Terminarz Polish League 8!
na pl7 shad dawal mapy w poniedziałek o 16, w pl8 będą szybciej wiec nie plakac ...
no i bynajmniej nie było nolifu w niedzielna nocGrono wrote:na pl7 shad dawal mapy w poniedziałek o 16, w pl8 będą szybciej wiec nie plakac ...
A nie mówiłemPyszo wrote:Pewnie będzie o 20 ;p
jeśli nie wyslecie propozycji loga na pl8 to logiem zostanie to co ja zrobilem, bo nie widze innego wyjscia 
TO dertego naprawdę zajebiste i profesjonalne logo
jeśli am być ESL to to logo jest idealne ! 
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
Świetne to logo 
Mam wrażenie, że już je widziałem kilka podstron wcześniej
Ale widać dopiero teraz je ktoś więcej zauważył xd
A samo logo świetne, tak przez chwile pomyślałem ,czy to "PL8" nie lepiej jakby było biało-czarwone, ale chyba tak jak jest lepiej pasuje, wiec GJ
A samo logo świetne, tak przez chwile pomyślałem ,czy to "PL8" nie lepiej jakby było biało-czarwone, ale chyba tak jak jest lepiej pasuje, wiec GJ
No to samo logo było wczesniej w linku dane 
Ale mi i tak się najbardziej podoba logo basera. Jest takie pro wypas lajt ołnydż joł
Ale mi i tak się najbardziej podoba logo basera. Jest takie pro wypas lajt ołnydż joł
- OrdonekQ7
- Moderator
Nie plujcie się tak ludzie o tą mapę, bo damy o 23.59!
A tak to będzie niedługo, dokładniej godziny i tak nie podam. ;P

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Napięcie musi być 
Jeżeli będzie takie napięcie, to padniemy na zawał, a jak padniemy na zawał to mniej graczy będzie uczestniczyło w turnieju ;P
mecz się skończył i od razu z 30 do 45 online:P btw powtarzam ze 484x120 wymagane logo...
będzie po meczu, nikt nie pisal ze zaraz po nim 
ja oddalem scooterowi rozmowy z adminem ESL i jestem pewny, ze on da rade wszyskto ładnie zalatwic.
jeżeli będziemy grali na ESL (w co mocno wierze), to oni chyba samemu zrobia logo, ale i tak scooterfoxik moglby poproponowac logo dertasa, ktore naprawdę ładnie mu się udalo.
jeżeli będziemy grali na ESL (w co mocno wierze), to oni chyba samemu zrobia logo, ale i tak scooterfoxik moglby poproponowac logo dertasa, ktore naprawdę ładnie mu się udalo.
-
Pendrive'r
- Samochodowy prawiczek

może coś takiego... Jak sa jakieś uwagi ti pisać zawsze mozna coś dodac lub wyzucic
btw.Rozdzielczosc zmienie potem
napis jest tak nieczytelny, ze dalej go nie widze dobrze mimo ze już wytrzezwialem

--->