS mini i *R*Nar
Jestem strasznie zaskoczona postępowaniem Luki....
Co do Thundershita to akurat nic nowego
Z Luką sprawę załatwię.
Co do Thundershita to akurat nic nowego
Z Luką sprawę załatwię.
PS mini i *R*Nar
co do Luki podobnie jak Kamila jestem niezmiernie zdziwiony takim jego zachowaniemO.o reszta to dzieci ktore dostaly internet na 10 urodziny-.- n/c
PS mini i *R*Nar
To już szczyt szczytów. Jak mnie kamilos nazwał skurwysynem to się we mnie zabuzowało, mimo tego, że robił to pod wpływem emocji i nie znał znaczenia tego słowa, a i tak mu groziłem, a dalej uważam, że zasługuje na karę, i nie musi to być wcale bicie, ale jak ktoś by mi coś takiego napisał to już sam nie wiem co bym zrobił. Proszę wszystkich Administratorów serwerów w Polsce o zbanowanie tych prymitywów i wszystkich CLów o pozbycie się ich z klanów.