#Gra Punaball to bardzo fajna i miła gierka. Polega ona na sterowaniu pojazdem (samochodzikiem) i uderzaniu piłki tak, aby umieścić ją w bramce przeciwnika. Gra przypomina piłkę nożną (lub nawet hokej). Gra się w nią przede wszystkim na internecie z innymi graczami. Występuje bardzo łatwy system wchodzenia na serwer, z tym nie powinno być problemu. Ogólnie gra jest bardzo prosta w obsłudze i co najważniejsze, miło się spędza czas grając w nią Można z niej czerpać dużo radości.
www.puna.feen.pl (link do downloadu w poście z regulaminem)
Przed zapisem do ligi prosiłbym o zapoznanie się z grą. Gracze, którzy będą występować w lidze nie są amatorami!
Punaball
Punaball
gra wyglada bardzo ciekawie.
apropos w niemczech w takiej show w tv graja to na zywa z prawdziwymi samochodami 1 vs 1. to wszystko for fun i z gwiazdami showbiznesu itp.
polska tez brala udzial, jak dobrze pamietam, chyba z michalczewskim, ale slabo gal.
tu final ger vs irl
tmpl://www.youtube.com/watch?v=zFjCDO5paUQ
apropos w niemczech w takiej show w tv graja to na zywa z prawdziwymi samochodami 1 vs 1. to wszystko for fun i z gwiazdami showbiznesu itp.
polska tez brala udzial, jak dobrze pamietam, chyba z michalczewskim, ale slabo gal.
tu final ger vs irl
tmpl://www.youtube.com/watch?v=zFjCDO5paUQ
Punaball
PageDown i Up niestety nic nie pomaga ;/ są 3/4 serwery z punaballem, które stoją non stopSantacruz7 wrote:Gierka miódTylko przy grze w necie mam strasznie duże pingi, coś tam się reguluje PageDown i Up, ale nie mogę tego rozkminić
.
Najmniejszy ping występuje na serwerze P U N A B A L L SERVER [http://puna.forumcommunity.net], do którego podłączony jest ranking. Znajduje się on na stronie: www.puna.forumcommunity.net

Punaball
właśnie się zabieramy za meczyk z Santacruzem ;d Świnia czituje, bo ogrywa mnie! W nocy graliśmy chyba z godzinę, taka to jest świetna gra!
(poza tym nic innego mi nie chodzi oprócz Wowa ;d)
Ejj... ta gra jest świetna niemożliwie! Normalnie pierdzielę filmy, gram w to ;p tak jakby co: Santacruz & iam squad rulez!
Szurnięte Jamochłony gurom!
Ejj... ta gra jest świetna niemożliwie! Normalnie pierdzielę filmy, gram w to ;p tak jakby co: Santacruz & iam squad rulez!