5/10
tmpl://www.youtube.com/watch?v=4k7S9daEygQ
Mhm. Właściwie to ten temat jest dla ludzi mniej ograniczonych muzycznie. A nuż znajdzie się jakaś perełka z gatunku którego normalnie nie słuchamy.Ogolnie temat trochę dziwny bo polega w wiekszości na (nieobiektywnym) zjechaniu utwory poprzednika i wrzuceniu swojego, co by nastepny moglby go zjechac Wink
A to dziwne, bo mi czasem jednokrotne przesłuchanie (całe) nie starcza.10s mi wystarczyło nullllllll/10

to chyba znaczy ze wolniej wyciagasz wnioskiBilus wrote:Mhm. Właściwie to ten temat jest dla ludzi mniej ograniczonych muzycznie. A nuż znajdzie się jakaś perełka z gatunku którego normalnie nie słuchamy.Ogolnie temat trochę dziwny bo polega w wiekszości na (nieobiektywnym) zjechaniu utwory poprzednika i wrzuceniu swojego, co by nastepny moglby go zjechac WinkA to dziwne, bo mi czasem jednokrotne przesłuchanie (całe) nie starcza.10s mi wystarczyło nullllllll/10
@The Truth: Roar. 7/10 ;d. Fajne do czytania.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=FbeAUcJOrpM

nooo to jest konkret nuta 20/10 !Robot wrote:Kumpel mi wysłał tego linka i muszę powiedzieć że całkiem fajnie się słucha mimo tego że nie lubię polskiego Hip-hopu ;p
http://nohyaoo.wrzuta.pl/audio/5qTGLAv8 ... feat_liroy

Nie. To znaczy że nie przekreślam czegoś od razuto chyba znaczy ze wolniej wyciagasz wnioski Very Happy