Walka wieczoru w necie ?
Walka wieczoru w necie ?
1 gołota = 52 sekundy
1 najman = 44 sekundy
1 mateja = 150 metrów w dwóch próbach na mamucie.
Dziekuję za uwagę.
A co do Najmana, to szkoda że mu Pudzian nie obił mocniej gęby, może by się następnym razem zastanowił co mówi ;/
1 najman = 44 sekundy
1 mateja = 150 metrów w dwóch próbach na mamucie.
Dziekuję za uwagę.
A co do Najmana, to szkoda że mu Pudzian nie obił mocniej gęby, może by się następnym razem zastanowił co mówi ;/

Walka wieczoru w necie ?
Ja nie znałem zasad mma, nigdy tego nie widziałem, spodziewałem się właśnie takiej walki ulicznej i się nie zawiodłem. Nigdy wcześniej nie widziałem takiej determinacji zawodnika, jeżeli Pudzian za każdym razem tak będzie podchodził do walki to nikt z nim nie ma szans. Szkoda tylko że tej walki nie mogłem sobie przypomnieć i musiałem na youtubie ponownie obczaić, jednak zaczynać pić 5 godzin przed walką to nie jest dobry sposób : P
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Walka wieczoru w necie ?
mówicie że to była szybka walka??
to zobaczcie na to
tmpl://www.youtube.com/watch?v=JH5wEEFfer0&fea ... rn-5r-6-HM
a tak ogólnie to Pan Pudzian kojarzy mi się z Alistairem Overeemem, jednak myślę że z tymi dwoma dzikusami na razie nie miałby szans
tmpl://www.youtube.com/watch?v=Qj9Y2vH9_0o
to zobaczcie na to
tmpl://www.youtube.com/watch?v=JH5wEEFfer0&fea ... rn-5r-6-HM
a tak ogólnie to Pan Pudzian kojarzy mi się z Alistairem Overeemem, jednak myślę że z tymi dwoma dzikusami na razie nie miałby szans
tmpl://www.youtube.com/watch?v=Qj9Y2vH9_0o
Walka wieczoru w necie ?
tylko ze oni walcza w K1 
Walka wieczoru w necie ?
no Overeem od 2008r wczesniej był mistrzem w MMA
Ogólnie jestem ciekaw jak by wyglądała walka z kimś bardziej doświadczonym. A tak w ogóle to krążyły plotki jeszcze przed walka że amerykanie chcą go do UFC a japończycy właśnie do K1 MAX
Ogólnie jestem ciekaw jak by wyglądała walka z kimś bardziej doświadczonym. A tak w ogóle to krążyły plotki jeszcze przed walka że amerykanie chcą go do UFC a japończycy właśnie do K1 MAX
Walka wieczoru w necie ?
ja jak na razie nie widze go w mma, nie ujmując Pudzianowi ofc ale te "lowkicki" ktore lapal najman to pasuja na ulice, technicznie jeszcze się musi duuuuuuuuzo nauczyc, ale z pewnością jest zdeterminowany i zawziety wiec coś się może urodzic z tego
charakterny chlopak 
Walka wieczoru w necie ?
Same as Shopex: zero techniki ;p Siłę ma piekielną, to wiadomo, ale to była raczej bijatyka pod dyskoteką, tylko że pod dyskoteką jak będziesz uderzał otwartą dłonią w podłogę sędzia się nie wpierdoli między Ciebie a przeciwnika ;]
Walka wieczoru w necie ?
Macie rację co do techniki, ale co miał robić widząc jak Najman ucieka? Ustać i poczekać aż się ustawi, żeby go technicznie kopnąć?
