Kuniec Pi-DZi-Es

Newsy ze strony glównej
skt7
Pirat drogowy

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by skt7 »

szopek wrote:koszulka chyba będzie burn ^^
Zostaw, będziesz miał w czym ziemniaki przynieść z piwnicy :D
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by bax »

Hola hola ja tu mam wazne rzeczy na pulpicie ...

chciałem oznajmic iz od 3 miesiecy gram już pod tagiem [POL] wiec ten tag jestjuz zajety, także jak będziecie chcieli grać pod takim tagiem to musicie pisać do mnie z udowodnieniem dlaczego chcecie grać pod tym tagiem, a ja wam wystawie certyfikat autentycznosci.

:winner:
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by DiabloS_CRB »

Bax rozdaje certyfikaty!! Jest Hardcorem ^^
daj mi ze 3 ;P też chce być xD
Image
Image
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by szopek »

DiabloS_CRB wrote:Bax rozdaje certyfikaty!! Jest Hardcorem ^^
daj mi ze 3 ;P też chce być xD
3 ? to jeden już masz ? ; D
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by Scrappler »

kupa z piachem z tatarakiem :D, certyfikat należy mi się jak psu zupa chociażby za to, że nie nazwalem Baxiora matołem :D a przecież mogłem :D :D :D BUAHAHAHAHA :D, mam nadzieje pijaku, że będziesz na laniochu, mówię do Sir Baxa Baxińskiego :P
...
envy
Osiwiał za kierownicą

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by envy »

doszedlem do wniosku, ze flame war nalezy tępić i usunąłem te posty
każdy nastepny post obrażający kogokolwiek zostanie usuniety a autor dostanie w bonusie warna
KonradM
Doświadczony driver

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by KonradM »

Dodam, że to bardzo dobra decyzja dla sceny.
Dla sceny? Zła. Trackmanii nie ma w żadnym z dużych (o ile można dziś o takich w Polsce mówić) multigamingów, co powoduje że będzie ciężej o przebicie się jej do mediów - a właśnie to jest dobre dla sceny :)
// Co nie oznacza że na miejscu Jakuba i spółki postąpił bym inaczej.

Dobrze by było gdyby jakiś zespół ze sceny zakręcił się do jakiegoś poważnego zespołu pokroju Benq|Delta czy Frag Executors - chociaż Ci ostatni niechętnie zatrudniają nowe dywizje.
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by Jakub »

mi się tez wydaje, ze dla sceny jest to w sumie zla decyzja, ale może i tylko w tym momencie.

nie widzielismy jednak już innego wyjscia, bo niby robimy reklame organizacji esportowej (nawet w CDA pisano o graczach TMN z PGS po ESWC 08), a w zamian traktowano nas nieraz nie tak, jak powinno to wygladac ze strony powaznej firmy.

naprawdę długi czas próbowałem przekonac zarzad jak i graczy, ze może powinnismy jeszcze trochę wytrzymac i się postarac zostac razem, a może kiedyś byloby lepiej. niestety ze strony zarzadu nie mielismy uczucia, ze jest tam prawdziwa chec (a może poprostu nie było mozliwosci)..

jakby nie było, prawdopodobnie postaramy się o inny multigaming, ale wcale nam się z tym nie spieszy i nie mamy zamiaru isc do byle jakiego, lub nawet do dobrego, kiedy warunki mialyby znow być powiedzmy "srednie".

temu na poczatku posta wlasnie napisalem, ze jest to może tylko w tym momencie zle dla sceny, bo przeciez może coś innego z tego wyrosnac, co będzie lepsze.

pozyjemy, zobaczymy.
Master
Pirat drogowy

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by Master »

Obstawiam, że teraz pójdziecie do Delty :D Ewentualnie może się zgłosić nowy mg Saycom Gamer :)
Już Image użytkowników zobaczyło ten podpis.
Wix
Pirat drogowy

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by Wix »

uwazam, ze dobrze zrobiliscie bo niby czemu mielibyscie być w cieniu innych dywizji skoro w niczym im nie ustepowaliscie...

zycze wam szczerze powodzenia !
Image
SuNRisE
Emerytowany Admin

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by SuNRisE »

GL Chłopcy :*
Image
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by IrRed »

Co prawda nie wiem jakie były kulisy Waszej decyzji, ale trzeba przyznać, że w czasie gdy reprezentowaliście PGS zgarnęliście prawie wszystko co było do zgarnięcia. Tym bardziej smuci fakt, że najlepsza w Polsce (no cóż, trzeba oddać cesarzowi co cesarskie ;) ) drużyna TM, mająca wielki potencjał i możliwości, zamiast być rozwijana przez MG, ciągle ma pod górkę i to z tego co mi wiadomo w zasadzie od początku współpracy, także i tak długo dawaliście szanse zarządowi.

