Taa za zjebany serwer co przez rok stał może z miesiąc żądałeś wyników ? Wez nie bądz śmieszny.Chłopaki się wyróżniali na lanach ale też KD to nie POL czy TCW co przyjmując nas pod siebie wiedziałeś bdb.Jednak też żeby zmotywować gracza trzeba mu coś zaoferować i to zrealizować.Rok czasu trucie tyłka o koszulki i co? Nic.Nawet wydać 300 zł. na koszulki szkoda było? I ty tu o ESWC czy PGA piszesz?myst0 wrote:Ze strony H5F powiem tylko tyle: TheViP trafił w sedno.
Część została źle odebrana lub przedstawiona ale nie ma sensu wdawać się w dyskusję. KD team życzymy jak najlepiej.
Kamikadze Drivers bez dachu nad głową.
myst0, jak na nasz team osiągnięcia były całkiem niezłe, nie rozumiem czego oczekiwaliście... Ja się czuję bardzo dobrze w tagu K&D ^^
No dokładnie. Na ESWC czy PGA mieli nago jechać? Nie mieli się w co ubrać to i wyników nie maLeon wrote:Taa za zjebany serwer co przez rok stał może z miesiąc żądałeś wyników ? Wez nie bądz śmieszny.Chłopaki się wyróżniali na lanach ale też KD to nie POL czy TCW co przyjmując nas pod siebie wiedziałeś bdb.Jednak też żeby zmotywować gracza trzeba mu coś zaoferować i to zrealizować.Rok czasu trucie tyłka o koszulki i co? Nic.Nawet wydać 300 zł. na koszulki szkoda było? I ty tu o ESWC czy PGA piszesz?myst0 wrote:Ze strony H5F powiem tylko tyle: TheViP trafił w sedno.
Część została źle odebrana lub przedstawiona ale nie ma sensu wdawać się w dyskusję. KD team życzymy jak najlepiej.
przecież teraz to jest wymyślona wymówka..., powód był zapewne zupełnie inny, bo przecież do nie dawna ze statystyk mieliśmy najlepsze wyniki ze wszystkich dywizji jakie były w h5f od naszego dolaczenia.
Myst0 dzięki za współprace ^^
Myst0 dzięki za współprace ^^
Nie wiesz o co kamam to się nie duśMaybe. wrote:No dokładnie. Na ESWC czy PGA mieli nago jechać? Nie mieli się w co ubrać to i wyników nie ma
Re: Kamikadze Drivers bez dachu nad głową.
ehehe powinienes pracowac dla tvn24Kaktus wrote:Kilka minut po 17...
@Ordon: Już dwie dywizje
http://h5f.pl/index.php?page=news&id=580&type=news
Co do mojej sytuacji, to jest tak jak napisał Psik, że mniej więcej od wiosny nie podlegam pod H5F.tmnf, działam tam tylko jako newsman
Sam już miałem chwile wątpliwości, by od nich odejść, ale ponieważ piszę newsy nie dla zysków, ale dla przyjemności i dla treningu pisania (przydaje się jak muszę szybko coś na polskim napisać
) postanowiłem zostać.
Co do mojej sytuacji, to jest tak jak napisał Psik, że mniej więcej od wiosny nie podlegam pod H5F.tmnf, działam tam tylko jako newsman
pisz na tmpl, pisz na tmpl!!!
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.... tak było jest i będziePsikuta wrote:przecież teraz to jest wymyślona wymówka..., powód był zapewne zupełnie inny, bo przecież do nie dawna ze statystyk mieliśmy najlepsze wyniki ze wszystkich dywizji jakie były w h5f od naszego dolaczenia.
Co do MG każdy zna moje zdanie
...