WCG Grand Final 2009: Shadow w grupie z Karjenem
Pokaż, że Tczew rządzi 
'Fate rarely calls upon us at a moment of our choosing' - Optimus Prime
nie obiecuj!Mały wrote:a ja napisze krotko:
Shadow, albo wyjdziesz z grupy albo przyjadę do Ciebie i Ci najebie
btw, wiem, ze już Ci kiedyś obiecywalem odwiedziny, ale tym razem to na powaznie
anyway, powodzenia, dasz rade i naprawdę wszyscy w Ciebie wierzymy
damianhhh wrote:nie obiecuj!Mały wrote:a ja napisze krotko:
Shadow, albo wyjdziesz z grupy albo przyjadę do Ciebie i Ci najebie
btw, wiem, ze już Ci kiedyś obiecywalem odwiedziny, ale tym razem to na powaznie
anyway, powodzenia, dasz rade i naprawdę wszyscy w Ciebie wierzymy
Żeby mial wiekszą motywacje to jeszcze ja przyjadę!
a ja nie
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
Shad jak wygrasz WCG to obiecuje ze moim celem zyciowym będzie odnalezienie Prezesa i zebys w koncu mogl otrzymac od niego wpierdol!! 
*... i wszystko jasne.
Mnie to by zmotywowałomor_olo wrote:Shad jak wygrasz WCG to obiecuje ze moim celem zyciowym będzie odnalezienie Prezesa i zebys w koncu mogl otrzymac od niego wpierdol!!
Swoją drogą
Zaskakująca informacja pojawiła się w oświadczeniu prasowym na stronie internetowej cyber igrzysk World Cyber Games 2009. Organizatorzy imprezy zapowiadają, że uczestnicy rozgrywek zostaną dokładnie przebadani przed wpuszczeniem do New International Convention & Exposition Center w Chengdu, miejsca w którym zostanie rozegrany światowy finał imprezy. Ma to na celu wyeliminować potencjalne zagrożenie zarażenia się świńską grypą. Każdy z graczy, którego temperatura ciała przekroczy 37,5°C nie zostanie wpuszczony na teren rozgrywek.

przepadło szad
chociaż dobrze ze nikt z ps nie wygrał bo to prosiaki
chociaż dobrze ze nikt z ps nie wygrał bo to prosiaki
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
dobrze że 37.5 bo niektórzy nie mają normalnej temperatury ciała 36.6 (np. ja mam "standardowo" 37-37.1 ^^ a niektórzy moi znajomi 36.4)

-Cześć DiabloS, jaka ty masz temperature ciała?
-Cześć kolego, ja 37.1, a ty?
-No ja mam 36.4...
-Łe, no to fajowo!
^^
Shadowa imo nie trzeba motywowac, bo on dobrze wie jaka szansa staje przed nim
-Cześć kolego, ja 37.1, a ty?
-No ja mam 36.4...
-Łe, no to fajowo!
^^
Shadowa imo nie trzeba motywowac, bo on dobrze wie jaka szansa staje przed nim

olo, nie pierdol.Coof wrote:Mnie to by zmotywowałomor_olo wrote:Shad jak wygrasz WCG to obiecuje ze moim celem zyciowym będzie odnalezienie Prezesa i zebys w koncu mogl otrzymac od niego wpierdol!!
Swoją drogą
Zaskakująca informacja pojawiła się w oświadczeniu prasowym na stronie internetowej cyber igrzysk World Cyber Games 2009. Organizatorzy imprezy zapowiadają, że uczestnicy rozgrywek zostaną dokładnie przebadani przed wpuszczeniem do New International Convention & Exposition Center w Chengdu, miejsca w którym zostanie rozegrany światowy finał imprezy. Ma to na celu wyeliminować potencjalne zagrożenie zarażenia się świńską grypą. Każdy z graczy, którego temperatura ciała przekroczy 37,5°C nie zostanie wpuszczony na teren rozgrywek.
na weekend jesteś u jakubunia w berlinie, będzie ZLE
już kupilem 2 skrzynki niemieckiego piwa i mamy sportowa hale zebys pokazal skill w pilce noznej + ping pong (w sobote).
ej bez zartu, będzie hala, dla shadowa tak nie było.
BIACZ!
Jakub zmieniles wygląd ?
1 post i wyglada jak w chlewie ! ;s

a ja widzę jaśniej niż ty...
prawdopodobnie najpierw karjen będzie grał z chockiem a potem z shadowem więc jeżeli 2 osoby przechodzą dalej to shadow może wygrać
goodluck :]
prawdopodobnie najpierw karjen będzie grał z chockiem a potem z shadowem więc jeżeli 2 osoby przechodzą dalej to shadow może wygrać
goodluck :]