Guitar Hero

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Guitar Hero

Post by Vanitas / Lexiu »

Gra ktoś? Zna ktoś? :D Mam cztery części (3, 4, 5 i Metallica), gitarkę Kramera (ale dochodzi Les Paul na świeta, a więc i smyradełko :D). Moje największe osiągnięcie to FC (100% plus zero overstrummingu, czyli strumowania gdzie nie trzeba) na expercie Knights of Cydonia. Niestety mam PS2 i repka nie pokażę ;/

PS
Obejrzyjcie sobie ten filmik, popatrzcie jak niektórzy ludzie masterują Guitar Hero (ten człowiek ma 9 rekordów Guinessa w kategorii "GH High Score", ponad 850 filmów na YouTube dotyczących FC i ogólnie Guitar Hero).

http://www.youtube.com/watch?v=YGZ1UZ70g3k

Solo w 1:11 wymiata.
Discord: vanitasss
Outsid3r
Pirat drogowy

Guitar Hero

Post by Outsid3r »

Łiii w koncu temat o jednej z najlepszych gier ever made :) ja tyz mam ps2 i tam gram. Ja tam gram rekreacyjnie medium zawsze nie szpanuje skillem raczej gram dla frajdy bo o to w tym chodzi x)

ps. pamietam na pga 2008 przy stanowisku z gh jak koleś zagral One hard solo na poziomie hard/expert ... dla ludzi nie znajacych tego: to tak jakby teraz zul z ulicy zagral na fortepianie jakas symfonie beethovena ;d trochę szkoda ze miedzy medium a hard jest fhói duży rozrzut ;/ bo medium już latwe a hard bez ostrego trenowania nie idzie zagrac ;/
Image
Image
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Guitar Hero

Post by Vanitas / Lexiu »

Ja bym powiedział że ogromna przepaść jest między Hard a Expert, bo w GH3 One na Hardzie spokojnie przejdę całe (choć SP muszę użyć) a na Expercie zatrzymuję się na Fast Solo B... na szczęście w GH:Metallica już nie trzeba ciągłości zachować (na smyradełku) i spokojnie przechodzę na expercie One :)

Też dla frajdy sobie gram :) Tylko tak z 90% songów potrafię na Expercie (prócz takich epic songów jak Through the Fire and the Flames :D), co nie potrafię to na Hardzie :)
Discord: vanitasss
Post Reply

Return to “Off-Topic”