"Poprzedni kapitan reprezentacji, Jakub, a także (a raczej przede wszystkim) nasza kadra na poprzednim Pucharze Narodów postawili poprzeczkę podwójnie wysoko i niełatwo będzie mi sprostać oczekiwaniom. Na piątym Nations Cupie świetnie byłoby poprawić 4. miejsce zdobyte rok wcześniej, ale nie chcę się w tym momencie wypowiadać o szansach Polski. W tym momencie na bardzo, bardzo szerokiej liście mam około 50 zawodników, ale już wkrótce grono to znacznie się zmniejszy. Na "powołania" do reprezentacji będą miały wpływ głównie występy na Polish League 8 (nieoficjalnych drużynowych mistrzostwach Polski), gdzie grają niemal wszyscy lepsi polscy gracze. Dodatkowo radą mają mi służyć Diav3l i Jarecki, dwaj znani i utytułowani kierowcy TMNF, potrzebny też będzie bezpośredni kontakt z kandydatami do kadry. Sam nie znam jeszcze wielu szczegółów, dopiero dzisiaj zostałem mianowany kapitanem reprezentacji, niemniej w nadchodzących tygodniach postaram się nadrobić wszelkie zaległości."
Scooter Fox kapitanem Team Poland!
Jednogłośnie wybrano nowego kapitana reprezentacji Polski TMNF. Wszem i wobec ogłaszam, że na NC5 biało-czerwonymi liderować będzie Grzegorz "Scooter Fox" Luty, znany do tej pory jako newsman z TMPolska oraz lider (wicelider, menadżer?
) zespołu Power For Gear. Pomocą w wyborze kadry narodowej służyć mu będą mniej lub bardziej znani Jarecki oraz Diav3l. A teraz parę słów od nowego przewodniczącego repry: [more]
"Poprzedni kapitan reprezentacji, Jakub, a także (a raczej przede wszystkim) nasza kadra na poprzednim Pucharze Narodów postawili poprzeczkę podwójnie wysoko i niełatwo będzie mi sprostać oczekiwaniom. Na piątym Nations Cupie świetnie byłoby poprawić 4. miejsce zdobyte rok wcześniej, ale nie chcę się w tym momencie wypowiadać o szansach Polski. W tym momencie na bardzo, bardzo szerokiej liście mam około 50 zawodników, ale już wkrótce grono to znacznie się zmniejszy. Na "powołania" do reprezentacji będą miały wpływ głównie występy na Polish League 8 (nieoficjalnych drużynowych mistrzostwach Polski), gdzie grają niemal wszyscy lepsi polscy gracze. Dodatkowo radą mają mi służyć Diav3l i Jarecki, dwaj znani i utytułowani kierowcy TMNF, potrzebny też będzie bezpośredni kontakt z kandydatami do kadry. Sam nie znam jeszcze wielu szczegółów, dopiero dzisiaj zostałem mianowany kapitanem reprezentacji, niemniej w nadchodzących tygodniach postaram się nadrobić wszelkie zaległości."
GZ! jesteśmy(P4G) z Ciebie dumni
)))) 
Powodzenia
, mam nadzieję, że na Nations Cup'ie pokażesz na co Cię stać z miejsca lidera reprezentacji! 
SKuter, to samo co bart : ) jesteśmy z Ciebie dumni ze ktos z P4G ma tak wysoka pozycje : ) GL . HF
Popieram Damka i Barta ;P
Ale wiesz ze to oznacza ze masz wziac do repry kazdego z P4G?
Ale wiesz ze to oznacza ze masz wziac do repry kazdego z P4G?
gratulacje fox! powodzenia;d 
a teraz zenujacy 'zart' prowadzacego... NC5 potrwa do lutego
Gratulacje w imieniu TmPolska 
Gratulacje Scooty
A reszta niech wie, że to właściwy człowiek na właściwym miejscu 

grafulacje scooorter ! mam naddzieje ze Tym razenm wygramy !
to teraz nawet z grupy nie wyjdziecie i przegracie z reprezentacją Kilimandżaro...
widac ze mama cie nie kocha
Ludzie...cradles2 wrote: przegracie z reprezentacją Kilimandżaro...
Ale szkoła uczy geografii
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

No, gratulacje i powodzenia Scooter.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Graty Scooter !!
btw. glupota cradlesa rzadzi, może znow bana mu
?
btw. glupota cradlesa rzadzi, może znow bana mu