Fotografia
Fotografia
kóf macha kota na ostatniej focie mnie zgniotła ! ;DDD muahahahaah
Fotografia
Jak szpan to szpan:

Fotografia

fotoszopa niet, kolorki oryginał z kliszy ;p
Fotografia

Brakuje mi koncertów

Fotografia
Z tym, że Guna wywieźli do Niemiec ;p
Fotografia
Gun jest tylko że się schował we mgle ;ppmarrek13 wrote:Z tym, że Guna wywieźli do Niemiec ;p

Fotografia
..zazdrość mnie ściska gdy widzę we mgle fotografie......niestety nie jest mi dane fotografować w takich warunkach..Świetne!...pierwsza jakoś bardziej na mnie wywarła wrażenie...chyba bardziej oddaje przestrzeń>ciąg dalszy niekończących się kolei szlaków...ciekawe dlaczego zdeformowało te szyny,no i zdjątko zamknięte całkiem ciekawie.
χιερο πεδια
Fotografia
..niestety rival w kraju w którym mieszkam mgła, to tak jak bezchmurny miesiąc w Polsce.. więc nie znaczy to że nie widziałem .....krówka niezła(chciałbym te fotografie zobaczyć w pełnym rozmiarze) ..choć i tak podlega ostrej krytyce...są wady i zalety. W pewnym sensie(oczywiście to tylko i wyłącznie moje zdanie)fotografia która nie przedstawia konkretnego i jasnego tematu nie ma bycia...tu wiadomo że przedstawiłeś fote jako mglę..doszukać się inności trudno...
..tego typu fotografie nalezą do niezwykle tajemniczych i wzbudzają wyobraźnie(jeżeli o to chodzi to skłonny jestem przyznać że to foto zawodowca.. bądź zawodowego pasterza^)..tak czy inaczej kadr klasyczny przy tego typu ujęciu,nawet dość precyzyjny w skali fotograficznej..nic dodać nic ująć.
Jeżeli to Twoje foto!?..........graty
..tego typu fotografie nalezą do niezwykle tajemniczych i wzbudzają wyobraźnie(jeżeli o to chodzi to skłonny jestem przyznać że to foto zawodowca.. bądź zawodowego pasterza^)..tak czy inaczej kadr klasyczny przy tego typu ujęciu,nawet dość precyzyjny w skali fotograficznej..nic dodać nic ująć.
Jeżeli to Twoje foto!?..........graty
Last edited by Dadi* on 26 November 2009, 6:05, edited 3 times in total.
χιερο πεδια
Fotografia
miał tylko upierdolony aparat w telefonie a nie mgła 
Fotografia
...chodzi o to że fotografia wyskoczyła z canona 10d...prawie całkowicie sterowana ręcznie przy ogniskowej 90mm i to w dodatku obrobiona (przerobiona)gównianym A.P.E 2.0(adobe photoshop elements 2.0)czyli w programie do retuszu i edycji zdjęć cyfrowych....

dane Exif....głodnej krowY.
..nikt posiadający canon EOS 10d nie modyfikuje foty w trzy minuty,w A.P.E.2.0 i zaraz po tym mgli oczy innych na forach swoją pracą..

dane Exif....głodnej krowY.
..nikt posiadający canon EOS 10d nie modyfikuje foty w trzy minuty,w A.P.E.2.0 i zaraz po tym mgli oczy innych na forach swoją pracą..
χιερο πεδια
Fotografia
Na oko widac ze zdjecie Rivala to nedzna porobka.Nie wiem jaka mgla musiala być zeby nie było ostrosci z 1m.Trawa powinna być lepiej widoczna zaraz na przodzie a nie wszystko jednolite.
@Rival sraty pierdaty.
@Rival sraty pierdaty.
Fotografia
Wali to rz po oczach jak diabli...rival wrote:pokarz swoje foto zamiast gadać niewiedząc nic o mnie. Co ty wiesz o fotografii
Poczytaj temat a zobaczysz moje zdjecia.
Co ja wiem? Wiem ze marna podrobke wstawiles i myslisz ze fajny jesteś.