Robert Kubica będzie od nowego sezonu mistrzostw świata Formuły 1 kierowcą francuskiego teamu Renault - poinformował menedżer Polaka Daniel Morelli francuski dziennik sportowy "L'Equipe".
Co Wy na to? Będzie mu tam lepiej? Renault też ma te bolidy że szkoda gadać :? Ale może coś lepsze niż BMW ?
Kubica kierowcą teamu Renault!
wszędzie, byle dalej od tych partaczy z saubera.
Lox Renault też nie zadawala z bolidami.Wiadomo że Alonso nie raz i nie dwa nie ukończył wyścigu bo wysiadł bolid.Żeby to nie było przeskoczenie z jednego bagna do drugiego.Jednak mam nadzieję że już będzie lepiej.
nie chodzi o niezawodność bolidu, ale o mechaników. to, co oni robią w bmw, to po prostu niewyobrażalne - jak chociażby afera z założeniem opon na złą stronę. ;d
Re: Kubica kierowcą teamu Renault!
Lepsze bolidy od Saubera ma na pewno. Ale czy wyjdzie mu to na dobre?Tego nikt jeszcze nie wie.Ale powinno być lepiej niż w BMW.Leon wrote:Co Wy na to? Będzie mu tam lepiej? Renault też ma te bolidy że szkoda gadać :? Ale może coś lepsze niż BMW ?

nie wiem co sklonilo go do wybrania renault, ale mam nadzieje ze jest coś co przewyzsza to ze renault pozbylo się sponsora, ma nowych pracownikow, nie będą miec mechanicznego kersu, mieli dobrego kierowce a i tak nie było wynikow, maja kare w zawieszeniu i w kazdej chwili moga odejsc z f1, ciekawy jestem czym zachecili kubice, skoro wiedzial o tym wszystkim, a na pieniadze kubica nie leci, wiec czym aaaaa ;s 
W sumie nie ma co porownywac bolidow z tego sezonu do tych z przyszlego. wiadomo ze wszyscy już odpuscili wiec może znow w przyszlym roku będzie tak ze ktos inny wyskoczy z samochodem z kosmosu
a co do mechanikow. co jak co ale bmw mialo najszybszy zespół mechanikow 

byle teraz nie wzięli kovalainena na 2. kierowcę. imo glock byłby najlepszy, o kimim nawet nie śmiem marzyć ;d