Kolejny wielki odchodzi w tym roku.
Nie wiem, czy gwiazdy sobie upatrzyły rok 2009 jako datę śmierci, czy co... ale kolejna gwiazda zgasła. Dziś w nocy zmarł Patrick Swayze... kto nie słyszał o "Dirty Dancing"? Wszyscy słyszeli. No cóż... po prostu [*]
http://www.tvn24.pl/12691,1619432,0,1,c ... omosc.html
http://www.tvn24.pl/12691,1619432,0,1,c ... omosc.html
- Jack Bauer
- Moderator
[*] Wstyd się przyznać ale "Uwierz w ducha" to jedyny film, na którym mi łezka poleciała.

Szkoda go. Miałem nadzieję, że wygra z chorobą. Był wielkim aktorem, zawsze z uśmiechem na twarzy mimo świadomości, że nie wiele czasu mu zostało.

jesteś żałosny.CraDleS wrote:
A wydaje się ze takie gwiazdy sa niesmiertelne [*]
Proponuję zamknąć temat. Nie ma sensu by każdy pisał "[*]" i nabijał posty, skoro i tak, dla większości takie tematy są tylko po to by nabić sobie posta. Mimo iż wielu takowy znak stawia to dla nie wielu coś on znaczy.

Dav3l masz racje z tym zamknieciem tematu ale po co ktos ma nabijac jakieś posty?? ilosc postow napisanych przeciez nic nie daje zadnych odznaczen itp.
a i niechce się wcale klocic
ps.jak byscie zamkneli ten temat to usuncie ten post.
a i niechce się wcale klocic
ps.jak byscie zamkneli ten temat to usuncie ten post.
Filmy z Nim to po prostu coś pięknego. Najlepszy film: "Dirty Dancing"... nie widziałem lepszego filmu o tańcu towarzyskim... Jedną z zalet tego filmu był właśnie Patrick. Szkoda... Filmy z nim zawsze były, są i będą uważane przez wielu za jedne z najlepszych... 
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
*cenzura*
normalnie dałbym ci ostrzezenie za spam, ale mam dobry dzień, wiec tylko ostrzezenie słowne
Envy
normalnie dałbym ci ostrzezenie za spam, ale mam dobry dzień, wiec tylko ostrzezenie słowne
Envy