Gwiazdki tmn
- Diamond_Wolf
- Jeździ konno
Gwiazdki tmn
post delete
Last edited by Diamond_Wolf on 01 September 2009, 21:32, edited 1 time in total.
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
Gwiazdki tmn
To typowe, czesto się tak dzieje. Ale jest na to rada.
W tym numerze, który podałeś zamień wszystkie dziewiątki na szóstki i odwrotnie. Czyli:
Przed
RFX6-HYEC-M9GR-D7A3-EA8
Po
RFX9-HYEC-M6GR-D7A3-EA8
Powinno pomóc. Nie dziękuj.
Pozdro
W tym numerze, który podałeś zamień wszystkie dziewiątki na szóstki i odwrotnie. Czyli:
Przed
RFX6-HYEC-M9GR-D7A3-EA8
Po
RFX9-HYEC-M6GR-D7A3-EA8
Powinno pomóc. Nie dziękuj.
Pozdro
- Diamond_Wolf
- Jeździ konno
Gwiazdki tmn
niestety nadal jest to samo... Invalid key
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Gwiazdki tmn
hehe vegi wielbiciel 6i9 znow zgarnia nagrode za najlepszy post dnia 
a tak na serio to zeby wszystko smigało jak nalezy, w miejsce cd-keya musialbys wpisac fonetyczny zapis dzieku wydanego przez prezentera na tym filmie: http://www.youtube.com/watch?v=__B8UNp1SZk
a tak na serio to zeby wszystko smigało jak nalezy, w miejsce cd-keya musialbys wpisac fonetyczny zapis dzieku wydanego przez prezentera na tym filmie: http://www.youtube.com/watch?v=__B8UNp1SZk
Gwiazdki tmn
Nie słuchaj Nawias'a... takich głupot już od dawna nie czytałem
To chyba oczywiste że w miejsce cd-keya należny wpisać kod kreskowy z opakowania Danonka ... to już było na forum wystarczy dobrze poszukać
Pozdrawiam
To chyba oczywiste że w miejsce cd-keya należny wpisać kod kreskowy z opakowania Danonka ... to już było na forum wystarczy dobrze poszukać
Pozdrawiam
-
Vox populi
- Doświadczony driver
Gwiazdki tmn
A nie napisać jak powstał czokapik i wysłać TM-mailem do Nadeo :?RADASS wrote:Nie słuchaj Nawias'a... takich głupot już od dawna nie czytałem
Pozdrawiam
Denny temat, kup oryginała i po problemie, wcale to nie tak drogo za 30 TMU i sciagasz pacza TMUF za darmo.
- Diamond_Wolf
- Jeździ konno
Gwiazdki tmn
No dobra ale mimo wszystko inni mogą na mnie głosować , jeśli się rozleklamuje to ile głosów trzeba uzbierać na 1 gwiazdkę ?
Mam rank około 4.000 bez żadnych boost serwów więc chyba zasługuje na chociaż jedną gwiazdke xd ?
Mam rank około 4.000 bez żadnych boost serwów więc chyba zasługuje na chociaż jedną gwiazdke xd ?
Gwiazdki tmn
Ależ proszę Leon: http://www.victorygames.pl/Trackmania-Nations-ESWC <<tam w dziale download link działa, a jak w http://www.trackmanianations.com/indexUk.php klikam Download to wyskakuje okno czy mam ściągnąć TMNF, unfortunately 
W sprawie Stardays to jeden kolega głosował na mnie dzień przed premierą TMNF, i dziwne, że nadal mam tylko 1 Starday xd
W sprawie Stardays to jeden kolega głosował na mnie dzień przed premierą TMNF, i dziwne, że nadal mam tylko 1 Starday xd

Gwiazdki tmn
Znalazłem już na płycie instalkę ale dzięki za linkacza.Masz może jeden głos bo nie jezdzi już na starej platformie.Żeby dostawać głosy to głosujący musi śmigać 
- Diamond_Wolf
- Jeździ konno
Gwiazdki tmn
Leon tak , ale jakbym miał rank 500 to wiadomo że to byłby park a nie moje konto
więc nie wiadomo ile trzeba głosów na 1 gwiazdke ? a przy okazji możesz podać tego parka xd
Gwiazdki tmn
z tego co pamietam to ilosc gwiazdek ciagle się zmieniala w zaleznosci ile osob mialo ile star daysow.
jakub by ci to dokładnie wytlumaczyl. on był rekordzista, swego czasu
jakub by ci to dokładnie wytlumaczyl. on był rekordzista, swego czasu

hyhy
Gwiazdki tmn
Nie to nie :?Diamond_Wolf wrote:Leon tak , ale jakbym miał rank 500 to wiadomo że to byłby park a nie moje konto
- Diamond_Wolf
- Jeździ konno
Gwiazdki tmn
vegas jak masz zamiar komuś odpisywać , gdy ten ktoś potrzebuje się czegoś dowiedzieć to lepiej nie pisz nic. Marnujesz czas innym.
Gwiazdki tmn
nie ma to jak sprytna odpowiedz zeby odswiezyc temat ^^