Samochody, samochody...
Samochody, samochody...
niee, ja ambitnie planuję zacząć po maturze ;d
Samochody, samochody...
No Jakup, fajny dupowóz 
Co do pościgu na sygnale.
Co to znaczy ze "nagle" radiowoz wpadl na skrzyzowanie? Przeciez woz jadacy na sygnale jest slyszalny z pewnej odleglosci a nie dopiero jak się zblizy na 3 metry od Ciebie nie? Chyba ze chodzisz z mp3 w uszach, albo gadasz z kims przez telefon no to już Twoj problem
Widywalem już baranow co wchodzili na jezdnie mimo tego ze 100 metrow dalej karetka ostro prula w ich kierunku
Imo albo ten co zginal był kretynem, albo policja ostro kreci
Kierujący pojazdem uprzywilejowanym jest zwolniony z obowiązku stosowania się do przepisów o ruchu drogowym pod warunkiem zachowania szczególnej ostrożności, tylko w razie gdy:
1) uczestniczy w akcji związanej z ratowaniem życia, zdrowia ludzkiego lub mienia albo koniecznością zapewnienia bezpieczeństwa lub porządku publicznego albo w przejeździe kolumny pojazdów uprzywilejowanych, w wykonywaniu zadań związanych bezpośrednio z ochroną osób zajmujących kierownicze stanowiska państwowe (tylko wtedy, gdy taka ochrona przysługuje im na mocy odrębnych przepisów);
2) pojazd wysyła jednocześnie sygnały świetlne i dźwiękowe; po zatrzymaniu może używać tylko sygnału błyskowego;
3) w pojeździe włączone są światła drogowe lub mijania
Co do pościgu na sygnale.
Co to znaczy ze "nagle" radiowoz wpadl na skrzyzowanie? Przeciez woz jadacy na sygnale jest slyszalny z pewnej odleglosci a nie dopiero jak się zblizy na 3 metry od Ciebie nie? Chyba ze chodzisz z mp3 w uszach, albo gadasz z kims przez telefon no to już Twoj problem
Widywalem już baranow co wchodzili na jezdnie mimo tego ze 100 metrow dalej karetka ostro prula w ich kierunku
Imo albo ten co zginal był kretynem, albo policja ostro kreci
Kierujący pojazdem uprzywilejowanym jest zwolniony z obowiązku stosowania się do przepisów o ruchu drogowym pod warunkiem zachowania szczególnej ostrożności, tylko w razie gdy:
1) uczestniczy w akcji związanej z ratowaniem życia, zdrowia ludzkiego lub mienia albo koniecznością zapewnienia bezpieczeństwa lub porządku publicznego albo w przejeździe kolumny pojazdów uprzywilejowanych, w wykonywaniu zadań związanych bezpośrednio z ochroną osób zajmujących kierownicze stanowiska państwowe (tylko wtedy, gdy taka ochrona przysługuje im na mocy odrębnych przepisów);
2) pojazd wysyła jednocześnie sygnały świetlne i dźwiękowe; po zatrzymaniu może używać tylko sygnału błyskowego;
3) w pojeździe włączone są światła drogowe lub mijania
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Samochody, samochody...
skt7 100% się z Tobą zgadzam. Albo trzeba być debilem i niezauwazyc radiowozu na sygnale albo Policja kłamie

Samochody, samochody...
a ja odniosę się do tej całej nauki jazdy: dwa słowa (w sumie 3): pie***** o szopenie. Na kij jakaś nauka, skoro i tak rocznie ginie kilka tysięcy ludzi... po co się męczyć, skoro i tak dając idiocie najbezpieczniejsze auto je rozwali. Jak dla mnie prawo jazdy powinien mieć każdy, kto ma poczucie odpowiedzialności i poczucie zdrowego rozsądku. A tak to mamy tylko odliczanie do upragnionych 18 lat, potem na szybko prawko... miesiąc jeżdżenia i buum, drzewo.

