Ktoś chce polecieć ze mną do Chin?
jeśli komus się nudzi to może poleciec w moim towrzystwie (:*) do skosnolcow:
http://www.wcg.com/6th/fun/news/news_vi ... 9100110004
GL!^^
http://www.wcg.com/6th/fun/news/news_vi ... 9100110004
GL!^^
Jak bym pojechał to już bym nie wrócił z Tobą
....
Mam chrapkę na na te orientalne dziewczyny
Mam chrapkę na na te orientalne dziewczyny
Lubie Klocki yoł...
Ja bym poleciał do Chin ale ty grasz jak szmata i szkoda ci kibicować lamusie...
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

już widze te posty jak będzie się tlumaczyl ze brat pisal na jego koncie albo coś podobnego
- Manek
- Zaczyna szaleć na ulicach
nie wiem czy chciałeś być smieszny, czy zagrac kozaka?CraDleS wrote:Ja bym poleciał do Chin ale ty grasz jak szmata i szkoda ci kibicować lamusie...

nie wiem czy golisz pachy nozem czy zyletka ?Manek wrote:nie wiem czy chciałeś być smieszny, czy zagrac kozaka?CraDleS wrote:Ja bym poleciał do Chin ale ty grasz jak szmata i szkoda ci kibicować lamusie...

Kolego, od wczoraj mam uprawnienia i już mam z nich kożystać ? Nie możesz się kulturalniej odzywać do reszty forumowiczów ? Jak gra jak szmata to dlaczego wygral wcg ? Skoro on szmata to jak ty grasz ...
Oj nie nie.. jest piątek wieczór, a więc trzeba poudawać, że jest się najebanym w trzy dupy.Grono wrote:już widze te posty jak będzie się tlumaczyl ze brat pisal na jego koncie albo coś podobnego
apropo tematu: wygraj mi to to z Tobą polecę!
apropo cradlesa: może to Dr Jekyll and Mr Hyde?
apropo cradlesa: może to Dr Jekyll and Mr Hyde?

"Ej ! wiecie co z nim zrobić nie !... "CraDleS wrote:Ja bym poleciał do Chin ale ty grasz jak szmata i szkoda ci kibicować lamusie...
chłopie...nie chce twoich pieniędzyRADASS wrote:"Ej ! wiecie co z nim zrobić nie !... "CraDleS wrote:Ja bym poleciał do Chin ale ty grasz jak szmata i szkoda ci kibicować lamusie...
@Maybe ...nie jestem Tobą,żeby udawać : P...podobno się golisz nożem?

A co? Wyrósł Ci pierwszy komunijny wąsik i szukasz porady?CraDleS wrote:@Maybe ...nie jestem Tobą,żeby udawać : P...podobno się golisz nożem?
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
Nie wymagajcie od niego zbyt wiele. Patrząc na jego avatara to dochodzę do wniosku, że skoro całe życie trudnił się produkcją stali to coś mu się od życia należy. Nie łam się CraDleS. Nie Ty pierwszy, nie ostatni będziesz pakował w piec hutniczy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dobra, nie jestem nawalony, więc jeśli Vip musisz mi walnąć bana, to zrób to, ale mimo wszystko napiszę:
Cradles: wkurwiasz mnie od samego początku, piszesz większe głupoty niż ustawa przewiduje. Także radzę Ci: wy****dalaj z tego forum w podskokach, chyba, że jesteś taki zajebisty, że pojawisz się na PGA a gwarantuję się, że pierwszą rzeczą, którą wtedy poznasz będzie twarda okaflowana podłoga hali. Więc jeszcze raz, jeśli nie chce Ci się czytać: wy****dalaj.
Cradles: wkurwiasz mnie od samego początku, piszesz większe głupoty niż ustawa przewiduje. Także radzę Ci: wy****dalaj z tego forum w podskokach, chyba, że jesteś taki zajebisty, że pojawisz się na PGA a gwarantuję się, że pierwszą rzeczą, którą wtedy poznasz będzie twarda okaflowana podłoga hali. Więc jeszcze raz, jeśli nie chce Ci się czytać: wy****dalaj.
Lubię czytać twoje posty ajemku i specjalnie dla Ciebie będę na PGA ;**

nawalony profesor Jan Kowalski z dziewiczymi wasami? A może lecho poprawiajacy sobie humor przed jutrzejszymi finalami NFS i RA3? 
Last edited by ShaDDy on 02 October 2009, 22:07, edited 1 time in total.
Mam nadzieję, że będziesz... i obstawiam, że nie tylko ja wyrażam na to nadzieje.
kocham cię laleczko ;]iam wrote:Mam nadzieję, że będziesz... i obstawiam, że nie tylko ja wyrażam na to nadzieje.

zaczynam żałować ze mnie nie będzie na PGACraDleS wrote:kocham cię laleczko ;]iam wrote:Mam nadzieję, że będziesz... i obstawiam, że nie tylko ja wyrażam na to nadzieje.
Myslisz ze będzie? Jak z Rzeszowa ida dwa pociagi na tydzien i jeden autobus w dodatku do wiochy gdzie on mieszka .... Nie wyjedzie poza swa dziure.iam wrote:Mam nadzieję, że będziesz... i obstawiam, że nie tylko ja wyrażam na to nadzieje.