Problem z kontem
Problem z kontem
Otóż postanowiłem zainstalować TM United i zaktualizowałem do wersji Forever. Tylko pojawił się mój problem: zapomniałem hasła, a nie jestem pewien także loginu. Próbuje utworzyć profil, z tym loginem (taki, CHYBA kiedyś miałem) to piszę że używany to chyba ten. Ale hasło, wpisuje wszystkie jakie kiedykolwiek miałem i nic, klikam zapomniałem hasła, to nie przychodzi mail. Jak próbuje utworzyć konto to piszę że używany. I moje pytanie, czy da się jakoś usunąć ten profil z używanym hasłem gry?
Problem z kontem
Daj utwórz konto/mam już konto
albo wytłumacz mniej chaotycznie 
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

Problem z kontem
Napisał wyraźnie, a że Ty masz problemy ze zrozumieniem tekstu...
Z tego co mi wiadomo, nie da się usunąć konta. Na jakiej skrzynce masz maila?
[japierdole, idę spać, takiego orta walnąć :F]
- Jack Bauer
- Moderator
Problem z kontem
konta w pewnym sensie mozna usunac, ale jeżeli spróbujesz utworzyc nowy profil z tym samym loginem to ci się nie uda, poniewaz baza danych gry zapamietala już twoj login. Sprawdz czy mail nie jest oznaczony jako spam lub poczekaj jakiś czas, gdyz emaile z nadeo dlugo dochodza.
Problem z kontem
Na onet.plFan wrote:Napisał wyraźnie, a że Ty masz problemy ze zrozumieniem tekstu...
Jak usunąć konto? Chodzi mi oto internetowe, z który związany jest klucz gry (oryginalnej).Zbakany wrote:konta w pewnym sensie mozna usunac, ale jeżeli spróbujesz utworzyc nowy profil z tym samym loginem to ci się nie uda, poniewaz baza danych gry zapamietala już twoj login. Sprawdz czy mail nie jest oznaczony jako spam lub poczekaj jakiś czas, gdyz emaile z nadeo dlugo dochodza.
Problem z kontem
Zatem...
Jeżeli mail nie przyjdzie w ciągu, powiedzmy, dwóch dni, pozostaje Ci to:
http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=10&t=21135
PS. Moja pomoc ograniczyła się tylko do szukania w google, więc mógłbyś poradzić sobie sam
Jeżeli mail nie przyjdzie w ciągu, powiedzmy, dwóch dni, pozostaje Ci to:
http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=10&t=21135
PS. Moja pomoc ograniczyła się tylko do szukania w google, więc mógłbyś poradzić sobie sam
Problem z kontem
Dobra problem rozwiązany. Odnalazłem stare zapisy, a tam,mój profil jest z auto-logowaniem, więc się mogę zalogować. Mimo wszystko dziękuje za pomoc!