Farmville

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
Robot
Pirat drogowy

Farmville

Post by Robot »

Cześć , zakładam ten temat (niestety nie znalazłem żadnego o tej grze więc założyłem swój ) ponieważ potrzebuje sąsiadów w grze do powiększenia farmy.

Rejestrujemy się na facebook.com (ala myspace.com)

Tutaj link do mojego profilu:
http://www.facebook.com/home.php?ref=lo ... ef=profile

Więc jeżeli będą chętni żeby w to zagrać to wysyłajcie zaproszenie na mój profil. Postaram się dodać Was jak najszybciej i wyślę zaproszenia do gry.

Aha i tu kilka słów o grze: http://mybrulion.blogspot.com/2009/09/farmville.html
Image
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach

Farmville

Post by Mały »

nie mam konta, ale gralem na koncie brata... ogolnie gierka w miare spoko, poki nie musisz poswiecac pol godziny za każdym razem, zeby wszystko zebrac, zaorac i zasadzic ;] no chyba, ze chcesz inwestowac realna kase w wirtualna benzyne i obslugiwac swoje poletko maszynami, bo tych fikcyjnych dolarow na krotko starcza ;p

nie mam konta, wiec nie wysle zaproszenia ;p ale powodzenia w poszukiwaniu nowych sasiadow i w uprawianiu roli :D
Image
Image
Image
Robot
Pirat drogowy

Farmville

Post by Robot »

i tyle? menelgamaem dużo wiecej się osob zainteresowalo a w porównaniu do farmville to to g*wno jest ;p
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Farmville

Post by szopek »

wszystkie gry przegladarkowe to jest g*wno
Robot
Pirat drogowy

Farmville

Post by Robot »

W sumie masz racje ale nie do konca bo ta gra to innny typ niz te wszystkie przegladarkowe. Plusem jest to że dziennie spedzasz przy niej 10 min max :)
Wystaraczy dobrze planowac z sadzeniem ;d
Image
Post Reply

Return to “Off-Topic”