Witam:)
Klan Cosworth powraca!
Dokładnie tak klan CST powraca na progi tm, po dłuższym urlopie postanowiliśmy odnowić klan, by znów móc bawić się i cieszyć.
Oczywiście klan jest na razie pusty dlatego masz duże szanse by do nas dołączyć, wszelakie podania prosimy składać na stronie klanu : www.cosworth.ugu.pl .
Absztyfikant i Sat reaktywowali klan.
Zapraszam do rejestracji i do wyzwania nas na sparing!
Pozdrawiam Phil :]
CosworthTeam Reaktywacja
CosworthTeam Reaktywacja
Last edited by Phil08 on 04 August 2009, 16:20, edited 1 time in total.
CosworthTeam Reaktywacja
jako współzałożyciel starego coswortha życzę powodzenia ^^
CosworthTeam Reaktywacja
chociarz chcialbym wierzyc ze to wypali to jakos nie mam przekonania no ale coz powodzenia
Mess with the best, die like the rest

- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
CosworthTeam Reaktywacja
Dziwi mnie tylko, ze jednym z "reaktywatorow" CST jest Phill, który jak wiadomo zmienia klany co parę tygodni. A w CST tez jakos się nie przysluzyl ;p Tak czy siak GL 
Last edited by Ludwik on 04 August 2009, 15:40, edited 1 time in total.
-
mariuszosw
- Jeździ konno
CosworthTeam Reaktywacja
phil fajnie ze reaktywujesz cst tylko czy najpierw nie powinienes napisac coś do nas ze odchodzisz z bq? wg mnie to trochę nie fair ale gl
Kosz to poezja, Streetball finezja, wsad radością ten sport miłością.
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
CosworthTeam Reaktywacja
No wlasnie o tm mowie ;p Nigdy chlopka nie rozumialemmariuszosw wrote:phil fajnie ze reaktywujesz cst tylko czy najpierw nie powinienes napisac coś do nas ze odchodzisz z bq? wg mnie to trochę nie fair ale gl
CosworthTeam Reaktywacja
napisałem posta bo mnie prosili 
CosworthTeam Reaktywacja
To ja dodam coś od siebie, bo widzę chłopaki tutaj temat zamieścili:P.
Mam nadzieję, ze nie skończy się to jak w przypadku FM, ze hucznie zapowiadano wielki powrót i nic z tego nie wynikło. Po pierwsze - skład przed zakończeniem działalności a jaki będzie teraz, to dwie różne rzeczy. Jak napisałem na forum CST - jest to przysłowiowe 'przejęcie pałeczki' przez innych graczy, rozwijających się, jak i dobrych, którzy chcieliby grać pod skromnym i niepowtarzalnym tagiem Cosworth
. Chciałbym aby zawsze drużyna Cosworth była obecna na scenie TM, nawet jeśli składy będą się zmieniać w 100% na przestrzeni tygodni, miesięcy czy lat, oraz to, że znajdą się osoby, które utrzymają drużynę na wspomnianej scenie nawet do końca świata w 2012
:P. Mam nadzieję, że da radę:).
Poszukujemy graczy, którzy chcieliby spróbować swoich sił w Cosworth, zarówno początkujących jak i starych wyjadaczy, dzięki którym drużyna rozwinie się i stanie na nogi.
Jak najbardziej zapraszam do Cosworth. Piszcie na forum lub do Sat'a.
Mam nadzieję, ze nie skończy się to jak w przypadku FM, ze hucznie zapowiadano wielki powrót i nic z tego nie wynikło. Po pierwsze - skład przed zakończeniem działalności a jaki będzie teraz, to dwie różne rzeczy. Jak napisałem na forum CST - jest to przysłowiowe 'przejęcie pałeczki' przez innych graczy, rozwijających się, jak i dobrych, którzy chcieliby grać pod skromnym i niepowtarzalnym tagiem Cosworth
Poszukujemy graczy, którzy chcieliby spróbować swoich sił w Cosworth, zarówno początkujących jak i starych wyjadaczy, dzięki którym drużyna rozwinie się i stanie na nogi.
Jak najbardziej zapraszam do Cosworth. Piszcie na forum lub do Sat'a.
CosworthTeam Reaktywacja
O to się nie martw. Pewna wrocławianka miała wizję w której widziała, że na pustyni w Egipcie pod ziemią jest stara wielka piramida w której kosmici ukryli urządzenie które po uruchomieniu ma nas ocalić w roku 2012 przed zagładą (Projekt Cheops). A obecnie prowadzone są wykopaliska. Także jeszcze długo długo możecie istniećAbszt wrote:oraz to, że znajdą się osoby, które utrzymają drużynę na wspomnianej scenie nawet do końca świata w 2012:P. Mam nadzieję, że da radę:)
A co do reaktywacji to powodzenia