abradab united skill video
-
Vox populi
- Doświadczony driver
Link do filmu: http://www.filefront.com/14231829/Abrad ... lVideo.rar
Rozmiar: 220 mb
Czas trwania:0.10.12
Rozdzielczość: 640x480
Kodek: wmv
ps. Proszę o łaskawe oceny gdyż jest to mój pierwszy filmik zrobiony w jakiejkolwiek grze...
p.s2 sory za pomylke w czasie na velocity real czas to 49.81 mozecie zmierzyc stoperem ;f
Rozmiar: 220 mb
Czas trwania:0.10.12
Rozdzielczość: 640x480
Kodek: wmv
ps. Proszę o łaskawe oceny gdyż jest to mój pierwszy filmik zrobiony w jakiejkolwiek grze...
p.s2 sory za pomylke w czasie na velocity real czas to 49.81 mozecie zmierzyc stoperem ;f
Last edited by Vox populi on 09 August 2009, 12:02, edited 22 times in total.
Nieźle popierdzielasz na united ;D a dlaczego nie zrobiłeś filmiku z tych repków? ;D
-
Vox populi
- Doświadczony driver
właśnie czekam na jakiegoś pro movie makera który zrobi filmik mam wiecej replayow, muzyke już tez sobie upatrzylem 
Twój replay na Stadium przypomniał mi moją jazdą. Niby czysto, niby dobrze, a czas ch**owy 
Nom też tak właśnie zauważyłem... 54.xx to już by był jakiś taki czas w porządku. A co do reszty środowisk się nie wypowiadam, bo nie grałem nigdy w TMU (no, za wyjątkiem eliminacji pga ;p)
edit: łuuuu, 1000 post!! SPAMBOT!
edit: łuuuu, 1000 post!! SPAMBOT!
Całkiem przyzwoite czasy, ale rewelacji nie ma. Przeraziło mnie 56 na GC4-Ensea. Zrób 53.xx to będzie dobrze 
@abradab: ja na klawie na Ensea zrobiłem 53:18, mógłbym wyciągnąć spokojnie nawet na 52 ^^
http://www.sebiktrax.republika.pl/pit3/ ... Replay.gbx
Sprawa z driftem na rally - abradab tu akurat ma rację - na klawie praktycznie niemożliwy przy małych prędkościach, nie mówię o większych
@abradab: ja na klawie na Ensea zrobiłem 53:18, mógłbym wyciągnąć spokojnie nawet na 52 ^^
http://www.sebiktrax.republika.pl/pit3/ ... Replay.gbx
Sprawa z driftem na rally - abradab tu akurat ma rację - na klawie praktycznie niemożliwy przy małych prędkościach, nie mówię o większych
Last edited by Sebik on 17 July 2009, 13:42, edited 7 times in total.
-
Vox populi
- Doświadczony driver
Nie wiem Sebik czy da rade bo ja gram na klawce..na ensei może i moglbym 54 ale na takim velocity lepiej niz 47 raczej nie, Dawid tam ma pb ok 46, to samo tyczy się grand tourism no drift na klawce niemozliwy
Edit: No dobra może macie racje za krótko widocznie jeszcze gram w united
Edit: No dobra może macie racje za krótko widocznie jeszcze gram w united
Last edited by Vox populi on 17 July 2009, 13:30, edited 2 times in total.
Abradab, tak na serio to zależy, na czym Ci się lepiej gra, nie na czym gra się lepiej innym ;p Na klawiaturze bezproblemowo zrobisz takie czasy 
iam wrote:A co do reszty środowisk się nie wypowiadam, bo nie grałem nigdy w TMU (no, za wyjątkiem eliminacji pga ;p)
sam sobie zaprzeczasz... na stadionie może nie ma wielkich różnic pomiędzy padem a klawą, ale na innych środowiskach te różnice się pojawiają. I na island dużo trudniej jest jeździć bez slidów na klawie niż na padzie/kierownicyiam wrote:Abradab, tak na serio to zależy, na czym Ci się lepiej gra, nie na czym gra się lepiej innym ;p Na klawiaturze bezproblemowo zrobisz takie czasy
Co do powtórek/czasów to są one średnie, sam robię zbliżone czasy jeżdząc na takich mapach tylko online
http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
Siekiera, tam nie ma zaprzeczenia, zaprzeczenie wyglądałoby tak: xxx, nie xxx. Te słowa odnośnie różnic pomiędzy klawiaturą a padem nie mają nic wspólnego ze środowiskiem TMU, geniuszu, pozdro. Jak sądzisz, jeśli nie grałem na żadnym innym środowisku, to pewnie chodziło mi o różnice między dirtem, rally i speedem a stadionem, ta? Czytanie ze zrozumieniem roxx.
-
Vox populi
- Doświadczony driver
Update.
ja pobrałem good job:)
Pro hajt skill
Polecam !