Głosujcie zatem na hit tej kolejki Polish League 8.
Wybierz hit 4 kolejki PL8
Jak widać temat ankiety się nieco zmienił, żeby bardziej pasował do brutalnej rzeczywistości
.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
XX vs pS.
Wg mnie najciekawszym spotkaniem powinno być NAR-XST. Obie drużyny mają komplet zwycięstw i zanosi się na ciekawy mecz. XX i pS - też interesujący. Powodzenia XX 
O, a myślałem iż ja jestem sam, jeśli chodzi o ankietęAbszt wrote:Wg mnie najciekawszym spotkaniem powinno być NAR-XST.(...)

Głosuję na Nar-XST nie dlatego, że w tej drugiej drużynie gram, ale to będzie najprawdopodobniej spotkanie o 1'sze miejsce w drugiej lidze.
NAR vs XST - Mecz drużyn które jeszcze nie przegrały. Mógłby być chociaż 1 mecz transmitowany z 2 ligi..
NAR vs. XST -> pojedynek o 1st w drugiej lidze. I nie sadze zeby ktorakolwiek drużyna odpuscila wiec wcale nie musi być nieciekawie. a dla pokazania tego ze zainteresowanie 2 liga tez to chociaż jedno spotkanie powinno być 

Przecież nie będzie żadnej transmisji. Jak sam Red napisał "Jak widać temat ankiety się nieco zmienił, żeby bardziej pasował do brutalnej rzeczywistości". A co do relaya to przecież możecie zagrać o innej godzinie niż XX-pS na serwie z relayem i wszyscy obejrzymy 2 meczeMazuM wrote:NAR vs XST - Mecz drużyn które jeszcze nie przegrały. Mógłby być chociaż 1 mecz transmitowany z 2 ligi..
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Majkel zawsze wie co mnie motywuje do gry ;DMajkel wrote:xx pS, bo to DiabloSa motywuje
oczywiście XX vs pS ;]

Dla mnie może być FF vs NN, NAR vs XST i XX vs pS
nar - xst, powody wymienione wyżej :p
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Będzie można jakiś mecz obejrzeć na relayu?
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
XX - pSkhorinis wrote:Będzie można jakiś mecz obejrzeć na relayu?
XX vs PS na relayu za kilka min !!