Turniej CyberArena36i6 i tmpl.info !
Wszyscy japa, nie spamować tematu. Ja się zapiszę jak tylko kasę na telefonie będę mieć ;p
Ja pi***olę, na tym tmpl to jebani malkontenci, ja się pytam KIEDY WAM będzie COKOLWIEK PASOWAŁO? Pomyslcie nad tym co mówicie, bo jak czytam takie bzdury via Envy ('nie zapłace bo nie wygram), to mnie aż ściska. Weź się ogarnij człowieku, dziewczynie też prezentu nie kupisz bo nie będzie dla Ciebie?
nie kupi bo mu nie da ;s tak powinienes napisac :]Fistashi wrote:dziewczynie też prezentu nie kupisz bo nie będzie dla Ciebie?
a tak btw to sama racja
Greg naprawdę ci szkoda 5 zl by pograc 4 fun ? kompa masz za hoy wie ile wiec kase pewnie masz ;s odpusc 2 browce i kup starter ;/ rozumiem jeśli by starter 50 zl kosztowal
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ja mam dwa pytania:
- Kiedy w przybliżeniu będzie rozgrywany ten turniej? Albo inaczej: czy później niż w pierwszym tygodniu września?
- Na telefonii komórkowej w ogóle się nie znam, więc wytłumaczcie mi proszę jak ostatniemu idiocie - jak ktoś nie ma komórki, to może wziąć udział tylko z pomocą kumpla, który ma telefon w odpowiedniej sieci?
- Kiedy w przybliżeniu będzie rozgrywany ten turniej? Albo inaczej: czy później niż w pierwszym tygodniu września?
- Na telefonii komórkowej w ogóle się nie znam, więc wytłumaczcie mi proszę jak ostatniemu idiocie - jak ktoś nie ma komórki, to może wziąć udział tylko z pomocą kumpla, który ma telefon w odpowiedniej sieci?

1. Najprawdopodobniej pierwsze 2 tygodnie wrzesniaScooter Fox wrote:Ja mam dwa pytania:
2. Tak
Jaaaaaaaa ludzie, to nawet na większych imprezach nigdy piwa za darmo nie ma, tylko za symboliczną złotówke w ramach szacunku. W przeciwnym wypadku nikt by nie szanował i wylewał gdzie popadnie =).
Ja osobiście nie lubię (wręcz nienawidzę) robić turniejów otwartych dla wszystkich - darmowych, bo po prostu masa ludzi się zapisze, a potem sobie oleje (:.
A tutaj... za symboliczne 0,61brutto mamy nagrody o wartości 1200zł dla pierwszych pięciu miejsc
. Jeżeli komuś się inicjatywa nie podoba, to po prostu nie musi w niej brać udziału, prawda? :>
Ja osobiście nie lubię (wręcz nienawidzę) robić turniejów otwartych dla wszystkich - darmowych, bo po prostu masa ludzi się zapisze, a potem sobie oleje (:.
A tutaj... za symboliczne 0,61brutto mamy nagrody o wartości 1200zł dla pierwszych pięciu miejsc
Brawo, 23 osoby zapisane - po raz kolejny scena TM udowadnia, że jest warta uwagi! Tylko nie maurdźcie potem, że nikt na nas uwagi nie zwraca, bo na to po prostu nie zasługujemy. Gdzie boty z POL, pS, TCW, XX? Zapiszcie się i pokażcie że coś się na tej scenie dzieje!
Tragedia k**wa... Konkurs z nagrodami o wartości 1200zł i 23osoby?
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jedyne pozytywne wytłumaczenie tego to tylko,że są na wakacjach 
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

22... wykreślcie mnie.
Nie dziwcie się że mało osób się zapisało, bo główną przyczyną jest wymóg posiadania telefonu w sieci Plus. Drugą na pewno to że są na razie wakacje i nie wszyscy siedzą 24 h przed kompem napier*alając w tm'a.
Nie dziwcie się że mało osób się zapisało, bo główną przyczyną jest wymóg posiadania telefonu w sieci Plus. Drugą na pewno to że są na razie wakacje i nie wszyscy siedzą 24 h przed kompem napier*alając w tm'a.

Przynajmniej nagrody będą ^^
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Ci.... im mniej osób tym lepiej ^^
a poważnie to 24 bo ja się zapisze ;p
a poważnie to 24 bo ja się zapisze ;p
- OrdonekQ7
- Moderator
No właśnie, miało być 1szego września, już prawie 3, a dalej nie ma.
nie zaniedbujcie. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Regulamin WCG też miał być i ch... :-D coś się "góra" obija od września 

pewnie do szkoly chodzi ^^DiabloS_CRB wrote:Regulamin WCG też miał być i ch... :-D coś się "góra" obija od września
- KonradM
- Doświadczony driver
Regulamin WCG przecież jest od początku lipca :>Regulamin WCG też miał być i ch... Very Happy coś się "góra" obija od września![]()
Jutro w ciągu dnia (sorry za laga
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
a jak MG będzie chciał, zeby zawodnik mial koszulkę MGsa?KonradM wrote:Regulamin WCG przecież jest od początku lipca :>Regulamin WCG też miał być i ch... Very Happy coś się "góra" obija od września![]()
Jutro w ciągu dnia (sorry za laga) wrzucę na tmpl.info newsa podsumowującego. Od wszystkich finalistów będę potrzebował dane (+dane kontaktowe) oraz info o wielkości koszulek (będą koszulki WCG: Zawodnik).