Karjen - Better Than good
No zabawne ;f
9/10 ;p
Jakbys nie dal tej gwiazdki to by było za***iscie chamskie, bo my się już spotkalismy i powinienes morduś wiedziec ze nie jestem taki jaki jestem wedlug Twojego "*-zarciku" :F
9/10 ;p
Jakbys nie dal tej gwiazdki to by było za***iscie chamskie, bo my się już spotkalismy i powinienes morduś wiedziec ze nie jestem taki jaki jestem wedlug Twojego "*-zarciku" :F

Nie wg. mojego "żarciku" tylko wg. TWOJEJ teorii: "Poziom gry w TM decyduje o liczbie znajomych"
*... i wszystko jasne.
jak to dobrze ze jestem taki ch**owy ; Dmor_olo wrote:Nie wg. mojego "żarciku" tylko wg. TWOJEJ teorii: "Poziom gry w TM decyduje o liczbie znajomych"
Ty i bez tego koleguf nie masz! o!
marna prowokacja, ot co
a ja lamię w tm i nie mam koleguf 
flagg, bez jakiś jaj, czy checi klutni.
ty tu robisz wrazenie, ze jesteś superlifer i nie wygrywasz lanow, bo jesteś na nie za młódy.
jednak byles na PGA i ani czegoś nie ugrales, ani nie robiles wrazenia jakiegoś megazabawnego, okolo kogo się zbiera tlum ludzi i go podziwia.
podsumowujac, jak mozesz coś o mor_olo pisać, jak w ogole go nie znasz.
olo wlasnie mało już gra w TMN, bo inne rzeczy wydaja mu się wazniejsze.
i jak mozna skillem czy wygladem oceniac poziom lifeowania ludzi?
wymowki dziwne, ale niestety na naszej scenie dosc czeste.
"nie jestem taki dobry jak gracz xxx, bo on jest nolifem."
strasznie nolifeowe tlumaczenie moim zdaniem.
ty tu robisz wrazenie, ze jesteś superlifer i nie wygrywasz lanow, bo jesteś na nie za młódy.
jednak byles na PGA i ani czegoś nie ugrales, ani nie robiles wrazenia jakiegoś megazabawnego, okolo kogo się zbiera tlum ludzi i go podziwia.
podsumowujac, jak mozesz coś o mor_olo pisać, jak w ogole go nie znasz.
olo wlasnie mało już gra w TMN, bo inne rzeczy wydaja mu się wazniejsze.
i jak mozna skillem czy wygladem oceniac poziom lifeowania ludzi?
wymowki dziwne, ale niestety na naszej scenie dosc czeste.
"nie jestem taki dobry jak gracz xxx, bo on jest nolifem."
strasznie nolifeowe tlumaczenie moim zdaniem.
ad. 1
Nie wygrywam lanów, bo jestem za słaby.
Nigdy nie powiedziałem, że nie wygrywam, bo jestem za młody.
ad. 2
Na PGA byłem szósty i z tego wyniku jestem zadowolony.
ad. 3
Wokół nikogo nie zbierał się tłum ludzi, chyba że wokół Jarka, bo to chodzący bot i wokół Ciebie, bo prezentowałeś swojego nowo nabytego drifta.
ad. 4
Nie gadałeś ze mną zbytnio, więc nie masz prawa wyrażać zdania o moim poziomie humoru i charyzmy.
ad. 5
Wskaż zdanie, w którym zwracam się do mor_ola w sposób wyzywający lub - co gorsza - obrażający, bo ja takie nie widzę. Pisałem o Karjenie przecież.
ad 6.
Przecież napisałem też w swoim drugim poście w tym temacie, że przepraszam Karjena jeśli się co do niego mylę, więc z czym do ludzi?
ad. 7 (bonus)
Pisaliśmy ze sobą w miarę miłej atmosferze, więc po co musisz wtrącać Panie Jakubie swoje trzy grosze?
Następnym razem dawaj trochę mądrzejsze argumenty, na które nie będę miał natychmiastowych odpowiedzi.
I taki dodatkowy question, bo mi wprowadził Jakub zamęt w głowie:
- Mor_olo obraziłem Cię? ;o
Nie wygrywam lanów, bo jestem za słaby.
Nigdy nie powiedziałem, że nie wygrywam, bo jestem za młody.
ad. 2
Na PGA byłem szósty i z tego wyniku jestem zadowolony.
ad. 3
Wokół nikogo nie zbierał się tłum ludzi, chyba że wokół Jarka, bo to chodzący bot i wokół Ciebie, bo prezentowałeś swojego nowo nabytego drifta.
ad. 4
Nie gadałeś ze mną zbytnio, więc nie masz prawa wyrażać zdania o moim poziomie humoru i charyzmy.
ad. 5
Wskaż zdanie, w którym zwracam się do mor_ola w sposób wyzywający lub - co gorsza - obrażający, bo ja takie nie widzę. Pisałem o Karjenie przecież.
ad 6.
Przecież napisałem też w swoim drugim poście w tym temacie, że przepraszam Karjena jeśli się co do niego mylę, więc z czym do ludzi?
ad. 7 (bonus)
Pisaliśmy ze sobą w miarę miłej atmosferze, więc po co musisz wtrącać Panie Jakubie swoje trzy grosze?
Następnym razem dawaj trochę mądrzejsze argumenty, na które nie będę miał natychmiastowych odpowiedzi.
I taki dodatkowy question, bo mi wprowadził Jakub zamęt w głowie:
- Mor_olo obraziłem Cię? ;o

