STC6 - zapisy otwarte

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

STC6 - zapisy otwarte

Post by Botrex »

Minus & Cortex - dość solidna francuska firma, z tego klanu wywodzi się Molie, jeden z najlepszych Nadeowców świata.
Btw, oni więcej fsów niż techów jeżdżą ;p
W@ND@L
Team Poland

STC6 - zapisy otwarte

Post by W@ND@L »

Brawo dla szanownego Jakuba! Owned... n/c
Fistashi
Pirat drogowy

STC6 - zapisy otwarte

Post by Fistashi »

lol, żenada Jakub ;x
Image
Image
Image
[ladderbar]
Diav3l
Emerytowany Admin

STC6 - zapisy otwarte

Post by Diav3l »

Ja was do końca nie rozumiem. Jakub spierdolił sprawę po całości, ale ja bym wolał by przeciwnicy podchodzili do meczów z FF z szacunkiem tzn by nie olali treningu jak Norwegia w meczu z Polską w NC4. Wygrać mecz z mocnym przeciwnikiem który nie wie z kim ma do czynienia, to jak porażka. Pokażcie przeciwnikom, że z Polakami nie tak łatwo wygrać. A ty jakub japa.
Image
ImageImage
Słowik
Lubi ostrą jazdę

STC6 - zapisy otwarte

Post by Słowik »

Diav3l wrote:Ja was do końca nie rozumiem. Jakub spierdolił sprawę po całości, ale ja bym wolał by przeciwnicy podchodzili do meczów z FF z szacunkiem tzn by nie olali treningu jak Norwegia w meczu z Polską w NC4. Wygrać mecz z mocnym przeciwnikiem który nie wie z kim ma do czynienia, to jak porażka. Pokażcie przeciwnikom, że z Polakami nie tak łatwo wygrać. A ty jakub japa.
Diav3l akurat z tym faktycznie można się zgodzic, ale z drugiej strony można chciec właśnie zostac niepozornym a potem w meczów z drużyną silniejszą na papierze wygrac i zaszokowac cały świat tma tym jaką siłą się dysponuje. Jednak że takie zawochwanie jest beznadziejne... I proszę mi tu zaraz nie wyskakiwac po co znów najeżdża ktoś na Jakuba i to wystarczy... g*wno prawda że wystarczy. jakub wiesz że bardzo Cię lubię mimo że czasami wkurwiasz na całej linii szkoda tylko że w Twoim wypadku stało się to rutyną... @Diav3l jeszcze... wydaje mi się że Baserowi jak i ogólnie wszystkich nie chodzi o sam fakt napisania tego że BVG to mocna drużyna z którą muszą się liczyc bo to samo w sobie takie złe nie jest.... ale już pisanie żeby trenowali na maksa i skopali i dupy to chyba przesada...
Podobnie jak inni czekam na wypowiedź Tego co spowodował kolejną z kolei burzę na tym forum ;)
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Jarecki
Pirat drogowy

STC6 - zapisy otwarte

Post by Jarecki »

Słowik wrote:[wydaje mi się że Baserowi jak i ogólnie wszystkich nie chodzi o sam fakt napisania tego że BVG to mocna drużyna z którą muszą się liczyc bo to samo w sobie takie złe nie jest.... ale już pisanie żeby trenowali na maksa i skopali i dupy to chyba przesada...
dokładnie tylko i wyłacznie o to chodzi
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

STC6 - zapisy otwarte

Post by Jakub »

spokojnie ludziska.

ja z @teamem gralem od samego poczatku TMN, bylem czesto na ich teamspeaku, a np z neo i hunterem spotykalem się tez na zywo.
nieraz lukne na nich strone (tymbardziej, jak teraz maja polskiego przeciwnika na STC).

nikt z nich nie zna teamu TMN BVG i ktos z nich na shoutboxie napisal zart o BVG (wiec o polskiej druzynie) = Berliner Verkehrs Gesellschaft (to jest spolecznosc berlinskich busow, tramwajow itp egzystujaca w realu, znana jako wolna i ze spoznieniami), wiec napisalem im, ze jestecie mocniejsi, niz mysla.