Moim zdaniem dobra decyzja, trzeba się szanować chłopaki. Zapewne Wasza decyzja spowoduje znowu wzrost fali alkoholizmu na scenie, no bo w końcu "W POL same żule są" :D ( Brzerzu wraacaaaaaj :!: )

GL HF [POL] ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
KonradM
Doświadczony driver

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by KonradM »

www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by Khasius »

No i wsio jasne. ;)

(Dodano Sob się 01, 2009 7:28 pm)
dzięki Konrad za linka.
Image
Psik
Pirat drogowy

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by Psik »

dobry artykuł ^^
oddowicz
Team Poland

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by oddowicz »

tró tró :? :wink:
Image Image
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by Scrappler »

KonradM wrote:
Dodam, że to bardzo dobra decyzja dla sceny.
Dla sceny? Zła. Trackmanii nie ma w żadnym z dużych (o ile można dziś o takich w Polsce mówić) multigamingów, co powoduje że będzie ciężej o przebicie się jej do mediów - a właśnie to jest dobre dla sceny :)
// Co nie oznacza że na miejscu Jakuba i spółki postąpił bym inaczej.

Dobrze by było gdyby jakiś zespół ze sceny zakręcił się do jakiegoś poważnego zespołu pokroju Benq|Delta czy Frag Executors - chociaż Ci ostatni niechętnie zatrudniają nowe dywizje.
Miałem szanse rozmawiać ze światową czołówką w tmnf. Nie dostają kasy, nie mają nawet pokrytych kosztów przejazdu niektórzy, jedynie co wygrają to wygrają. Wiem, że to pod górkę tym co wierzą w moc MG ale to jest strata czasu, chyba że traktujemy to jako zabawę i jesteśmy tego w PEŁNI świadomi a nie pod wpływem innych ludzi, sytuacji czy emocji.... lub nie mamy w tym czystego interesu :). Szkoda mi pisać o szczegółach bo moje stanowisko już znacie od dawna. Moim zdaniem popularyzacja trackmani powinna być robiona przez takie eventy, nagrody itp. Tylko pytanie jest takie:

Po co popularyzować trackmanie?
Kto na tym zyska i co?

Bardzo proszę o bardzo konkretne odpowiedzi.
...
Psik
Pirat drogowy

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by Psik »

hmm zyska nadeo...
zyskają hmm portale e-sportowe pośrednio

w grze będą pojawiać się nowi, którzy uzupełnią braki po starszych odchodzących graczach i tak gra nie wymrze... :P

ale dokładniej nie umiem odpowiedzieć ;>
kacpert3
Jeździ konno

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by kacpert3 »

Scrapp na 1 tak naprawdę nie znam odpowiedz a jeśli chodzi o drugie to moim zdaniem zyskamy na tym my czyli gracze czy też uczestnicy sceny którzy biorą udział w różnego rodzaju lanach czy imprezach a zyskamy jedyne co moim zdaniem to niezapomniane przeżycia bo sami już wielokrotnie wspominaliście że z samej trackmanii żyć się nie da więc nie zyskamy na niej pieniedzy. A wiec moim zdaniem zyskamy tylko niezapomniane przeżycia i wspomnienia oraz znajomych.
Image
mor_olo
RoKsTaR

Kuniec Pi-DZi-Es

Post by mor_olo »

Scrapp to że teraz nie otrzymują to nic nie znaczy, gracze CS'a też kiedyś grali za free ale starali się popularyzować swoją grę i teraz zarabiają przyzwoite pieniądze od MG.

Zyskamy prócz tego zwiekszajac popularnosc TM wiecej graczy = wiecej ludzi na lanach itp.
Tm to nadal wg wiekszosci kolorowa gra dla dzieci, profesjonalizm sceny na pewno wplynalbym na taki wizerunek.

Problem jest w tym ze teraz wszystkie MG maja klopoty ze wzgledu na kryzys i to jest trudny moment. Jeśli chodzi o światowy esport i TM to nikt się nie starał o to nigdy, gadalem kiedyś o tym z administratorami najwiekszych lig żeby dolaczyc do np. ESL i zrobić coś ze sporymi nagrodami, ale nie byli zainteresowani, wiec to ze gwaizdy TM nic nie dostaja nie powinien dziwic.
*... i wszystko jasne.
Post Reply

Return to “News”