@Ferbi - zaczales mowic jakbys jezdzil na poziomie Jakuba

10 minut to 10 pelnych przejazdow, no przykro mi, ale jeśli ktos ma problem z dojazdem na poziomie 1s gorszym od pb... poza tym 5 minut wiecej to ok 2,5h wiecej czasu zmarnowanego przez adminow i w tym momencie chciałem serdecznie pozdrowic yo_oo... mnie to osobiscie roznicy nie robi, ale wynikow w dniu rozgrywania kwali się nie doczekasz (chyba ze pło ESL wymysli megaszybki system informowania^^)
@Lox - 'roznice czasowe bywaja zbyt male'? chcesz powiedziec ze jeśli zwiekszy się czas do 15 min to boty będą bily WRy a slabsi będą robić gorsze czasy niz w ciagu 10 min? hm
@Abszt - jedna zmiana w sezonie - tak było w STC, w NC już nie pamietam

i obstawialbym ten pomysl

na poczatek 15 + jeden dzień na wymiane 3 graczy; poza tym brak limitu i ciagle dopisywanie i wypisywanie ludu może również być meczace dla administracji

tym bardziej ze w gre będzie wchodzilo +/- 30 teamów...
@Scooter - Twoj post jednoczesnie uwazam za swietny i denny - swietny jeśli chodzi o slabsze teamy, o ktore fajnie ze się troszczysz, jednak jeśli chodzi o lepsze zespoly no i o czas, którego będzie bardzo mało tym razem, wydaje mi się bezsensowny

jedyne co mi przychodzi na mysl zeby to jakos polaczyc to dosc odmienne regulaminy dla kazdej z lig, z tym ze kwali musza być rozegrane w taki sam sposob

...
Troszke schodzimy z tematu, ale chyba dobrze jeśli się o wszystkim wczesniej pomysli niz nie myslec nad niczym i ryczec w czasie trwania PL