3 Extreme Racing mapy!

Post Reply
kamioool
Samochodowy prawiczek

3 Extreme Racing mapy!

Post by kamioool »

Witam, zamieszczam tutaj swoje trzy mapki, szalona jazda :D Uważam je za bardzo udane - czekam na komentarze :) Pozdrawiam.

http://rapidshare.com/files/280845482/M ... l.zip.html
lub
http://www.megaupload.com/?d=I1LUZ07A
szopek
Lubi ostrą jazdę

3 Extreme Racing mapy!

Post by szopek »

nie masz bladego pojęcia o robieniu map wiec zaniechaj tego czynu
kamioool
Samochodowy prawiczek

3 Extreme Racing mapy!

Post by kamioool »

OHH! Ta pieprzona wrogośc - prawie mnie przekonałeś. Jeśli nadal masz jakiś problem to pokaż swoja pierwsza mape wtedy pogadamy ....
Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach

3 Extreme Racing mapy!

Post by Ekwador »

Widzę że już wiesz wszystko i wybacz że cię pouczę ale mapki raczej wstawiaj na http://tmnforever.tm-exchange.com/ ;]
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

3 Extreme Racing mapy!

Post by szopek »

kamioool wrote:OHH! Ta pieprzona wrogośc - prawie mnie przekonałeś. Jeśli nadal masz jakiś problem to pokaż swoja pierwsza mape wtedy pogadamy ....
wez mi się tutaj nie rzucaj jak deska w kiblu szczeniaku bo wystawiajac takie g*wno musisz się liczyc z krytyka jak najbardziej uzasadniona
Manek

3 Extreme Racing mapy!

Post by Manek »

o kurde.. mam nadzieje ze inne rzeczy w życiu nie wychodza ci rownie ''dobrze'' co robienie map...
Image
JarOo

3 Extreme Racing mapy!

Post by JarOo »

Nie udzielam się często na tym forum ale krew mnie zalała jak zobaczyłem te mapki i muszę przez to coś napisać. Skoro nie masz bladego pojęcia o trackmani a mapki Ci się wydają fajne to jesteś w błędzie. Może nie jestem jakimś tam masterem w tej grze, ale ocenić dobrą mapkę umiem. Trackmania to nie jest zwykła samochodówka. W tej grze się liczy drift i żeby mapa była przyjemna musi go być dużo. W tych mapkach wcale go nie ma oprócz pojedynczych, przypadkowych zakrętów. Milion turb i za nimi dziwny jump nie są przyjemne. Nabierz trochę skila, doświadczenia w tej grze (Jako takie drifty.) i wtedy zajmij się robieniem map. Co do pretensji, że ktoś krytkuje mapy. Powinieneś się z tym liczyć wstawiając tu te mapy. Poza tym nie wiedziąc kto to jest szopek wnioskuję, że jesteś noobem. Szopek nie jest może jakimś wybitnym maperem (bo się tym nie zajmuje), ale mapę dobrą jestem na 100 % pewien, żeby potrafił jakąś zrobić. A co do szopka spokojnie. Pomyśł zanim coś napiszesz, bo kolejny agresywny tekst pobudza następny. Ja bym na twoim miejscu raczej z delikatną ironią coś dogryzł.
Pozdrawiam all
Jarecki
Pirat drogowy

3 Extreme Racing mapy!

Post by Jarecki »

Podstawą do tworzenia jakiej kolwiek mapki są jakieś umiejętnosci w graniu, tak aby dobrać prędkość do zakretów czy skoków. Pod żadnym względem nie są to dobre trasy. Proponuje nauczyć się grać na poziomie w skali 3/10 i wtedy zrobić coś po którym spokojnie da się przejechać bez słowa 'ja pi***olę'.
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Fan

3 Extreme Racing mapy!

Post by Fan »

Zaintrygowaliście mnie :D Aż ściągnę xD

Edit: przesadzacie, mapki są po prostu do dupy, a nie bardzo do dupy ;)
szopek
Lubi ostrą jazdę

3 Extreme Racing mapy!

Post by szopek »

Jarosiek wrote:Nie udzielam się często na tym forum ale krew mnie zalała jak zobaczyłem te mapki i muszę przez to coś napisać. Skoro nie masz bladego pojęcia o trackmani a mapki Ci się wydają fajne to jesteś w błędzie. Może nie jestem jakimś tam masterem w tej grze, ale ocenić dobrą mapkę umiem. Trackmania to nie jest zwykła samochodówka. W tej grze się liczy drift i żeby mapa była przyjemna musi go być dużo. W tych mapkach wcale go nie ma oprócz pojedynczych, przypadkowych zakrętów. Milion turb i za nimi dziwny jump nie są przyjemne. Nabierz trochę skila, doświadczenia w tej grze (Jako takie drifty.) i wtedy zajmij się robieniem map. Co do pretensji, że ktoś krytkuje mapy. Powinieneś się z tym liczyć wstawiając tu te mapy. Poza tym nie wiedziąc kto to jest szopek wnioskuję, że jesteś noobem. Szopek nie jest może jakimś wybitnym maperem (bo się tym nie zajmuje), ale mapę dobrą jestem na 100 % pewien, żeby potrafił jakąś zrobić. A co do szopka spokojnie. Pomyśł zanim coś napiszesz, bo kolejny agresywny tekst pobudza następny. Ja bym na twoim miejscu raczej z delikatną ironią coś dogryzł.
Pozdrawiam all
jak już napisalem, jeżeli ktos zamieszcza tu mapy, to musi się liczyc z tym ze będą one oceniane, krytykowane. Mapy ktore zrobil kolega, sa poprostu chujowe jak poranek niedzielny po sobotniej imprezie, a kto mnie zna to wie ze zawsze mowie prosto z mostu :))

po Twojej wypowiedzi wnioskuje, ze madry i ogarniety z Ciebie człowiek

pozdrawiam :)
Maxer
Lubi ostrą jazdę

3 Extreme Racing mapy!

Post by Maxer »

mapy sa poprostu boskie ! az mi się zygac chcialo jak pojezdzilem na nich 2min...
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
MarioCT
Doświadczony driver

3 Extreme Racing mapy!

Post by MarioCT »

nie no mapki konkret :D :D nawiązując do słów Jareckiego - pojeździłem chwile i cały czas "ja p***dole" samo cisnęło mi się na usta.

Może się nie znam, ale nie lubię mapek na których mam problemu typu: "czy podczas skoku wcisnąć hamulec żeby nie przelecieć nad CheckPointem?" "

najpierw ogarnij grę kolego, znajdź choćby serwery MINI i zobacz na czym się tam jeździ a następnie wyciągnij wnioski i zaskocz nas czymś błyskotliwym....
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

3 Extreme Racing mapy!

Post by Gobis »

Kurde az mnie kreci zobaczyc te mapy :D Ale zonk bo w pracy siedze ale jutro obadam :D
@Szopek n/c :lol: Potrafisz czlowieka ubawic.
Voj4k
Admin

3 Extreme Racing mapy!

Post by Voj4k »

coś powiem... Poziom trasy liczy nietylko się od wyobraźni ale także od umiejętności gry w TM i pewnej znajomości "jak budować trasy"
Post Reply

Return to “Trasy”