PS mini i *R*Nar

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
FRED
Street shaman!

PS mini i *R*Nar

Post by FRED »

yhhh aż sam się nabuzowałem ;x Wbijam na psmin, zeby począć, co należy ale tam ni widu ni słychu ani locali, dedi nie ma niczego! Mojej konsoli też ni ma ;((
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
wasciu
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by wasciu »

FRED wrote:yhhh aż sam się nabuzowałem ;x Wbijam na psmin, zeby począć, co należy ale tam ni widu ni słychu ani locali, dedi nie ma niczego! Mojej konsoli też ni ma ;((
jesteś niczym :D

co do tematu:
Image
Image
Image
Image
AnteQ
Zaczyna szaleć na ulicach

PS mini i *R*Nar

Post by AnteQ »

Luka wyjechał na początku lipca i go nie ma. Na jego konto prawdopodobnie wszedł jego młodszy brat.
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
ThunderCat
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by ThunderCat »

AnteQ wrote:Luka wyjechał na początku lipca i go nie ma. Na jego konto prawdopodobnie wszedł jego młodszy brat.

Tak na pewno :) hehe to NS chce wyjsc z tego zamieszania i ze to nibyn nie oni wow !!!!!! :D
skt7
Pirat drogowy

PS mini i *R*Nar

Post by skt7 »

Leon wrote: Chce chłopak zabłyszczeć :wink: Bądz wyrozumiały i zobacz od kiedy jest na forum.
Chyba sobie żartujesz. Proste jest to, że jak się stawia takie oskarżenia to trzeba przedstawić dowód. Nie wiem skunt ci przyszedł ten pomysł z zabłyśnięciem mistrzu.
Poza tym nie jestem tutaj od wczoraj, może nie siedzę tu tak długo jak ty ale te pół roku to też nie jest tak krótko.

Co do zachowania tych ludzi to przychodzą mi na myśl dwa słowa - jeb*** debile(nie będę pisał brutalniej bo mnie enfi banem poczęstuje).

regulamin przede wszystkim ;) - E.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Fistashi
Pirat drogowy

PS mini i *R*Nar

Post by Fistashi »

ThunderCat wrote:
AnteQ wrote:Luka wyjechał na początku lipca i go nie ma. Na jego konto prawdopodobnie wszedł jego młodszy brat.

Tak na pewno :) hehe to NS chce wyjsc z tego zamieszania i ze to nibyn nie oni wow !!!!!! :D
Może to zabrzmi zbyt.. wyniośle? Ale kurde, Thunder, po tym co zrobiłeś ty masz jeszcze czelność tutaj pisać coś o ns!?
Image
Image
Image
[ladderbar]
ThunderCat
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by ThunderCat »

Fistashi wrote:
ThunderCat wrote:

Może to zabrzmi zbyt.. wyniośle? Ale kurde, Thunder, po tym co zrobiłeś ty masz jeszcze czelność tutaj pisać coś o ns!?
ahhh wypilismy za dużo rumu z cola i stalo się :)
o co ta cala zadyma ?? to tylko gra jest czy może zycie ??? :D
envy
Osiwiał za kierownicą

PS mini i *R*Nar

Post by envy »

hmm, pomysl tak
ktos nieznajomy przychodzi i obraza Ciebie jak i twoja matke, jego koledzy robia to samo, wychodza

uwazasz ze nic się nie stalo? Image

ze tak powiem, kolejny idiota, który mysli, ze obelgi to tylko "zarty", ze nic się nie stalo, znam wiele takich osob i pogardzam nimi, to ci sami ludzie, ktorzy ustawiaja sobie opisy, ze kochali jacksona
Last edited by envy on 12 July 2009, 21:31, edited 1 time in total.
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PS mini i *R*Nar

Post by Maciuś »

To ja ci powiem, że twoja stara to k**wa, a ty mówisz, że nic się nie stało, tak ?

