Maybe. wrote:Mi to wygląda na prowokację po ostatnich właśnie takich tematach o obrażaniu waszych mam itp.
przenosze do offtopu
Maybe. wrote:Mi to wygląda na prowokację po ostatnich właśnie takich tematach o obrażaniu waszych mam itp.
muheheheheheheheh !!przekliniak wrote: Jak agresja ww. obywatela się nasili zamierzam skierować sprawę na drogę prawną.
[/b]
a coś Ty jest sedzia Anna Maria Wesołowska do chuja walca ? wez trochę luzuj baty bo się rozsypiesz jak taki sztywny będzieszprzekliniak wrote:w każdym bądź razie polskie prawo zostało złamane
(Dodano 21 lipca 2009, 21:02)Polskie prawo nie przewiduje za ten występek dożywocia ale są inne kary adekwatne do czynu.szopek wrote: muheheheheheheheh !!weź się ogarnij dożywocia nie dostanie bo Cie wyzwal od pedałow łysych przeciez ;OOO
kto tu go broni ?! nie rozumiem tylko tego ze masz zamiar to skierowac na droge prawnaprzekliniak wrote:Skoro bronicie przestępce to go broncie, na szczęście prawo jest w tym przypadku po mojej stronie a co do wezwania policji proszę przejść do mojego 1. postu. Celem założenia tematu było ostrzeżenie adminów serwerów przed tym typem
To teraz My powinniśmy ostrzec admina INTERNETU, że akcja "dziecko w sieci" się jeszcze nie zakończyła.przekliniak wrote:Skoro bronicie przestępce to go broncie, na szczęście prawo jest w tym przypadku po mojej stronie a co do wezwania policji proszę przejść do mojego 1. postu. Celem założenia tematu było ostrzeżenie adminów serwerów przed tym typem
a czym to Cię Prawy Obywatelu RP obraziłem ? tym, że powiedziałem iż jesteś sztywniak ? przecież to szczera prawda, wnioskując z Twoich postówprzekliniak wrote:nie wyluzuje jak ktoś mnie obrażaszopek wrote:a coś Ty jest sedzia Anna Maria Wesołowska do chuja walca ? wez trochę luzuj baty bo się rozsypiesz jak taki sztywny będziesz
To Wy macie w więzieniu internet?Może ty masz wakacje bo ja już od kilku lat nie mam.
toteż się zdziwiłemprzekliniak wrote:Może ty masz wakacje bo ja już od kilku lat nie mam.mikohn_vegas wrote: To teraz My powinniśmy ostrzec admina INTERNETU, że akcja "dziecko w sieci" się jeszcze nie zakończyła.
Wakacje... i wysyp wynalazków....
(Dodano 21 lipca 2009, 21:25)chodzi o gracza z tego tematu, a nie o Ciebie (słowo sztywniak nie jest wg mnie obraźliwe)szopek wrote: a czym to Cię Prawy Obywatelu RP obraziłem ? tym, że powiedziałem iż jesteś sztywniak ? przecież to szczera prawda, wnioskując z Twoich postów