Widział przecież, że Najman nie umie nawet zablokować low-kicka :p
Tu też zajebista walka
tmpl://www.youtube.com/watch?v=4z6vO1VqCzM
Tu też zajebista walka
tmpl://www.youtube.com/watch?v=4z6vO1VqCzM
Walka wieczoru w necie ?
mwhwahahahahhaha umarłem 
Walka wieczoru w necie ?
u szopka to jeszzce uwierze, ale ze ty iam się znasz na walkach przed dyskotece to już rowna się z komedia.iam wrote:Same as Shopex: zero techniki ;p Siłę ma piekielną, to wiadomo, ale to była raczej bijatyka pod dyskoteką, tylko że pod dyskoteką jak będziesz uderzał otwartą dłonią w podłogę sędzia się nie wpierdoli między Ciebie a przeciwnika ;]
Walka wieczoru w necie ?
Jakub ale to zadna sztuka znać zasady walki ulicznej, jedziesz do przodu na furiata i albo się uda albo nie. Jak ktorys zacznie robić jakieś gardy czy coś to kilka ciosow i tak przeleci i jest kiepsko.
Jeszcze jak ktos jest niepozorny i nagle wyjedzie z taka furia i się okaze ze jednak kryje jakas wieksza sile to zanim się rywal zoorientuje to będzie koniec.
Mówimy o sytuacji gdy kto nie jest pro, bo prawdziwi pro udowadniają gdzie indziej wartość i żal im tracić energie na takie rzeczy...
Mowie z wiedzy kolegów i z ogladania, nie z wlasnego doswiadczenia zebys już nie podchwycil
Jeszcze jak ktos jest niepozorny i nagle wyjedzie z taka furia i się okaze ze jednak kryje jakas wieksza sile to zanim się rywal zoorientuje to będzie koniec.
Mówimy o sytuacji gdy kto nie jest pro, bo prawdziwi pro udowadniają gdzie indziej wartość i żal im tracić energie na takie rzeczy...
Mowie z wiedzy kolegów i z ogladania, nie z wlasnego doswiadczenia zebys już nie podchwycil
*... i wszystko jasne.
Walka wieczoru w necie ?
nie rozumiem calkiem, co było w tym zlego, ze pudzian bez wiekszej techniki wygral.
tu nie chodzilo o ladnosc walki, a także nie był to np box, tylko mma (wiec w sumie wszystko, co pokrzywdzi pzeciwnika).
mial w najlepszym wypadku znockoutowac przeciwnika, wygral strasznie szybko, a najman nie mial szans.
po tym filmie tego ruska, to tez mysle, ze pudzian by przegral z wiecej doswiadczonym, mocniejszym przeciwnikiem, ale teraz wygral i naleza mu się gratulacje.
a, jeszcze coś, czytalem coś o mozliwej walce pudzian - nastula i pudzian doskonale zdaje sobie sprawe, ze byloby mu bardo ciężko.
tu nie chodzilo o ladnosc walki, a także nie był to np box, tylko mma (wiec w sumie wszystko, co pokrzywdzi pzeciwnika).
mial w najlepszym wypadku znockoutowac przeciwnika, wygral strasznie szybko, a najman nie mial szans.
po tym filmie tego ruska, to tez mysle, ze pudzian by przegral z wiecej doswiadczonym, mocniejszym przeciwnikiem, ale teraz wygral i naleza mu się gratulacje.
a, jeszcze coś, czytalem coś o mozliwej walce pudzian - nastula i pudzian doskonale zdaje sobie sprawe, ze byloby mu bardo ciężko.
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
Walka wieczoru w necie ?
Z Nastulą też mogłoby być ciekawie, choć mimo wszystko stawiałbym na pudziana.
A z innej beczki to komentarza amerykańskiego do walk można słuchać w kółko, a polski jakiś taki drętwy się wydaje. Może nie zawsze, ale takie mam odczucia.
A swoją drogą to nie wiedziałem wcześniej, że to jest MMA (w ogóle nie wiedziałem co to jest
) tylko zwyczajny boks i mocno się zdziwiłem jak Najman wyłapał kicka 
A z innej beczki to komentarza amerykańskiego do walk można słuchać w kółko, a polski jakiś taki drętwy się wydaje. Może nie zawsze, ale takie mam odczucia.