"BVG jest mocniejsze, niz myslicie. musicie się dobrze przygotować, aby wygrac."

google tlumaczy "trzeba przygotować, trzeba wygrac".
rozumiem, ze to brzmi, jakbym chciał, zeby oni wygrali, ale jednak tego nie napisalem, to poprostu wymyslil google.

dla was, to przez zle tlumaczenie googgle, już teraz wychodzi, ze napisalem.
ale już pisanie żeby trenowali na maksa i skopali i dupy to chyba przesada...
gdzie ja tak napisalem?

przeciez moja wymowa nawet nie sugeruje, ze jestem za @ czy przeciw BVG, napisalem tylko, ze BVG jest mocniejszte, niz mysla, bo oni jakieś zarty o Berliner Verkehre Gesellschaft robili, wiec ze zartowali z polkiej druzyny, a ja napisalem im jako rade, zeby lepiej sobie zartow nie robili.

proszę was wiec nie przesadzac i nie robić skandalu, gdzie go nie ma.
Słowik
Lubi ostrą jazdę

STC6 - zapisy otwarte

Post by Słowik »

w takim razie suma sumarum nie pozostaje mi nic innego jak zwrócic Ci honor... wyszło g*wno z niczego przez złe tłumaczenie google... :oops:
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

STC6 - zapisy otwarte

Post by Jakub »

tu jeszcze link do BVG.de, zeby nie było, ze wymyslam.

http://www.bvg.de/
Jarecki
Pirat drogowy

STC6 - zapisy otwarte

Post by Jarecki »

jeżeli tak to też zwracam honor i przepraszam.
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

STC6 - zapisy otwarte

Post by DiabloS_CRB »

a ja proponuje na przyszłość nie ufać jednak google translate bo translatory to g*wno :F i przydatne są tylko do 1 wyrazu bądź zdania prostego z 3-4 wyrazów...
Image
Image
Image
mor_olo
RoKsTaR

STC6 - zapisy otwarte

Post by mor_olo »

BVG jest znana ze spóźniania się ???

Hmmm o 2 w nocy mieliśmy wracać do akademika ze znajomymi bitą godzine w busie M85... niestety najbliższy mielismy za 1,5h a było chyba kilka minusów celcjusza, więc niefajnie...

Poszliśmy na Policje!!!, gdzie nam wydrukowali dojazd!!!, 3 przesiadki!!!, TO wyglądało tak że wsiadamy-wysiadamy... bez żadnych spóźnionych busów bez żadnych które nam uciekły!!! ... Dodam że wszyscy (była nas 4) mieliśmy spore lagi ;P

Jeździłem sporo Busami i Metrami w tym Berlinie i wszystko było na czas...

Więc sorry nikt mi tu BVG.de obrażać nie będzie :D
*... i wszystko jasne.
Fistashi
Pirat drogowy

STC6 - zapisy otwarte

Post by Fistashi »

to ja też przepraszam w takim razie ;x
Image
Image
Image
[ladderbar]
Psik
Pirat drogowy

STC6 - zapisy otwarte

Post by Psik »

To teraz cały naród Polski Cię przeprasza za tą zniewagę :P
.
.
... itd :P podejrzewam że Jakubowi nie do końca chodziło o to żeby teraz każdy go przepraszał :P ale mimo wszystko przepraszam! ale i tak jakup jest hardcorem!
szopek
Lubi ostrą jazdę

STC6 - zapisy otwarte

Post by szopek »

i tak jesteś kawal szwaba ;)
IrRed
Emerytowany Admin

STC6 - zapisy otwarte

Post by IrRed »

ok Jakub, w takim razie ja również Cię przepraszam ... ale dobrze że to się wyjaśniło, bo w wersji z google wyglądało to dość nieprzyjemnie, jeszcze raz sorki
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Outsid3r
Pirat drogowy

STC6 - zapisy otwarte

Post by Outsid3r »

Scooter Fox wrote: Rosyjska składanka kiepskich drużyn jest tu raczej outsiderem.
Ha... jestem sławny :D a w ogóle to myśle zeby sobie nick zastrzec bo jest zbyt czesto uzywany XD gogogo NAR :)
Image
Image
Post Reply

Return to “Turnieje”