POMOC Z GRA TMNF

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
hose186
Samochodowy prawiczek

POMOC Z GRA TMNF

Post by hose186 »

Witam. Mam bardzo poważny problem. Kiedy gra się ładuje wszystko piknie chodzi. Wchodzę na serwer i normalnie gram ale po jakiś 3 minutach gra się wiesza i cały system,jedynym sposobem jest tylko reset nie pomaga nawet ALT+CTRL+DEL. o co w tym chodzi? Mam Windows XP PRO SP3 grafika RADEON 9200 ,1GB Ram DUAL ,PENTIUM 4 3.00 Ghz. Próbowałem wszsytkiego. Wgrywałem najnowsze sterowniki karty graficznej ze strony producenta jak i OMEGA DRIVER. Do płyty też mam najnowsze.sprawdzałem pamiec. Procesor nie jest podkrecany ani pamieci ani karta graficzna. Gra była instalowana na 3 partycja oraz była sciagana ze strony producenta i nie tylko. Nie mam pojecia co może powodowac wieszanie się gry i systemu.proszę O POMOC
hack
Team Poland

POMOC Z GRA TMNF

Post by hack »

A na jakich detalach grasz ? myśle,że grafa nie wyrabia ^^
hose186
Samochodowy prawiczek

POMOC Z GRA TMNF

Post by hose186 »

mam ustawione na najnizszych jaki się da i próbowalem na domyslnych i jest to samo
StaR
Star Małpa

POMOC Z GRA TMNF

Post by StaR »

Komputer Ci się przegrzewa, k**wa. Weź sprawdź temperature CPU i GPU
Image
Image
Image
Szrama
Pirat drogowy

POMOC Z GRA TMNF

Post by Szrama »

Jak wiesza ci tylko w grach to spróbuj pożyczyć od kogoś grafikę. Miałem podobny problem, w każdej grze po jakimś okresie czasu wieszało mi system. Okazało się że gf7900 nie wyrabia, wymieniłem go na 9600gt i zwiechy jeszcze nie miałem.
Post Reply

Return to “Pomoc”