A swoją drogą to nie wiedziałem wcześniej, że to jest MMA (w ogóle nie wiedziałem co to jest
Walka wieczoru w necie ?
z nastula mysle ze pudzian dostalby w pizde
Walka wieczoru w necie ?
oj ludzie ludzie, smieszne to jak piszecie o tej technice, z sportami walki mam do czynienia z 11 lat, i co do pudziana, top co jak co, ale w K1 czy tam różnych odmianach mma najważniejsza jest skuteczność, która właśnie Mariusz posiadał, tutaj się nie dostanie punktów za dobrze wyprowadzony cios
technika to może być ważna w łyżwiarstwie figurowym
nie tu
Walka wieczoru w necie ?
Popieram pana nade mną.
Bez jaj, jak słucham komentarzy że zrobił sobię dyskotekę wiejską na ringu to mnie krew zalewa. Znam się wbrew troszkę na sztukach walki i podziele się trochę z Wami moją wiedzą.
Po pierwsze dyskoteka nie kieruje się żadnymi zasadami.
Po drugie.. Mixed Martial Arts wbrew pozorom MA zasady. Przedewszystkim NIE WOLNO przeciwnika uderzać łokciami w głowę, nie wolno wyłupywać oczu, ciągnąć za włosy, niedozwolony jest cios w krocze oraz gryzienie. Także myślę, że różnica między dyskoteką jest!
Pudzian zrobił, co miał zrobić. Śmieję się z komentarzy innych, że jego low-kicki nie były dopracowane technicznie. W MMA ważna jest skuteczność i każdy technikę ma inną!
Capoeristas mógłby mu trzasnąć fly-kicka, a zawodnik muay thai zajebał by mu z kolana w klatke piersiową. Nie liczy się podręcznikowe kopnięcie, perfekcyjny prawy sierpowy. Nie liczy się widowiskość technik. Technik jest sporo, liczy się tylko jej skuteczność - obalenie przeciwnika. Na tym właśnie opiera się MMA.
Bez jaj, jak słucham komentarzy że zrobił sobię dyskotekę wiejską na ringu to mnie krew zalewa. Znam się wbrew troszkę na sztukach walki i podziele się trochę z Wami moją wiedzą.
Po pierwsze dyskoteka nie kieruje się żadnymi zasadami.
Po drugie.. Mixed Martial Arts wbrew pozorom MA zasady. Przedewszystkim NIE WOLNO przeciwnika uderzać łokciami w głowę, nie wolno wyłupywać oczu, ciągnąć za włosy, niedozwolony jest cios w krocze oraz gryzienie. Także myślę, że różnica między dyskoteką jest!
Pudzian zrobił, co miał zrobić. Śmieję się z komentarzy innych, że jego low-kicki nie były dopracowane technicznie. W MMA ważna jest skuteczność i każdy technikę ma inną!
Capoeristas mógłby mu trzasnąć fly-kicka, a zawodnik muay thai zajebał by mu z kolana w klatke piersiową. Nie liczy się podręcznikowe kopnięcie, perfekcyjny prawy sierpowy. Nie liczy się widowiskość technik. Technik jest sporo, liczy się tylko jej skuteczność - obalenie przeciwnika. Na tym właśnie opiera się MMA.

Walka wieczoru w necie ?
k**wa przeciez nie mowie ze zle kopal, bo musi miec petarde w nodze. Tylko mowie ze mi to przypominalo napierdalanke na imprezie tyle, takie mam zdanie , chyba mogę nie ?
Walka wieczoru w necie ?
najłatwiej ując to tak, zachecam aby każdy kto chce się wypowiedziec dokładnie przeczyta nazwe gali w której walczyli MMA kolega 2 posty wyzej wyjasnil co znaczy ten skrot, rownie dobrze pudzian mogł być przedstawicielem street-disco fighting