ad.8
najbardziej towarzyskim nastolatkiem na tym forum jest chyba słowik aka teenżulers
najbardziej towarzyskim nastolatkiem na tym forum jest chyba słowik aka teenżulers
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

Ludzie, czego Wy się dopiepszacie? Temat jest o Karjenie, więc niech nim pozostanie 
jesteś jednak tylko pseudomadry.
po pierwsze, nie dawalem zadnych argumentow, tylko opisalem swoje "wrazenie".
po drugie, jak ktos ma na coś odpowiedz, to nie znaczy, ze ma racje.
po trzecie twoje "argumenty" typu "Wokół nikogo nie zbierał się tłum ludzi" ..."wiec okol mnie tez nie", to nie jest argument logiczny (znasz się na matmie, której czesc jest logika, wiec sam powinienes się domyslec czemu).
tak samo w wiekszosci innych twoich "odpowiedzi" wypisales co najwyzej pseudoargumenty z wielkim brakiem prostej logiki.
głównie chodzilo mi o to, ze napisales, ze podobnie do karjena, nie mozesz brac udzial na lanach: "ale nie może się pokazywac na imprezach ze wzgledu na wiek (to tak jak ja ;f)", co jest poprosto nie prawda, bo w oba dni grales na PGA i nawet w finale nie byles.
po pierwsze, nie dawalem zadnych argumentow, tylko opisalem swoje "wrazenie".
po drugie, jak ktos ma na coś odpowiedz, to nie znaczy, ze ma racje.
po trzecie twoje "argumenty" typu "Wokół nikogo nie zbierał się tłum ludzi" ..."wiec okol mnie tez nie", to nie jest argument logiczny (znasz się na matmie, której czesc jest logika, wiec sam powinienes się domyslec czemu).
tak samo w wiekszosci innych twoich "odpowiedzi" wypisales co najwyzej pseudoargumenty z wielkim brakiem prostej logiki.
głównie chodzilo mi o to, ze napisales, ze podobnie do karjena, nie mozesz brac udzial na lanach: "ale nie może się pokazywac na imprezach ze wzgledu na wiek (to tak jak ja ;f)", co jest poprosto nie prawda, bo w oba dni grales na PGA i nawet w finale nie byles.
temu odpisalem w ogole na twoje wypowiedzi, bo sam jesteś chudszy niz mor_olo i piszesz jakbys bys wielki gigolo, za ktorym kupa dziewczyn biega.Scrapp tak samo napisal o Frostbeule'u, naszym miszczu świata:
chudy jak >nie pamietam co<
jeśli się myle co do niego to wielkie sorry.
Owszem jest to argument jak najbardziej logiczny.po trzecie twoje "argumenty" typu "Wokół nikogo nie zbierał się tłum ludzi" ..."wiec okol mnie tez nie", to nie jest argument logiczny (znasz się na matmie, której czesc jest logika, wiec sam powinienes się domyslec czemu).
To tak jakbym ja nagle zaczął na Ciebie naskakiwać, że nie wynalazłeś leku na raka czy też nie powstrzymałeś fali śmierci małych dzieci w Afryce. Co z tego, że nikt tego nie zrobił, ale liczy się to, że przecież Ty tego nie zrobiłeś. (Mr. Sarkazm)
I to napisałem na podstawie logiki, która jest częścią myślenia, a nie tej, która jest częścią matmy.
Wskaż mi niepoprawne logicznie zdanie w poprzedniej wypowiedzi. No dalej! A nuż Ci się uda!tak samo w wiekszosci innych twoich "odpowiedzi" wypisales co najwyzej pseudoargumenty z wielkim brakiem prostej logiki.
PO PROSTU NIEPRAWDAco jest poprosto nie prawda, bo w oba dni grales na PGA i nawet w finale nie byles.
Grałem w jeden dzień (w pierwszy), w którym to po walce w finale zająłem ex equo 6. miejsce z Diav3lem.
Mój świętej pamięci dziadek był strasznie chudy, bo miał naturalnie przyspieszony proces przemiany materii. Odziedziczyłem po nim nie tylko to, ale także budowę klatki piersiowej, nóg i kilka innych rzeczy. Jeśli Ci to nie pasuje to wejdź do jego k**wa grobu i mu to powiedz. Albo zjedzmy oboje 10 cheesów w McDonaldzie - zobaczymy komu to obróci się w tłuszcz. Możesz też wziąć ciśnieniomierz i zobaczyć na własne oczy jak serce naturalnie tyka mi 95 razy na minutę, a nie, tak jak u przeciętnego człowieka - 72.temu odpisalem w ogole na twoje wypowiedzi, bo sam jesteś chudszy niz mor_olo i piszesz jakbys bys wielki gigolo, za ktorym kupa dziewczyn biega.
Weź już proszę lepiej nic nie pisz, bo trochę się pogrążasz (sądzę, że nie tylko w moich oczach).
Peace.
Bez love ;p
EDIT (żeby nie pisać nowego posta)
@down:
Ja tylko odpieram ataki na mnie.
Skończą się ataki -> nie będzie wymagana obrona -> skończy się offtop.
Last edited by Flagg on 30 July 2009, 23:19, edited 1 time in total.

