Polish League 8 czas zacząć?
to nie ma nic z tym do roboty, na innym przykladzie pokazałem CI, jak bardzo popierdolony wykmin strzeliłeś 
Szopciu
Skt7 akurat u nas gra i to chyba specjalnie napisał ^^
Skt7 akurat u nas gra i to chyba specjalnie napisał ^^
to szczescie bo wpierdol ;d
Pierdolisz szopku, ja wole grać w teamie gdzie mam szanse na gre w 1sq.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
kurna wlasnie o tym szopek mówi 
proszę Cie ;*skt7 wrote:Pierdolisz szopku, ja wole grać w teamie gdzie mam szanse na gre w 1sq.
Cóż za niesamowite nieporozumienie - Skt7, Szopek -0 chodzi wam o to samo : D
nie nie bo na poczatku napisal ze wolałby grzac w TCW i wygrywac niz grać w KDFistashi wrote:Cóż za niesamowite nieporozumienie - Skt7, Szopek -0 chodzi wam o to samo : D
to je ono !
szopek wrote:to je ono !
bossssko ;]
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

To była ironia
A później wyłączyłem mózg czytając kolejne posty i zrozumiałem twoją wypowiedź na swój sposób 
Człowiek banda
masz na paziSzampon wrote:Bana im !