PL8 na HSTV?
PL8 na HSTV?
No właśnie. Które mecze będą emitowane?
PL8 na HSTV?
Super sprawa. naprawdę bardzo pozytywna wiadomość. Z Wawy pewnie najlepiej byłoby do komentowania wziąć Diav3la albo Chybecka, ale ten pierwszy na pewno będzie grał w tym czasie, a drugi ostatnio ciężki do złapania jest przez brak netu. Może Master
?
Co do tego który mecz pokazać, można by co tydzień robić ankietę na tmpl lub hstv.
Co do tego który mecz pokazać, można by co tydzień robić ankietę na tmpl lub hstv.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
- KonradM
- Doświadczony driver
PL8 na HSTV?
Wrzucasz na forum do tego działu co zawsze odpowiednio wcześniej informację o relacji, pociśnie się realizatorów żeby tego samego dnia potwierdzili relację i można jeszcze tego samego dnia wsadzić to w ramówkę na HSTV (nowa strona umożliwia promowanie tego typu relacji znaaacznie wcześniej - będzie więcej widzów, większe zainteresowanie graczy z poza sceny, etc.Nastepna kolejka jest w weekend z tego co widzialem, wiec prawdopodobne ze mogloby coś się pojawic, kwestia ogarniecia z mojej strony i pozwolenia od wladz wyzszych HS Wink
O, no właśnie między innymi jego miałem na miejscu. I wiadpa na przykład.no to git! Chybe był ekspertem/gosciem na jednym z meczow, ostatnio jest nieaktywny, ale może by się zgodzil
Sugeruję na tmpl - raz że wśród widzów HSTV jest stosunkowo niewiele ogarniających scenę Trackmanii, inna sprawa że z ankietami na HSTV celujemy w sondowanie widzów odnośnie zmian w kierunku których mamy ewoluować stronę.Co do tego który mecz pokazać, można by co tydzień robić ankietę na tmpl lub hstv.
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
PL8 na HSTV?
KonradM ja dokładnie wiem gdzie co jak i po co
Nie przejmuj się tym
Jak dobrze pójdzie to w ten weekend będę mógł zrobić jakąś relację, zobaczymy jak będę stał z czasem i w jakich godzinach będą mecze. Czekam, aż Kaktus odezwie się do mnie na GG to będę mógł jakieś szczegóły dogadać.
Stay Tuned !
Jak dobrze pójdzie to w ten weekend będę mógł zrobić jakąś relację, zobaczymy jak będę stał z czasem i w jakich godzinach będą mecze. Czekam, aż Kaktus odezwie się do mnie na GG to będę mógł jakieś szczegóły dogadać.
Stay Tuned !
PL8 na HSTV?
Genialnie, że hstv angażuje się w scenę TM :> Zatem pozostaje tylko dopowiedzieć: będę oglądał! :>
PL8 na HSTV?
a ja myslalem ze będziesz gral iam ... ehh
szkoda:D (i nie usprawiedliwiaj się 5 fpsami:D) , a co do inicjatywy to na taka caly czas czekalem:D Super pomysł, Scena zaczyna ładnie się rozwijac oby tak dalej:)
PL8 na HSTV?
O to to.IrRed wrote:Może Master?
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
PL8 na HSTV?
Hmm... Idzie wszystko w dobrym kierunku. Skoro jest komentator, który ma chęci, i są ludzie którzy chcą go oglądać to nie ma przeszkód. Teraz miejmy nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze i że nie będzie problemów z ustalaniem terminów.
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
PL8 na HSTV?
Wszystko idzie w dobrym kierunku również dzięki twojemu zaangazowaniu Kaktus
Bez twojej pomocy byloby dużo ciezej, także wielkie dzięki za pomoc 
Nic pewnego, ale być może już w weekend pierwszy mecz w HSTV
More info soon
Nic pewnego, ale być może już w weekend pierwszy mecz w HSTV
More info soon
PL8 na HSTV?
Juuupi!
Bardzo się cieszę, że zalazła się inicjatywa relacjonowania PL8 na HS. Życzę powodzonka organizatorom 
- KonradM
- Doświadczony driver
PL8 na HSTV?
Raku tylko nie daj dupy w terminem, bo już zleciłem grafiki do ramówki i newsa na stronie 
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
PL8 na HSTV?
Widziałem, czekam na info od Kaktusa na jaka godzine i jaki dzień druzyny ustala wyscig i wtedy dam Ci jakieś konkretyKonradM wrote:Raku tylko nie daj dupy w terminem, bo już zleciłem grafiki do ramówki i newsa na stronie
PL8 na HSTV?
raku jako że siedzę w tej grze od bardzo dawna mogę pomóc jakbyś miał jakieś pytania ;] pisz pod 895072 ;]
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL8 na HSTV?
Większość meczów jest rozgrywana w niedziele o 20:00 tak więc bym się nastawiał wstępnie na ten termin.Teraz scena powinna szybko ustalić jakie mecze HSTV powinno puszczać.Moim zdaniem hity kolejki będą najciekawsze więc na początku każdej kolejki jakaś ankieta i git.Jest środa więc ktoś by mógł w tym kierunku podziałać ?
PL8 na HSTV?
Dobrze by było, żeby mecze pokazywane w HSTV były rozgrywane w soboty, to taki optymalny termin z mojego punktu widzenia, mam nadzieję, że uda się coś zrobić w tym kierunku 
PL8 na HSTV?
najprawdopodobniej NN z BVG zagra w sobote o 20:00 
PL8 na HSTV?
Wstępnie mecz FF-XX jest umówiony na niedzielę 20:00.
I według mnie właśnie niedziela jest optymalnym terminem.
EDIT: Inaczej będzie podczas 2 kolejki, bo wtedy niedziela to 1.11, więc pewnie większość meczów zostanie rozegranych w sobotę.
I według mnie właśnie niedziela jest optymalnym terminem.
EDIT: Inaczej będzie podczas 2 kolejki, bo wtedy niedziela to 1.11, więc pewnie większość meczów zostanie rozegranych w sobotę.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
PL8 na HSTV?
Ogólnie to najciekawszym meczem tej kolejki jest chyba XX-FF, więc taka padła jak na razie propozycja. Niestety, z tego co mi wiadomo to gracze nie mają opcji zagrać w sobotę, więc trzeba będzie coś wykombinować w tym kierunku. Dzisiaj myślę, że wszystko będzie wiadomo.
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..