Samochody, samochody...
benzynowiec, 1.2 litrow, chyba 60 koni.The Truth wrote:lepiej późno niż wcale ;p
aa wlasnie, Jakub co tam masz pod maską w tej Lancii?
rok 2000, 76k km.
nic specialnego, ale w berlinie naprawdę ciężko z parkingami.
lubie wloskie samochody poprostu.
lancia, alfa, maseratti itp.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Samochody, samochody...
generalnie w polsce idzie się na kurs, placi się 1300zl i w sumie niczego nie nauczy się ta nauka. 30godzin dla osoby, która zalozmy nigdy nie miala stycznosci za kolkiem to jest nic, tymbardziej ze w polsce mało kto potrafi uczyc.
Jakub, slyszalem ze w niemczech idzie się na kurs prawka i trwa on rok czasu, pozniej instruktor podpisuje z toba jakiś papier na ktorym jest jasno napisane ze on bierze na siebie odpowiedzialnosc , i mowi smialo i wprost ze potrafisz jeździć. prawda ? ze w razie wypadku on odpowiada , a nie ty. gdzies tak slyszalem, może coś wiesz na ten temat?
poza tym to ja mialem audi 80 B4 ale trochę się rozleciala , poza tym trochę za szybkie auto dla osoby która ma niecaly rok prawko. ( poprostu mnie kusi gaz
)
Jakub, slyszalem ze w niemczech idzie się na kurs prawka i trwa on rok czasu, pozniej instruktor podpisuje z toba jakiś papier na ktorym jest jasno napisane ze on bierze na siebie odpowiedzialnosc , i mowi smialo i wprost ze potrafisz jeździć. prawda ? ze w razie wypadku on odpowiada , a nie ty. gdzies tak slyszalem, może coś wiesz na ten temat?
poza tym to ja mialem audi 80 B4 ale trochę się rozleciala , poza tym trochę za szybkie auto dla osoby która ma niecaly rok prawko. ( poprostu mnie kusi gaz
Samochody, samochody...
u mnie trwalo z 3 miesiace, chyba u wiekszosci tak dlugo trwa.
jest dosyc drogie, okolo 1000 euro chyba, jak dobrze pamietam.
jak chodzi o wine przy wypadku, niestety nieznam się dokładnie, kto kiedy za co musi placic.
w każdym bądź razie raczej nie da się kupic prawo jazdy, trzeba naprawdę zdac.
mi się praktyka dopiero przy 2. razen udalo, na 1. noga mi się trzesla od nerwow
jest dosyc drogie, okolo 1000 euro chyba, jak dobrze pamietam.
jak chodzi o wine przy wypadku, niestety nieznam się dokładnie, kto kiedy za co musi placic.
w każdym bądź razie raczej nie da się kupic prawo jazdy, trzeba naprawdę zdac.
mi się praktyka dopiero przy 2. razen udalo, na 1. noga mi się trzesla od nerwow
Samochody, samochody...
A ja się pochwale ze moj tata zasowa Audi S6 Exclusive 4.2 z 2006r
niestety zdjec wam nie pokaze bo nie robilem ;p
Jak będę mial prawko to sobie kupie jakiegoś niemca
Jak będę mial prawko to sobie kupie jakiegoś niemca
Samochody, samochody...
chciałeś się pochwalic ze twoj tata ma dużo pieniedzy?
czy wymysliles to aby być fajniejszym?
Samochody, samochody...
stawiam na drugą opcję.
a co do mojego cudeńka może znajde w necie plany z których robiłem.
a co do mojego cudeńka może znajde w necie plany z których robiłem.

Samochody, samochody...
a mow se co chceszDameK wrote:chciałeś się pochwalic ze twoj tata ma dużo pieniedzy?
Samochody, samochody...
ale problemy robicie ;p jakby mój starszy miał s6 też bym się tu chwalił 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Samochody, samochody...
Ja też bym chciał zdać prawko po zdaniu matury, żeby żadnego zamieszania robić.
A żeby nie było, to moja loffciana rodzinka posiada Fiat 126p i Skoda Favorit <3 Marzę mieć taki samochód jak Dodge Challenger 2009, a pewnie takie marzenie się nie zrealizuje
Nie mówię, że chcę mieć super-hiper-pŁo-elo szybki samochód, tylko ten wygląd... i dźwięk silnika <3 Mrrr...
A żeby nie było, to moja loffciana rodzinka posiada Fiat 126p i Skoda Favorit <3 Marzę mieć taki samochód jak Dodge Challenger 2009, a pewnie takie marzenie się nie zrealizuje

- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
Samochody, samochody...
Ja tam prawko robiłem dopiero w wieku 24 lat:D
Wożę się Asterką F z 95 roku w wersji 1.4 i gdyby nie zgniła podłoga to bym nie narzekał
A marze sobie o czymś nowszym 
Wożę się Asterką F z 95 roku w wersji 1.4 i gdyby nie zgniła podłoga to bym nie narzekał
Samochody, samochody...
co do rodziców, wczoraj (po 13 latach) kupiony nowy samochód.
Dodge grand carava, full opcja 3,8 v6 sprowadzany ze stanów.
tylko że dvd ma blokade regionalna...
Dodge grand carava, full opcja 3,8 v6 sprowadzany ze stanów.
tylko że dvd ma blokade regionalna...

Samochody, samochody...
Samochody, samochody...
Świetnie wygląda Trz3ci 
Człowiek banda
Samochody, samochody...
Ja śmigam paskiem 5B3BG po lifcie z 2001r. 130KM.Dla mnie wspaniała bryka i na trasę co jeżdżę do Polski itd. to jest to czego mi potrzeba.220km/h ciśnie i dosyć bo blokada nie pozwala na więcej a szkoda bo Niemcy można by szybciej przejechać
Fajnie mieć dobry samochód ale jak przyjdzie naprawa to szczęka opada
Dzisiaj wymieniam akurat rozżąd plus wyszły inne niespodzianki i 3k w warsztacie muszę zostawić :? No ale coś za coś.
Trzeci miałem takiego gada z tym samym silnikiem.Dobra bryczka nie powiem ale Twój ma to coś.
Trzeci miałem takiego gada z tym samym silnikiem.Dobra bryczka nie powiem ale Twój ma to coś.
Samochody, samochody...
trz3ci u mnie pod blokiem stoi takie subaru wlasnie i tez mi się okrutnie podoba 
Samochody, samochody...
Noo subaru wymiata zawsze mi się z gra CMcR kojarzylo ^^ <3
Hummer tez kozak
Szopek na pl. Akademickim stoi podobny 
Hummer tez kozak

<- Drzwi