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
ale nudzą mnie już kłótnie na tmpl... piszecie za dużo :-P
powinien być ten offtop wywalony bo to nie o tym jest temat... Envy ;-) czy ktoś tam czyń swoją powinność ;p
powinien być ten offtop wywalony bo to nie o tym jest temat... Envy ;-) czy ktoś tam czyń swoją powinność ;p

flagg, dziekuje za rozmowe.
byla na poziomie, jak zwykle z toba.
nawet się o twoim dziadku dowiedzialem.
o logice się dowiesz, jak kiedyś zaczniesz studia, to nie jest tylko slowo, to jest caly przedmiot naukowy na uniwersytecie.
to co ty teraz się w szkolo uczysz, mało z tym ma do roboty.
potem może spojrzyz na twoje posty i będziesz mial się z czego smiac.
nierozumie jednak dalej, czemu twoja chudosc to jest tragika, a chudosc karjena czy frosta czy kogokolwiek twierdzi o jego byciu noliferem.
jest to jednak wielka tajemnica 15 letniego "logicznego" mozgu, o ktorym będziemy dalej opowiadac w nastepnym odcinku "twilight zone".
w tym topiku już nie licz na moje reposty
byla na poziomie, jak zwykle z toba.
nawet się o twoim dziadku dowiedzialem.
o logice się dowiesz, jak kiedyś zaczniesz studia, to nie jest tylko slowo, to jest caly przedmiot naukowy na uniwersytecie.
to co ty teraz się w szkolo uczysz, mało z tym ma do roboty.
potem może spojrzyz na twoje posty i będziesz mial się z czego smiac.
nierozumie jednak dalej, czemu twoja chudosc to jest tragika, a chudosc karjena czy frosta czy kogokolwiek twierdzi o jego byciu noliferem.
jest to jednak wielka tajemnica 15 letniego "logicznego" mozgu, o ktorym będziemy dalej opowiadac w nastepnym odcinku "twilight zone".
w tym topiku już nie licz na moje reposty
No nie wiem na co jeszcze czekaja ;oDiabloS_CRB wrote:ale nudzą mnie już kłótnie na tmpl... piszecie za dużo :-P
CraDleS wrote:ad.8
muahahahahahaha leże
ale żeby teenżulersem mnie nazywac to ot co lekka przesada bo wcale dużo nie pije
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- Jack Bauer
- Moderator
Derty jako jeden z nielicznych w tym watku wyrazil swoja opinie na temat filmu a nie fizjologicznych predyspozycji graczy naszej sceny, wiec predzej inni offtopuja niz on.Szampon wrote:Derty nie offtopuj :/
No co ty nie powieszZbakany wrote:Derty jako jeden z nielicznych w tym watku wyrazil swoja opinie na temat filmu a nie fizjologicznych predyspozycji graczy naszej sceny, wiec predzej inni offtopuja niz on.Szampon wrote:Derty nie offtopuj :/