Zabawa - Oceń utwór.
-
Vox populi
- Doświadczony driver
Zabawa - Oceń utwór.
co do tego jurytmiks to się zgodze zajebiste to jest 10 nawet się nalezy ode mnie rownie dobry hit jurymiks sejw de world tudej
tmpl://www.youtube.com/watch?v=wa_lkpBVkXU
A tu Jakub zobacz co się może stać jak będziesz palił dalej
http://animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=127
Edit: może nie zdechnąć ale ogólnie to zapycha zyly pogarasza wydajność płuc i takie tam pierdoły, palilem 3 lata to wiem co mowie
tmpl://www.youtube.com/watch?v=wa_lkpBVkXU
A tu Jakub zobacz co się może stać jak będziesz palił dalej
http://animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=127
Edit: może nie zdechnąć ale ogólnie to zapycha zyly pogarasza wydajność płuc i takie tam pierdoły, palilem 3 lata to wiem co mowie
Last edited by Vox populi on 04 September 2009, 11:08, edited 1 time in total.
Zabawa - Oceń utwór.
ej abrakadabra , ze co mam zdechnac z palenia cz jak?
tmpl://www.youtube.com/watch?v=V7676EC06oc
tmpl://www.youtube.com/watch?v=V7676EC06oc
Zabawa - Oceń utwór.
akurat sam zauwazylem, jakie g*wno wyslalem.
przepraszam.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=9P_33BbQlBg
przepraszam.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=9P_33BbQlBg
Zabawa - Oceń utwór.
6/10
Pamiętacie ten demotywator ''Nawet jeśli kiedyś byłeś gwiazdą to i tak nikt dziś nie pozna''?
tmpl://www.youtube.com/watch?v=kvddLotvgLA
Pamiętacie ten demotywator ''Nawet jeśli kiedyś byłeś gwiazdą to i tak nikt dziś nie pozna''?
tmpl://www.youtube.com/watch?v=kvddLotvgLA
Zabawa - Oceń utwór.
podobalo mi się
9/10
jak już jesteśmy przy muzyce z orkiestra to dam Theriona ^^
tmpl://www.youtube.com/watch?v=HFOddQf0HjA
jak już jesteśmy przy muzyce z orkiestra to dam Theriona ^^
tmpl://www.youtube.com/watch?v=HFOddQf0HjA
Zabawa - Oceń utwór.
Nie lubie ostrego rocka 5/10
tmpl://www.youtube.com/watch?v=z7SaHbke1WM
przy tym kawalku codziennie się budze
tmpl://www.youtube.com/watch?v=z7SaHbke1WM
przy tym kawalku codziennie się budze
Zabawa - Oceń utwór.
3/10 - mdłe. Polecam bardziej B.E.T.H.
Ode mnie świetny zespół i kawałek:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=Nfr_nWsXOBg
Ode mnie świetny zespół i kawałek:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=Nfr_nWsXOBg
Zabawa - Oceń utwór.
1/10
Abszt, jesteś w stanie wytlumaczyc mi co Cie kreci w tej muzyce? jestem po prostu ciekaw co może być interesujacego w muzyce gdzie mamy ostry podklad muzyczny, który po chwili jest niszczony przez pedalskie wokale. W ogole nie mogę zrozumiec tego nowego trendu.
zeby nie było nieporozumien, nie mam nic do twojego gustu, tak ogolnie się pytam. gdzie się podziali fani metalu?
Jeszcze nie tak dawno (czasy liceum) sluchalo się takich rzeczy:
Bolt Thrower - The Killchain (live)
tmpl://www.youtube.com/watch?v=GY4DD2Z09tk
Abszt, jesteś w stanie wytlumaczyc mi co Cie kreci w tej muzyce? jestem po prostu ciekaw co może być interesujacego w muzyce gdzie mamy ostry podklad muzyczny, który po chwili jest niszczony przez pedalskie wokale. W ogole nie mogę zrozumiec tego nowego trendu.
zeby nie było nieporozumien, nie mam nic do twojego gustu, tak ogolnie się pytam. gdzie się podziali fani metalu?
Jeszcze nie tak dawno (czasy liceum) sluchalo się takich rzeczy:
Bolt Thrower - The Killchain (live)
tmpl://www.youtube.com/watch?v=GY4DD2Z09tk
Zabawa - Oceń utwór.
3.5/10 Nie przepadam za taką muzyką, chociaż nie wyznaję jednego gatunku
tmpl://www.youtube.com/watch?v=4r79ngzKptw
tmpl://www.youtube.com/watch?v=4r79ngzKptw
Zabawa - Oceń utwór.
Po pierwsze nie sądziłbym, że wokal w Five Finger Death Punch jest pedalski. To nie scremo, ani też jakiś młodzieżowy metalcore'owy odrzut, gdzie frontman przechodzi mutację. Wokalista po prostu potrafi śpiewać, zarzucić growlem i fajnie mu to wychodzi, a na koncertach tez mu wychodzi, w przeciwieństwie do Bolt Thrower gdzie facet ledwo zipie (numer jest nudny, riff bardzo przeciętny i oceniam go na 3/10). Ostry metalowy podkład tez można zmieszać z dobrym nie-growlowym wokalem i jest świetny numer. Ja lubie słuchac metalcore i w ogóle wszystko z końcówką -core oraz nie ograniczam się do wyłacznie do metalu. Słucham wszystkiego poza disco (i nie słucham tez dużo hh). Ze świata rocka i metalu klasyka mnie już np znudziła, poszukuję nowych brzmień, rozwiązań melodycznych a takie zespoły jak Iron Maiden, Deep Purple, Metallica i wiele innych zasłużonych już niestety nie oferują czegoś świeżego. Nawet w Nu Metalu można trafić na niezłą perełkę, ale niestety mało znaną. I włąsnie tez lubię sobie posłuchać zespołów w których wokal potrafi wszystko a nie tylko growl, bo metal nie wiem czemu kojarzy się z piszczacymi dziadkami pokroju Maiden czy growlem Six Feet Under. Mało kto słuszał o In Mourning, Becomin The Archetype a dla mnie to jedne z najlepszych zespołów grających thrash metal.cobham wrote:1/10
żeby nie było nieporozumien, nie mam nic do twojego gustu, tak ogolnie się pytam. gdzie się podziali fani metalu?
A co do pytania gdzie podziali się prawdziwi fani metalu - Są ale w podziemiu i przeważnie słuchają death metalu.
Manek - 4,5/10 nie podoba mi się głos panny (strasznie nie pasuje i dodaje kiczowatości utworowi) i wstawki starocia.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=glefRdo3zag
Zabawa - Oceń utwór.
spodobało mi się, musze ściągnąc sobie jakąś ich płyte. 9/10
tmpl://www.youtube.com/watch?v=-8RFBkGa9ao
tmpl://www.youtube.com/watch?v=-8RFBkGa9ao