Trasy kwalifikacyjnej nie będzie! [UPDATE]
[teaser=www.tmpl.info]http://img42.imageshack.us/img42/8082/beztytuu200.jpg[/teaser]Sry za tamto poprzednie coś, ale zostalem do tamtego zmuszony przez grupke nieodpowiedzialnych, nietrzezwych osob. Wiecie jak to jest, zaciagna Cie do ciemnego kąta, upija Cie pod pretekstem wygranej WCG, wyciagna z Ciebie hasło do konta i pisza bzdury na newsie...
Ale do rzeczy, bo poprzedni news był nieco niedokladny... [more]
Nie będzie jednej mapki na kwalifikacje ale dwie! Powód? Dwa różne turnieje! Zebraly się dwie ekipy "organizacyjne" i robia sobie co chca, niewiedzac o istnieniu drugich! Jedni twierdza, ze jeśli wybierali mapki to i adminami się oglosza, drudzy maja najwyrazniej czas, bo dupe ruszyli calkiem niedawno... A maksymalne na rozpoczecie turnieju zostalo im... 8 dni!
Czymajcie wiec kciuki za to, iz klotnie podczas osmej edycji Polish League będą jeszcze bardziej widowiskowe niz ostatnio! Ja ze swojej strony również zycze "Organizacji" powodzenia we wzajemnym wk***ianiu się!
Ale do rzeczy, bo poprzedni news był nieco niedokladny... [more]
Nie będzie jednej mapki na kwalifikacje ale dwie! Powód? Dwa różne turnieje! Zebraly się dwie ekipy "organizacyjne" i robia sobie co chca, niewiedzac o istnieniu drugich! Jedni twierdza, ze jeśli wybierali mapki to i adminami się oglosza, drudzy maja najwyrazniej czas, bo dupe ruszyli calkiem niedawno... A maksymalne na rozpoczecie turnieju zostalo im... 8 dni!
Czymajcie wiec kciuki za to, iz klotnie podczas osmej edycji Polish League będą jeszcze bardziej widowiskowe niz ostatnio! Ja ze swojej strony również zycze "Organizacji" powodzenia we wzajemnym wk***ianiu się!
Last edited by ShaDDy on 27 September 2009, 17:23, edited 4 times in total.
SHAAADOWWW.
Jest w kategorii news i już chciałem zbluzgać administrację za to, że zapisów nie było. Nie ładnie tak ;dd.
A tak serio, to kiedy się kończą kwali?
Jest w kategorii news i już chciałem zbluzgać administrację za to, że zapisów nie było. Nie ładnie tak ;dd.
A tak serio, to kiedy się kończą kwali?

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Fefan nie jest ekozakiem i spożywa alkohol !!!
A ten czas to mi nie wyszedł... zjebsułam
A ten czas to mi nie wyszedł... zjebsułam
psujecie widzerunek strony, sceny i graczy z tym brzydkim obrazkiem, przezucam siebie na NFS!!!!!!!!
chciałem tylko powiedziec, ze wrocilem z NFSa, było ch**owo.
szukam klasnu.
http://www.fearfactory.x-fi.pl/index.php oni szukają takich graczy jak ty,ale musisz mieć bynajmniej takie osiągnięcia jak ich kapitan
powodzenia w szukaniu klanu2nd zul sceny PTMA 08
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

dam rade.CraDleS wrote:http://www.fearfactory.x-fi.pl/index.php oni szukają takich graczy jak ty,ale musisz mieć bynajmniej takie osiągnięcia jak ich kapitan
powodzenia w szukaniu klanu2nd zul sceny PTMA 08
1. zul 08, brzerz, już jest nie aktywny, wiec tylko jeszcze kyzzn (pozdro
wyglądasz na tym avatarze jak ciul
Profesjonalna organizacja.
- OrdonekQ7
- Moderator
Pod koniec października kuźwa. Ile razy jeszcze mam to napisać ? ;p

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
W sumie to nie musisz, bo ja, odkąd pracuję na cały etat, zasypiam o wiele wcześniej i bez piwa ;D ...ale myślę, że są godni następcy, a raczej następczynie :DJakub wrote: 1. zul 08, brzerz, już jest nie aktywny, wiec tylko jeszcze kyzzn (pozdro :) ) się boje.

Plotki i pomówienia.kyzzn wrote:następczynie
Magda, no ale sama rozumiesz, że my jako płeć żeńska nieliczna w tym środowisku, musimy dbać o to, aby mieć dostęp do różnych tutejszych stanowisk i funkcji, więc ja nie mogę oddać swojej kandydatury na żula roku jakiemuś facetowi!
HE HE HE 

chciałem powiedziec, ze zrobilem 9.52. Ale ze to był komp Magdy, Pawel mnie rozpraszal, Metex bil brawo, a Shadow się wkurzal ze jestem od niego lepszy, to trochę zwalilem. Ale trasa wg mnie super