WCG 2009 Warszawa Finał
WCG 2009 Warszawa Finał
Dobra robota Nothing.
WCG 2009 Warszawa Finał
Wszystkie turnieje na,których do wygrania jest wyjazd na zagraniczny finał wygrywają zawodnicy POL ...i nie zmienia się nic 
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

WCG 2009 Warszawa Finał
nothing (metex także) odrobil super robote, ale chyba shadowowi się tym bardziej gratulacje naleza.
jakby ktos inny niz nasz team wygral, byloby pewnie kupa postow.
szkoda ze niektorzy sa tacy jednostronni, ze az zapominaja pogratulowac 1. :/
tutaj widocznie ze tez nic nie zmienia.
jakby ktos inny niz nasz team wygral, byloby pewnie kupa postow.
szkoda ze niektorzy sa tacy jednostronni, ze az zapominaja pogratulowac 1. :/
tutaj widocznie ze tez nic nie zmienia.
WCG 2009 Warszawa Finał
Na wstępie trzeba pogratulować wszystkim finalistom WCG 2009. Najszczersze gratulacje dla Shadowa, który od dawną pracował na jakiś konkretny sukces. No i wiadome powodzenia u skośnookich
Graty Noth i oczywiście Moje Kochane cioteczki :* Było dobrze! Graty wszystkim jeszcze raz!
Last edited by Jarecki on 20 September 2009, 23:55, edited 1 time in total.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
WCG 2009 Warszawa Finał
FYPJarecki wrote:Na wstępie trzeba pogratulować wszystkim finalistom WCG 2009. Najszczersze gratulacje dla Shadowa, który od dawną pracował na jakiś konkretny sukces. No i wiadome powodzenia u skośnookichGraty Noth i oczywiście Moje Kochane cioteczki :* Było dobrze! Graty wszystkim jeszcze raz!
btw. może male info dla wszystkich nieogarnietych
FF = POL teraz? :pWszystkie turnieje na,których do wygrania jest wyjazd na zagraniczny finał wygrywają zawodnicy POL ...i nie zmienia się nic Smile
gg shad, mina po zwyciestwie - bezcenne
@ hehe mój błąd
- OrdonekQ7
- Moderator
WCG 2009 Warszawa Finał
yep, FF=POL. 
Graty Shad!
chociaż przyznam się, że stawiałem po cichu na Notha/Pawła. :>
Graty Shad!
chociaż przyznam się, że stawiałem po cichu na Notha/Pawła. :>

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
WCG 2009 Warszawa Finał
każdy z graczy, który był w wielkiem finale jest znakomity i powinien grać bez kwali itp w reprze.
bardzo ladna jazda wszystkich, mało band, ładny poziom.
ja w sumie jednak jakos wiezylem w sradola i mysle, ze jemu się te zwyciestwo nalezy jak nikomu innemu.
shadow od 3-4 lat robi swoje, ale dopiero ostatnio jakos mu coś jebnelo, ze nie jest już w czolowce, ale na samej gorze.
ten chlopak poza wynikami zawsze dbal o scene jak nikt inny. tak samo jest wielkim znawca sceny, jak mało ktos, ale nigdy wielkiego szumu o tym nierobi (inaczej, jak np taki jakub).
niestety nie zawsze "scena" docenia tego.
kolo grze mialem także przyjemnosc poznac shadowa i mogę powiedziec, ze chlopak (kolo tego ze strasznie dużo zre i sra, chwalac się ile wagi stracil po sraniu) jest naprawdę w porzadku i umie się także zachowywac w zyciu kolo gry, czego przyklad jest jego pobycie w berlinie u moich rodzicow, ktorzy byli milo zaskoczeni zachowanirm "dzieciaka"
mysle wiec, ze mamy godnego reprezentanta na finaly WCG.
GG shadow.
caly team jest z Ciebie dumny!
ps: nothing zrobil tez bardzo mile wrazenie, gratki za 2. miejsce.
także gratki dla TCW za dobry wynik druzynowy.
bardzo ladna jazda wszystkich, mało band, ładny poziom.
ja w sumie jednak jakos wiezylem w sradola i mysle, ze jemu się te zwyciestwo nalezy jak nikomu innemu.
shadow od 3-4 lat robi swoje, ale dopiero ostatnio jakos mu coś jebnelo, ze nie jest już w czolowce, ale na samej gorze.
ten chlopak poza wynikami zawsze dbal o scene jak nikt inny. tak samo jest wielkim znawca sceny, jak mało ktos, ale nigdy wielkiego szumu o tym nierobi (inaczej, jak np taki jakub).
niestety nie zawsze "scena" docenia tego.
kolo grze mialem także przyjemnosc poznac shadowa i mogę powiedziec, ze chlopak (kolo tego ze strasznie dużo zre i sra, chwalac się ile wagi stracil po sraniu) jest naprawdę w porzadku i umie się także zachowywac w zyciu kolo gry, czego przyklad jest jego pobycie w berlinie u moich rodzicow, ktorzy byli milo zaskoczeni zachowanirm "dzieciaka"
mysle wiec, ze mamy godnego reprezentanta na finaly WCG.
GG shadow.
caly team jest z Ciebie dumny!
ps: nothing zrobil tez bardzo mile wrazenie, gratki za 2. miejsce.
także gratki dla TCW za dobry wynik druzynowy.
WCG 2009 Warszawa Finał
gg! szczerze mówiąc shadow byłby ostatnim, na którego stawiałbym z top4, widać się nie znam. ;D
WCG 2009 Warszawa Finał
a ja tam bylem i final był zaje***** wszyscy których nie było moga zalowac, gratulowalem już wszystkim ale jeszcze raz to zrobie:D
graty szadoł graty nofink graty meteks graty paweł graty reszcie która się dostala do top 8 :*
graty szadoł graty nofink graty meteks graty paweł graty reszcie która się dostala do top 8 :*
WCG 2009 Warszawa Finał
Shaaadow!!! Bijacz, wielkie gratulacje
A teraz po mistrzostwo świata ;P
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
WCG 2009 Warszawa Finał
Qrwa wpadam tutaj i Shadow pierwszy, gratulacje wielkie botku 
A i Noth graty bo osiagnales także swietny wynik
No i Metex i Pawel, graty za to ze byliscie w finale, to nie lada wyczyn!!!
A i Noth graty bo osiagnales także swietny wynik
No i Metex i Pawel, graty za to ze byliscie w finale, to nie lada wyczyn!!!
WCG 2009 Warszawa Finał
BRAWO !
Gratulacje Shadow !!!! :-)
Jest prze nóp :-P
Gratulacje Shadow !!!! :-)
Jest prze nóp :-P
WCG 2009 Warszawa Finał
Żal sradoł. Jedyny zawodnik na świecie który po wygraniu wyglądał jak by miał płakać, i bynajmniej nie ze szczęścia;p Btw tak profilaktycznie przepraszam za siebie ;p

WCG 2009 Warszawa Finał
Kurde, to był baaaardzo ciekawy finał, cholernie mocno Ci gratuluje Shad.
I oczywiście wszystkim innym również Miszcze :*
WCG 2009 Warszawa Finał
A ja myślę, że warto tez podziękować : Sawikowi i Solarowi, bo naprawdę super prowadzili final. Nawet nie wiecie jak się przygotowywali do tego, bo dowiedzieli się rano ze maja komentowac gre której de-facto nie znają. Wielkie brawa dla nich !