Reprezentacja Polski na Nadeo League 3
Pomyślałem sobie, że można by zbadać nastroje społeczne co do tego pomysłu.
Coś jakby odpowiednik naszej szanownej repry Scootera, tylko że na Nadeo.
NL 3 za dwa tygodnie, można by ogarnąć polski team
+ duże szanse na utarcie nosa Francuzom i Niemcom
+ zabawa bądź co bądź
+ ewentualne relacje na streamach
+ podniesie rangi graczy Nadeo (tak wiem, patethic)
- większość "repry" pochodziłaby z 1,2,3 klanów polskiej sceny
- członkowie "repry" nie graliby w macierzystych teamach
Wypowiedzcie się na ten temat zainteresowani. Mógłbym to ogarnąć jak coś
Coś jakby odpowiednik naszej szanownej repry Scootera, tylko że na Nadeo.
NL 3 za dwa tygodnie, można by ogarnąć polski team
+ duże szanse na utarcie nosa Francuzom i Niemcom
+ zabawa bądź co bądź
+ ewentualne relacje na streamach
+ podniesie rangi graczy Nadeo (tak wiem, patethic)
- większość "repry" pochodziłaby z 1,2,3 klanów polskiej sceny
- członkowie "repry" nie graliby w macierzystych teamach
Wypowiedzcie się na ten temat zainteresowani. Mógłbym to ogarnąć jak coś
Last edited by Botrex on 07 November 2009, 20:06, edited 1 time in total.
Czyli ta repa grałaby jako zwykły team w NL (chodzi o st?)? Jeśli tak to gracze musieliby zostawić swoje teamy na rzecz tej repy (chyba że multiklanowcy są mile widziani)..
Czy jest jakaś inna liga a której nie wiem..??
Czy jest jakaś inna liga a której nie wiem..??
Tak, chodzi o NL by st.de
Multiklaning jest zabroniony, dlatego trzeba by to podyskutować.
Dzięki za uwagę
Multiklaning jest zabroniony, dlatego trzeba by to podyskutować.
Dzięki za uwagę
a nie można zrobić tak z naszą reprą "tech" ? czyli każdy zostaje przy swoich temach a zmieniają tag tylko na czas trwania ligi, i grają ze sobą
- Jack Bauer
- Moderator
Pomysł fajny, popieram. To, że mało jest reprezentacji nadeo na świecie, nie znaczy, że nie można mieć takiej w Polsce.
2 pytania:
-Kiedy ta liga startuje i do kiedy trwa?
-Ta repra miała by się składać tylko z ludzi z klanów nadeo, czy jakby inny chętny znający mapki był to też był by mile widziany? :>>>>
:D:D
-Kiedy ta liga startuje i do kiedy trwa?
-Ta repra miała by się składać tylko z ludzi z klanów nadeo, czy jakby inny chętny znający mapki był to też był by mile widziany? :>>>>
Liga startuje za 3 tygodnie. Pyszo, oczywiście że każdy. Z tym że ciężko byłoby rasowym techowcom dobić do nas, biednych kuśtykających Nadeowców.
Chyba nie można w bazie NL login i nick jest przypisany do konkretnego teamu, a repa ma być przecież teamem.. ale można porobić nowe konta ^^voj4k wrote:a nie można zrobić tak z naszą reprą "tech" ? czyli każdy zostaje przy swoich temach a zmieniają tag tylko na czas trwania ligi, i grają ze sobą
Nowe konta odpadają.
no a kto by wybierał ten skład, no i jakie by były kryteria przy wyborze

