Walka wieczoru w necie ?
Walka wieczoru w necie ?
Mnie za to rozjebał komentarz, że walka potrwałaby dłużej gdyby Najman zamiast boksu poćwiczył sprint 
Walka wieczoru w necie ?
Natomiast mnie rozjebał komentarz:
mati007kom (1 minutę temu)
Czy ten film wrzucił Mroczek ze swoje kamerki?:D
mati007kom (1 minutę temu)
Czy ten film wrzucił Mroczek ze swoje kamerki?:D
Walka wieczoru w necie ?
WarghosteR (1 minutę temu)
0:58 "ale pizdy spadają na głowe najmana"
muahahahhah leże ;d
0:58 "ale pizdy spadają na głowe najmana"
muahahahhah leże ;d
Walka wieczoru w necie ?
I tyle przyszło z twierdzenia, że "podnoszenie ziemniaków to nie sport". MP na 100% ! xDD
Walka wieczoru w necie ?
sedzia mnie zaskoczyl nic wiecej ;p najman po prostu zdygal ^^

mister kratka z browarkiem
Walka wieczoru w necie ?
Szkoda, że Pudzian nie pomachał sędzią w powietrzu i nie walił dalej Najmana
A co do tego cytatu: "Ale pizdy spadają na głowę Najmana", to on mówił (ponoć
) "hammerfisty" 
Walka wieczoru w necie ?
ja wiem ze na bank nie mowil ze pizdy ale tak to slychac ze się smiac nie mogę przestac ;d
Walka wieczoru w necie ?
k**wa, kupilem piwo, schowalem kase patrze zaczyna się, biore piwo do reki mam zamiar wziac lyka, ch** po walce, ale od poczatku bylem za Pudzianem bo Nejman zgrywal kozaka a tak naprawdę jest ciota;d

Walka wieczoru w necie ?
Co do butów to znalazłem, że: "MMA zezwala używać obuwia nie zagrażającemu rozcięć i innych urazów podczas kopnięć. Lecz są one bardzo niewygodne podczas walki w parterze."

Walka wieczoru w necie ?
Wiem, że już w ch** czasu po fakcie ale dopiero zlądowałem na chacie, zajebista walka, Pudzian go dopadł i po prostu dojebał jak szmatę, trzymałem za niego kciuki mimo, że bałem się że ten Najman może faktycznie przez przypadek trafić Pudziana i mogło to się różnie skończyć.
Dominator, determinacja i niesamowita siła, te słowa mówią o nim wszystko, Szopka słowa TO JE ONO dobrze pasują:D
Pozdro dla fanów Najmana!!!
Dominator, determinacja i niesamowita siła, te słowa mówią o nim wszystko, Szopka słowa TO JE ONO dobrze pasują:D
Pozdro dla fanów Najmana!!!
Walka wieczoru w necie ?
http://www.youtube.com/watch?v=09k0gV0VMsw
Najman bardziej intelektualnie do pojedynku podszedł, z pomysłem, ale nie udał się jego podstęp ... ;P
Najman bardziej intelektualnie do pojedynku podszedł, z pomysłem, ale nie udał się jego podstęp ... ;P
*... i wszystko jasne.
Walka wieczoru w necie ?
To była taka sama walka stulecia jak Adamek vs Gołota.
Dobrze reklamowane i zakończone bardzo szybko :? .
No ale Pudzian pokazał, że przez wytrwałość i ciężki trening można osiągnąć bardzo dużo. Myślę, że przy swojej masie mięśniowej i ambicji zajdzie naprawdę daleko.
Dobrze reklamowane i zakończone bardzo szybko :? .
No ale Pudzian pokazał, że przez wytrwałość i ciężki trening można osiągnąć bardzo dużo. Myślę, że przy swojej masie mięśniowej i ambicji zajdzie naprawdę daleko.
- CreativePL
- Doświadczony driver
Walka wieczoru w necie ?
Nie ma co się dziwic ze przegral, media oprocz tego ze mowily ze to 1 walka pudziana w KSW, nie wspominaly o tym, ze najmana tez. Zreszta zastanawialo mnie dlaczego akurat pudzain am walczyc z kims nieznanym, z kims kto praktycznie nic nie osiagnal w jakiejkolwiek kategori sportowej. To tak jak by Najman walczyl z jakims kolsiem co trenuje amatorsko box czy coś.. 

Walka wieczoru w necie ?
Najman jest "zawodowym" bokserem w wadze ciężkiej, ale bez żadnych sukcesów.
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Walka wieczoru w necie ?
no co za narod, prawie walke przegapilem, bo w miedzyczasie ogladalem inny film, i tak sobie migalem co jakiś czas... jeszcze nie ma... jeszcze nie ma... nadal nie ma... o pudzian napierdala najmana, o już po walce 
no przelaczylbym pol minuty pozniej i już bym zobaczyl tylko jak sedzia podnosi reke Pudziana
no przelaczylbym pol minuty pozniej i już bym zobaczyl tylko jak sedzia podnosi reke Pudziana
Walka wieczoru w necie ?
BRAWO PUDZIAN
Walka wieczoru w necie ?
haha ja dluzej na to czekalem niz to było warte ogladania, ale coz hehe spodziewalem się tego, nejman to pipa, a jak go fajnie pudzian gonil kopiac
ale szczerze to to trochę glupie bo tam byla duza roznica wagi, pudzian zadnej techniki nie urzyl tylko go lal jak normalny uliczny osilek
Walka wieczoru w necie ?
technicznie pojedynek przypominal walke uliczna, nie znam się ale widac golym okiem ze jeszcze przed pudzianem daleka droga, a najman powinien dac se już spokoj bo to anty sportowiec i najlepiej jakby sobie usiadl w domciu i zapałką zmarszczki na jajkach zaczął liczyć 
Walka wieczoru w necie ?
Pudzian jak zaczął kopać Najmana, to gość aż podskakiwał
.
Mówicie, że słaba była walka pod względem technicznym, ale co miał tam Pudzian zrobić? Dwa dobre kopniaki, zjechanie do parteru i koniec walki.
Więc wszystko było na swoim miejscu
. Najman nie był dobrym przeciwnikiem dla Mariusza, więc nie mógł wszystkich swoich możliwości pokazać. Jeszcze go kiedyś zobaczymy w akcji
.
Mówicie, że słaba była walka pod względem technicznym, ale co miał tam Pudzian zrobić? Dwa dobre kopniaki, zjechanie do parteru i koniec walki.
Więc wszystko było na swoim miejscu