Kuniec Pi-DZi-Es
Kuniec Pi-DZi-Es
nic nie pisze, bo 30.06. redakcja PGSu zostala zwolniona.
decyzje jendak podjelismy i powiadmomilismy zarzad.
decyzje jendak podjelismy i powiadmomilismy zarzad.
Kuniec Pi-DZi-Es
Leon jak bys nie zauwazyl nawet w skaldzie jest Warlike i Shadow - wiec jest coś nie tak sranie w banie i obiecanki cacanki - -

-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Kuniec Pi-DZi-Es
To jeszcze nic, Fear Factory stracili swoją dywizję TM 1 maja, a na ich stronie wciąż żadnej informacji na ten temat i mor_olo w prawym górnym rogu.Leon wrote:A czemu tam http://www.pgs-gaming.pl/serwis/informacje nic nie piszą ?

Kuniec Pi-DZi-Es
XD DobreScooter Fox wrote:To jeszcze nic, Fear Factory stracili swoją dywizję TM 1 maja, a na ich stronie wciąż żadnej informacji na ten temat i mor_olo w prawym górnym rogu.Leon wrote:A czemu tam http://www.pgs-gaming.pl/serwis/informacje nic nie piszą ?

Kuniec Pi-DZi-Es
jakby nie patrzec FF pisalo ze przezywa kryzys (a teraz przyjeli dyw. cod4 xd), a PGS chyba udaje ze jest dobrze ^^
może zobaczymy wielki powrot FF i wielki upadek PGS
może zobaczymy wielki powrot FF i wielki upadek PGS

Kuniec Pi-DZi-Es
No cóż, szkoda, że nie udało Wam się jakoś dogadać w PGS-em. Powodzenia pod starym dobrym tagiem [POL] 
Kuniec Pi-DZi-Es
I co shadowowi funduje pgs wyjazd czy nie:P?
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
Kuniec Pi-DZi-Es
ale zobacz ze na stronie FF nie ma nas w skladzie :]
Kuniec Pi-DZi-Es
http://www.fearfactory.x-fi.pl/team.php?div=tmnh0lus wrote:ale zobacz ze na stronie FF nie ma nas w skladzie :]
*... i wszystko jasne.
Kuniec Pi-DZi-Es
LOL ostatnio sprawdzalem to nie było ! XD
Kuniec Pi-DZi-Es
morda, przecież jesteś ich twarzą od pół roku i nie mogą się Ciebie pozbyć z LOGA !mor_olo wrote:TAA a ja trzymam rodzinę słoni w piwnicy...
Kuniec Pi-DZi-Es
niech to nie brzmi złośliwie ale czy ja tego nie mówiłem
, nie ma sensu udawać...czasy pS i POL itp pewnie nie wrócą ale wraca normalnść gry i sens gry a nie tam srutututu. To była dobra decyzja panowie z POL 
Dodam, że to bardzo dobra decyzja dla sceny. Synonim dziecka w krawacie upadł już dawno, teraz MG rozwiał się i pewnie niedługo powróci super atmosfera wygłupów i sialallala z dawnych czasów
Pamiętasz Diav co Ci mówiłem
na lanie
...........o powrocie do POL
, mam nadzieję, że nachodzący lan w poznaniu pozwoli temu....duchowi odnowić się 
BTW
nie mam czasu na nic
robota robota robota
ale na lana jósz czekam
i DAAAANIIIIAAAAAAA nadciąga 
Dodam, że to bardzo dobra decyzja dla sceny. Synonim dziecka w krawacie upadł już dawno, teraz MG rozwiał się i pewnie niedługo powróci super atmosfera wygłupów i sialallala z dawnych czasów
Pamiętasz Diav co Ci mówiłem
BTW
nie mam czasu na nic
...
Kuniec Pi-DZi-Es
koszulka chyba będzie burn ^^
Kuniec Pi-DZi-Es
hmmm bez przesady :F nie można od razu powiedzieć że jak PGS nie ma tmnf to MG to zło , a jak doszło POL do Wildy to wszyscy się cieszyli że poważne MG się naszą grą zainteresowały 
trudno
nie dogadali się i tyle
co nie zmienia faktu że czy POL czy PGS to dla mnie jedno i to samo
skoro Ci sami lub w podobnym składzie grają 
i tak coś czuję że jakiś większy MG jeszcze tutaj zawita
trudno
i tak coś czuję że jakiś większy MG jeszcze tutaj zawita
Kuniec Pi-DZi-Es
Psikuta, ja nie mówię że MG to samo zło, bo kim byś Ty wtedy był
joke 
mówię, że choć to drużyna przeciwna
to wczoraj na widok tagów POL dusza mi się cieszyła
POL to synonim starych, naprawdę dobrych czasów.
Chodzi mi o to że to MY gracze tworzymy tą grę i forumy, jak się nazwiemy to naprawdę drugorzędne znaczenie......choć osbiście wolę POL zamiast PGS itp
co do bernowania
, po co?, to dziecinne burnować koszulki, tak postępują tylko przygłupy, ofermy i cioty, a przecież masz ptaszka ...BUAHAHAHAH, nie no jołk, palta se co chceta koszulki, fajki.....
, ja tam wolę bronka 
mówię, że choć to drużyna przeciwna
Chodzi mi o to że to MY gracze tworzymy tą grę i forumy, jak się nazwiemy to naprawdę drugorzędne znaczenie......choć osbiście wolę POL zamiast PGS itp
co do bernowania
...