Co do babranin, akredytyw itp... to wygląda to tak, że jest takie proste, że nawet Masteł

by sobie poradził.
Ale ale, Mordunia miała trochę rację pisząc niedawno, że może Wujkowi się nie powiedzie i nie będzie kasy na lany itp, wtedy tak naprawdę pozostają multigamingi i ich datki. W sumie, jakby na to spojrzeć z punktu widzenia przeciętnego gracza, to MG daje mu prawdopodobieństwo, że coś tam pokryje na jakieś wyjazdy, to lepsze to niż nic. Tak, jest wiele punktów widzenia
A teraz o poupularyzacji trackmani

trochę. Przeciętny człowiek na produkcji może zarobić 1800zł netto, czyli przez pół roku około dychy. Niech się MG i ludzie którym zależy na popularyzacji trackamni zbiorą w kupę i zrobią turbo imprę o 10k zł! Na bank stać je na to, bez większych kłopotów, a opowiadanie o kryzysie można wsadzić w książki. Jakby były 3 MG i Wujek, każdy da po 2,5k i mamy 10k. Dajemy to do gazet z tytułem:
tyrać pół roku = grać z przyjaciółmi
hehehe, jak każdy z nas pójdzie do swojej lokalnej gazety i powie o takim turnieju to na bank będzie o trackmani pełno info, zresztą do TVN 24 też można napisać

Jest wiele sposobów na promocję trackmani ale jak narazie MG i działający inni, lubiący ją ludzie nie odnieśli sukcesu. Jak zawsze pojawia się pytanie o to: kto, co, jak, gdzie??? ano powiem gdzie, jak i kiedy ale albo zależy nam na budowniu małych teamów w kolorowych od reklam koszulkach(dbając o garstkę najlepszych) albo budujemy prawdziwą scenę, albo szukamy szansy dla siebie by coś pokazać albo mamy wspólny cel zbiorowy: by każdy gracz w Polsce choć wlazł na tą naszą trackmanię. Stwórzymy dla nich servery do nauki, przyciągnijmy do tmpl, reklamując je na każdym servie (masa ludzi gra i nie wie o tej stronie!!)
dobra, mam masę pomysłów i uwierzcie mi, że są realne. Lubie wyzwania i lubie sukces

ale albo gadamy o pierdołach by zaspokoić coś tam coś tam albo działajmy wszyscy w tym samym kierunku.......jednak pojawia się pytanie kto na tym skorzysta...... może warto odpowiedzieć na nie już teraz, zanim wykonamy wielką pracę, poświęcimy masę czasu i kasy. No kto na tym zyska????? kogokolwiek wymienicie to pamiętajcie, że te osoby, czy organizacje powinny być na czele działań, bądź chociaż ponoszenia kosztów.
Co do Konrada

wypowiedzi o znalezieniu żony i posiadaniu w końcu normanlej pracy

, to powiem, że mam szacunek dla ludzi takich jak Ty, którzy robią wspaniałą robotę, pracują a (mam nadzieję hehe) nie brzęczą, że jest źle

Radia, TV internetowe to kopalnia przyszłych biznesmenów i managerów - gz!

i może to co robiecie na tle biznesu krajowego czy światowego to pikuś ale takie są każdego tytana początki

...