SkiLLLeague (Najbardziej utalentowana drużyna z Polski)
Pomysł rewelka. Wrzuć sradolnik ta tabelke z terminami turniejow co mi kiedyś dawales 
ja mogę się z toba poklucic o regulamin, wally 
mor_olo siedzi kolomnie i kaze mi to napisac!!!
mor_olo siedzi kolomnie i kaze mi to napisac!!!
http://www.et-generation.com/admins_pri ... 009-10.png
łap BSRQ, niby konczy się jeszcze przed lutym, ale Głupol napisal ze najlepiej w terminach kiedy syccy będą w domu, wiec wydaje mi się ze po feriach mozna zaczac
łap BSRQ, niby konczy się jeszcze przed lutym, ale Głupol napisal ze najlepiej w terminach kiedy syccy będą w domu, wiec wydaje mi się ze po feriach mozna zaczac
Pomysł znakomity. Jako iż nie jeżdżę w jakimś top 12 teamie to zgłaszam się do robienia tras. W końcu i tak prawdopodobieństwo tego, że będę jechał równe jest 3%.
Hmm, świetny pomysł.
Ja oczywiście mogę robić mapki, moje mapki były na kilku ważnych turniejach więc myślę, że się nadam.
Mam taką jedną sugestię, żeby było TA 15min na poznanie trasy bo 2-3wu wprowadzają jednak zbyt duży element losowy, a po 15min naprawdę będzie widać skilla.
Ja oczywiście mogę robić mapki, moje mapki były na kilku ważnych turniejach więc myślę, że się nadam.
Mam taką jedną sugestię, żeby było TA 15min na poznanie trasy bo 2-3wu wprowadzają jednak zbyt duży element losowy, a po 15min naprawdę będzie widać skilla.

No Wally dawno cie nie widzialem i jak wejscie smoka:D Pomysl super:D jeśli potrzebujesz jeszcze sedziego, zglaszam się:)
Zgłaszam się do pomocy jeśli jeszcze kogoś potrzebujesz.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Ja również mogę pomóc
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ja nie zglaszam się do robienia map bo nie umiem robić i tyle
wally robi wszystkie
wally robi wszystkie
pomysl bardzo fajny 
szczerze to już się nie mogę doczekac
i w sumie w koncu po co czekac ze startem tego turnieju, skoro nie trzeba do niego trenowac i nie zakloci on treningow do pl8 ? 
startujmy jaknajszybciej się da
szczerze to już się nie mogę doczekac
startujmy jaknajszybciej się da
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Zakłóci, zakłóci. Odejmie 2-3 dni treningu mapek na PL8 jeśli nie wszystkim graczom, to większości, bo nie wierzę, że każdy będzie najpierw jeździł 1-2 godziny trasy PL8, a potem poświęci jeszcze godzinę dodatkowo na ten turniej.

Wielkie dzięki za mily odzew 
Na pewno rozegrac musimy po PL8. Nie chce robić zadnej konkurencji, a zainteresowanie mogloby spasc przez zaangazowanie w pl8.
Musimy ustalic dokladny termin, najlepiej byloby gdyby zaproponowal termin kapitan naszej reprezentacji Scooter Fox. Turniej nie musi być przed zadnymi nc/stc, bo i tak niewiele dawalby Scooterowi pomocy w wyborze reprezentacji, wazniejsze jest to kto jak jezdzi po treningu niz jak widzi trase na swiezo.
mapmakerów również witam i mam nadzieje ze wspolpraca się uda. będę przesylal gdzies 3mapmakerom przed kolejka elementy trasy ktore musza wykorzystac i zwyciezy najlepsza opcja. Nie będą to jednak zadne dlugie odcinki tylko po jednym zakrecie, dla pewności.
mapmakerów zza granicy nie chce prosic
Na trase kwalifikacyjna odbedzie się konkurs, każdy mapmaker będzie mogl przeslac swoj projekt, oczywiście po wyslaniu przezemnie fragmentu.
Wiec czekam na odzew Lisa i myslimy co dalej
Na pewno rozegrac musimy po PL8. Nie chce robić zadnej konkurencji, a zainteresowanie mogloby spasc przez zaangazowanie w pl8.
Musimy ustalic dokladny termin, najlepiej byloby gdyby zaproponowal termin kapitan naszej reprezentacji Scooter Fox. Turniej nie musi być przed zadnymi nc/stc, bo i tak niewiele dawalby Scooterowi pomocy w wyborze reprezentacji, wazniejsze jest to kto jak jezdzi po treningu niz jak widzi trase na swiezo.
mapmakerów również witam i mam nadzieje ze wspolpraca się uda. będę przesylal gdzies 3mapmakerom przed kolejka elementy trasy ktore musza wykorzystac i zwyciezy najlepsza opcja. Nie będą to jednak zadne dlugie odcinki tylko po jednym zakrecie, dla pewności.
mapmakerów zza granicy nie chce prosic
Na trase kwalifikacyjna odbedzie się konkurs, każdy mapmaker będzie mogl przeslac swoj projekt, oczywiście po wyslaniu przezemnie fragmentu.
Wiec czekam na odzew Lisa i myslimy co dalej
Też się zgłoszę do robienia map, jeżeli jeszcze można 
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Byłbym wdzięczny, gdybyście powstrzymali się z tym turniejem do czasu zakończenia polskich występów na NC5 i STC6. Potem róbta co chceta. 

<- Drzwi