Praca reprezentacji polegałaby tylko na grze w NL? Dużo jest reprezentacji Nadeo? orientujesz się Bot? Żeby nudno repra nie miała;p Pomysł ++
Nie ukrywam, że byłbym gotów się tym zająć. W głowie znalazłoby się 20-30 dobrych Nadeowców, można by spytać czy chcą wziąć udział i wtedy rozpocząć integracje - treningi, etcetera, etcetera.
Na razie są to jednak spekulacje na temat SAMEGO FAKTU istnienia repry.
@Funaki - repra powstałąby specjalnie na rozgrywki Nadeo League.
Z Epikiem i Barem rozmawialiśmy ostatnio na temat odpowiednika NC na Nadeo, stwierdziliśmy że można w przyszłości w coś takiego się pobawić.
Reprę zbudowaliby na luzie Polacy, Francuzi, Niemcy, Holendrzy, Austriacy, Norwegowie, Słowacy, Chorwaci, Szwedzi.
Na razie są to jednak spekulacje na temat SAMEGO FAKTU istnienia repry.
@Funaki - repra powstałąby specjalnie na rozgrywki Nadeo League.
Z Epikiem i Barem rozmawialiśmy ostatnio na temat odpowiednika NC na Nadeo, stwierdziliśmy że można w przyszłości w coś takiego się pobawić.
Reprę zbudowaliby na luzie Polacy, Francuzi, Niemcy, Holendrzy, Austriacy, Norwegowie, Słowacy, Chorwaci, Szwedzi.
Dobrze, że masz chęci i czas na to wszystko;)
Co do Ankiety.. 3 teamy? w jakim celu?
Czyli trzeba zmotywować całą Europe
Co do Ankiety.. 3 teamy? w jakim celu?
Czyli trzeba zmotywować całą Europe
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
pomysl co do repry na nadeo, jak dla mnie jak najbardziej na tak
wiem, ze ogolnie na nadeo nie boce za mocno, ale jak mi pasuje trasa, to potrafie zrobić naprawdę dobry czas
a co do samego skladu, mam nadzieje, ze nie wezmiesz tylko tych których uwazasz, ale również zrobisz jakieś kwali, ewentualnie mocno poszerzony sklad i jakieś treningi i wtedy wybor, bo wierz mi, nie raz się przejechalem na wybieraniu skladu na pamiec
wiem, ze ogolnie na nadeo nie boce za mocno, ale jak mi pasuje trasa, to potrafie zrobić naprawdę dobry czas
a co do samego skladu, mam nadzieje, ze nie wezmiesz tylko tych których uwazasz, ale również zrobisz jakieś kwali, ewentualnie mocno poszerzony sklad i jakieś treningi i wtedy wybor, bo wierz mi, nie raz się przejechalem na wybieraniu skladu na pamiec
- jeśli zasady mają być podobne do tych, co w poprzednich sezonach to po co aż 20-30 osób, gdy w pojedynczym meczu może grać 6 osób (5vs5) a map jest aż 6? 
- generalnie słaby pomysł jeśli chodzi o NL, bo pewnie większość będzie chciała pograć sobie ze swoimi klanikami
- więc prawdopodobnie i tak to nie wypali -_-
- ale o odpowiedniku NC możecie pomyśleć
- generalnie słaby pomysł jeśli chodzi o NL, bo pewnie większość będzie chciała pograć sobie ze swoimi klanikami
- więc prawdopodobnie i tak to nie wypali -_-
- ale o odpowiedniku NC możecie pomyśleć
Właśnie, lepiej chyba byłoby zrobić coś na wzór PL8, czyli np. dwa razy w roku, a NL niech idzie jak jest 
Ciekawe !!! Będę kibicował temu projektowi. Ciekawe tylko jakie zasady wyboru. Myślę, że na pewno wszyscy byliby w niej co mają jakiegoś tmxa na nadeo, dalej co mają dedi by walczyli ze sobą o miejsce. Myślę, że w ten sposób uzbieraliby się najlepsi w Polsce. Turniej kwalfikacyjny myślę, że nie bo komuś mogłoby lepiej pójśc, komuś gorzej i by nie byli w tym najlepsi, chyba, że coś na zasadzie nadeo polsih indywidual cup. Mało jest turniejów indywidualnych na nadeo. Mogło by to polegać mniej więcej na zasadach z pitmc.
I tak życzę powodzenia !!!
I tak życzę powodzenia !!!

Wielkie tak dla projektu kiedyś sam chciałem coś takiego zorganizować ale pomysł umarł w butach
Jak co bot jeśli się nie złapię do składu to do pomocy jestem chętny 

ale mozna zrobić że po zakończeniu ligi każdy wraca do swojego teamu

--->