Myszka

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
skt7
Pirat drogowy

Myszka

Post by skt7 »

Bry.
Mój a4pech x718f po prawie 4latach wiernej posługi powoli odmawia posłuszeństwa. Klika 2x jak się naciśnie lpm, dzięki czemu zaznaczenie tekstu lub przeniesienie folderu to katorga, więc przyszedł czas na zmianę myszy.
Fundusz operacyjny 100zł
Podkładka steelpad qck+
Co kupić profesjonaliści? :D
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
ACE
Doświadczony driver

Myszka

Post by ACE »

Coof
Osiwiał za kierownicą

Myszka

Post by Coof »

Jak nie wykluczasz pozostania przy starym systemie to z własnego doświadczenia polecam A4Techa X7 X748K. Bardzo fajna myszka. Wygodna, szybka i w każdym momencie można zmieniac czułośc, nawet podczas gry w CS'a do czego jej używam. No i trochę przyoszczędzisz, bo to sporo poniżej stówki.

A jak chcesz wydac całe 100 i kupic wypasioną mychę to Intellimouse Explorer IE 3.0. Używa jej mnóstwo hajtów w CS'a i ogólnie bardzo polecana.

Dołożenie do Deathaddera też nie głupie jest. Nie polecam Diamondbacka, mnie osobiście za dobrze w ręku nie leżał.
Image
skt7
Pirat drogowy

Myszka

Post by skt7 »

Właśnie apropo tego ie3.0, pamiętam kiedyś fhói ludzi go chwaliło, ale nagle chyba zniknął z runku? W eldomie(białystok) jest on do kupienia za 90zł, ale słyszałem, że razer salmosa czy jakoś tak też się nada. Coof, jeśli miałeś styczność z ie3.0 to napisz coś, czy dobrze w dłoni leży ,czy się często psuje i co się w niej psuje, czy trudno ją ustawić itp. będę wdzięczny :p
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Coof
Osiwiał za kierownicą

Myszka

Post by Coof »

Osobiście nie używałem, ale zapytałem znajomych. Ogólnie polecają jeśli masz duże ręce, ale ma słabego scrolla.
Image
Diav3l
Emerytowany Admin

Myszka

Post by Diav3l »

Polecam najbardziej niedocenianą mysz na rynku razer copperhead, któr atak naprawdę jest jedną z lepszych. Wiele gryzoni miałem okazję testować, ale ten jakoś mi przypadł do gustu. Mimo swojej ceny opłaca się go kupić:
http://allegro.pl/item752288152_mysz_ra ... moonq.html
Image
ImageImage
skt7
Pirat drogowy

Myszka

Post by skt7 »

Diavel, szkoda tylko, że mam prawie 2xmniej kasy niż ta mysz kosztuje :D
Człowiek banda
Egzegezy
Zaczyna szaleć na ulicach

Myszka

Post by Egzegezy »

Razer Salmosa lub jakaś Microsoft.
skt7
Pirat drogowy

Myszka

Post by skt7 »

Razer salmosa podobno jest nie za bardzo wygodny dla praworęcznych, posiadasz tą myszkę?
Człowiek banda
Psik
Pirat drogowy

Myszka

Post by Psik »

Deathadder :P
albo zostań przy tańszych A4Techach które i tak jeśli nie masz zamiaru grać w CSa (inne fps) profesjonalnie to dłużej różnicy nie zrobi a kase zaoszczędzisz...
50-70zł i jest ich trochę do wyboru :P
Post Reply

Return to “Pomoc”