Ustawienia pada

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
aryS
Jeździ konno

Ustawienia pada

Post by aryS »

Więc chciałem sobie spróbować zagrać padem , tylko nie wiem jakie jest najlepsze ustawienie sterowania do niego ?
gaz na r2 i skręt analog czy jak , jakie są wasze ustawienia ?
Mate
Jeździ konno

Ustawienia pada

Post by Mate »

Ja mam na analogach kierowanie, L2 gaz i L1 hamulec i się jeździ bardzo wygodnie. Równie dobrze, możesz gaz ustawić na przycisk, na którym na PS jest "krzyżyk" :)

Ale dobór sterowania to sprawa indywidualna ;) Popróbuj z różnymi kombinacjami, jeździj tak, jak Ci wygodnie ;)
aryS
Jeździ konno

Ustawienia pada

Post by aryS »

zle dziala coś , nie mogę ustawić skretu na lewej gałce , a na prawej jest ten skręt nie pełny , to samo z gazem , tak jakby samo hamowało powoli
Image
Image
rival
Jeździ konno

Ustawienia pada

Post by rival »

Gra na analogach to masochizm, bo to spowalnia ruchy autkiem. Najszybsze są guziki. Ja gram na strzałkach lewo/prawo. Gaz 4. Hamulec R1. Reset 3. Tablica wyników R2. To złota receptura-u mnie działa idealnie :)
LoL Club
Maybe.
Pirat drogowy

Ustawienia pada

Post by Maybe. »

rival wrote:Gra na analogach to masochizm, bo to spowalnia ruchy autkiem. Najszybsze są guziki. Ja gram na strzałkach lewo/prawo. Gaz 4. Hamulec R1. Reset 3. Tablica wyników R2. To złota receptura-u mnie działa idealnie :)
Strzałkami na padzie? To jeszcze gorzej niż na klawie :lol:
DameK
Zaczyna szaleć na ulicach

Ustawienia pada

Post by DameK »

no pad ma sztralki, takie koleczko i tym się gra, niegra się analogami przeciez w TM tylko wlasnie tym koleczkiem plaskim
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Ustawienia pada

Post by Gobis »

Z tego co wiem to każdy gra anologiem a nie strzałkami.Grać strzałkami to lepiej już na klawie...Sam gram na analogu i nie widzę żeby coś spowalniało samochód :D
Jero
Admin

Ustawienia pada

Post by Jero »

Po to się gra na padzie żeby na analogu grać a nie na strzałkach, bo masz wtedy większą kontrolę nad skrętem. Możesz zrobić pośredni skręt a nie tak jak na strzałkach że albo maksymalnie w lewo, prawo albo w ogóle ;d Jak grasz na strzałkach to już lepiej na klawie a nie na padzie ;)
Ja mam ustawione tak: skręty na analogu, gaz - RB, hamulec - LB, reset B, respawn - Y (pad xboxowy ;)).
Image
Post Reply

Return to “Pomoc”