Jako przykład to dałem, żebyś nie myślał, że jestem taki głupi -.-
Manek

PS mini i *R*Nar

Post by Manek »

@thundercat;
nawet najwiekszemu wrogowi, pod wplywem czegokolwiek i obojetnie w jakich ilosciach, nie powiedzial/napisal bym takich rzeczy. Wiec się nie tlumacz ze za dużo wypiles. Jedyne co ci zostaje to przeprosic, a nie udawac ze nic się nie stalo. A, i pamietej alkochol jest dla ludzi z glowa...
Last edited by Manek on 12 July 2009, 21:59, edited 1 time in total.
Image
ThunderCat
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by ThunderCat »

odwalcie się nie tylko ja tam bylem tylko jescze parę innych ludzi co wypisywali te brednie
NS Luka i inni i prawda jest taka ze mnie nakrecili na ta glupia gadke
rugger
Doświadczony driver

PS mini i *R*Nar

Post by rugger »

jak dla mnie sprawa jest jasna, debile zasługujące na ban na każdym serwerze i tmpl (wiem że na forum nic nie zrobili ale przydałoby się ;D)takich ludzi trzeba tępić. Zawsze i wszystko można zrzucić na alkohol ale jeżeli jest się w stanie włączyć TM i grać to na pewno człowiek ma w tym momencie trzeźwy umysł i wie co robi.
IrRed
Emerytowany Admin

PS mini i *R*Nar

Post by IrRed »

ThunderCat wrote:odwalcie się nie tylko ja tam bylem tylko jescze parę innych ludzi co wypisywali te brednie
NS Luka i inni i prawda jest taka ze mnie nakrecili na ta glupia gadke
to już lepiej powiedz jak pozostali, że 'ukradli Ci konto' ... brak słów ... chamówa i zgryzota ... tak burackie zachowanie i jeszcze gorsze próby tłumaczenia się ...

miałbyś odwagę cywilną chociaż przeprosić, ale widać poziom inteligencji nie pozwolił Ci się na tyle wynurzyć z brodzika intelektualnego ... można Ci poradzić tylko jedno: 'ić stont' - jeśli chcesz wiedzieć co mam na myśli to zapytaj Stara Małpę ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Maybe.
Pirat drogowy

PS mini i *R*Nar

Post by Maybe. »

Poskarżcie się mamie :D
Metex
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by Metex »

Tylko dodam, że w moją stronę też kilkadziesiąt tekstów poleciało, więc kara należy się podwójna :)
ThunderCat
Jeździ konno

PS mini i *R*Nar

Post by ThunderCat »

ludzie przeciez caly czas mowie ze mi konto ukradli !!!!!!!!!
i wiem kto to zrobil !!!!!! to jet ta cala mafia z NS i ich wodzem yo_oo
oni kradna ludzi konta !!!!!!!!!!!
skt7
Pirat drogowy

PS mini i *R*Nar

Post by skt7 »

ThunderCat wrote:odwalcie się nie tylko ja tam bylem tylko jescze parę innych ludzi co wypisywali te brednie
Ahahahahahhaha k**wa niszczysz mnie :D Jak ja lubie takie tłumaczenie...
Zgadzam się z ruggerem, zbanować za głupote.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Mike
Pirat drogowy

PS mini i *R*Nar

Post by Mike »

Powiedzmy, że użyktowniku z NS o nicku Luka ukradziono konto... i ty niby mówisz że ci konta kradną?
Szczyt chamstwa, kłamstwa, i trollowania z twojej strony. Zamiast przeprosić, to jeszcze się głupio tłumaczysz i doprowadzasz to na złe.
Ach te dzieci -.-
Last edited by Mike on 12 July 2009, 22:40, edited 1 time in total.
Image
Manek

PS mini i *R*Nar

Post by Manek »

Skończ... Jeszcze nie dawno pisałes ze to wina alkoCHolu, a teraz ze ''mafia'' z ns ci konto zaj*bala... Nie rob z siebie idioty...
Image
CraDleS

PS mini i *R*Nar

Post by CraDleS »

o jejciu
Last edited by CraDleS on 13 July 2009, 6:31, edited 1 time in total.
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 ;)
Image
Locked

Return to “Off-Topic”