Faza grupowa rozpoczęta !
no pieprzona burza. szmata wczoraj byla taka duza od 20 do k**wa 1:00 czy jakos tak. kompa nie moglem włączyc, potrenowac ani nic. jeśli dziś tez tak będzie no to nie wiem jak zagram mecz.. jeb** taka pogode, jeb** ;////////

popieram lecha, tak jebało ze średnio błysk co 2 sec, pogrom niebo kuzwa :ojak na złość.
DiabloS luknij na screenie od khornisa kto ma njwiiecej granych godzin na serwerze 
Widzisz Lechu, mieszkacie gdzieś na śląsku, gdzie połowa zalane to Wam neta odłączają xd (mi nic się nie działo, komp nockę całą chodził ;p)
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
no dobra ale 17h czy tam 19h z tego czasu to spędził na Dual-Techu ^^ więc jest nadzieja 

Witam.
Zaległy mecz (wczorajszy) odbędzie się dzisiaj o godzinie 20.45.
<3 burze !
Zaległy mecz (wczorajszy) odbędzie się dzisiaj o godzinie 20.45.
<3 burze !
gr. 4
1. lok
2. diablo
3. lechu
4. kamilos
1. lok
2. diablo
3. lechu
4. kamilos
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
sorry, na szybko pisałem i tak wyszło... a edytowac nie mogę...
http://i-shell.pl/ tabela...
jutro jadę do białegostoku na badania lekarskie i zostaje tam na noc u rodziny... jutro ma być mecz tak więc pytam AC, Metex i DiabloS - czy możemy przełożyc mecz z jutra na jakiś inny tremin? nie mogę grać u rodziny, więc pytam czy mozemy grać w sobote lub niedziele?
http://i-shell.pl/ tabela...
jutro jadę do białegostoku na badania lekarskie i zostaje tam na noc u rodziny... jutro ma być mecz tak więc pytam AC, Metex i DiabloS - czy możemy przełożyc mecz z jutra na jakiś inny tremin? nie mogę grać u rodziny, więc pytam czy mozemy grać w sobote lub niedziele?
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
sry Sobota mi wybitnie nie pasuje... a niedziela w sumie też średnio ;/ (już mam 1 mecz) zależy o której godzinie miałby być

Mysle ze o 21 start (byscie zagrali swoj mecz) i o 22 finau
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
nie wiem o której wracam poprawiny kumpla są... dlatego nie mogę sobotę (wesele
)
ponoć poprawiny kończą się o 18 ale... mój ojczulek ma tendencje do picia "ostatniego" z każdym po kolei i ostatnio wyszliśmy z poślizgiem 2h ;/ i do tego minimum pół godziny jadę do domu trochę dupnie.
Sry Lokash chciałbym zagrać fair i pewnie znowu dostać od Ciebie niezły łomot ale kto by się spodziewał takiego zbiegu okoliczności ;/
ponoć poprawiny kończą się o 18 ale... mój ojczulek ma tendencje do picia "ostatniego" z każdym po kolei i ostatnio wyszliśmy z poślizgiem 2h ;/ i do tego minimum pół godziny jadę do domu trochę dupnie.
Sry Lokash chciałbym zagrać fair i pewnie znowu dostać od Ciebie niezły łomot ale kto by się spodziewał takiego zbiegu okoliczności ;/

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
no przecież mówiłem o niedzieli 
sobota -> wesele
niedziela - poprawiny do ok. 18 -+2h
sobota -> wesele
niedziela - poprawiny do ok. 18 -+2h

no to ch**... biore swoją klawe i może gdzies tam w kafejce zagram.. o ile pozwolą zainstalowac tmnf ;d
o ile w polskiej kafejce pojdzie tmnf w ogole ^^
chu przejebalem, ale w sumie tez ciężko by było jutro zagrac
chu przejebalem, ale w sumie tez ciężko by było jutro zagrac